2012 Ekim Anneleri

güzel haberlerle dönmene çok sevindim canımm..
maşallah minikine
darısı başımıza inş

başınız sağolsun canımm..allah rahmet eylesin..

bebişine de maşallahhh

hoşgeldin aramızaaa

yaşadıklarını sık sık duyar hale geldik..artık insan dr a gitmeye de korkuyor gerçekten..allahtan bir dr daha görünüp içini rahatlatmışsın..allah kimsenin başına vermesin..hepimiz hassas durumdayız sonuçtaa..

merhaba canım çok geçmiş olsunnn...
inş en kısa zaman da tehliken geçmiş olur..sende sağlıkla hamileliğine devam edersin..
kendine çok dikkat et..dualarım seninlee..

slm kizlar nasilsiniz bakalim
ben bugun yine fenayim birsurude isim var hic birini yapamadim. yardimci ariyoruz bakalim ins bulurum iyi birisini yarinda misafirim gelme ihtimali var nerden basliycam nasil halletcem bilemiyorum ya puffff...

maşallah bebeğine,kocaman olmuş bende duymadım kalp atışını,görüyorum ya yeter diye düşünüyorum..hemen hemen aynı bebeklerimizin boyuda,e bizimkide aynı
evet ya senle baya aynıyız :) sağol canım allah bebiklerimizi korusun
gelmiş geçmiş olsun canım,umarım tekrarlamaz ve sen de keyfini çıkarırsın hamileliğin..
bana en son 7+2 iken baktı alttan çünkü karnımdan görememişti.maalesef gittiğim hastanenin ultrasonu çok iyi değil bu sebepten çok canım sıkkın o ayrı bi konu.aman iyi olsun da diyorum sonra :) neyse, dün gittim üstten gördü,e artık görsün bi zahmet :) bir daha da bakmaz alttan bu saatten sonra.
güzel haberlerle dönmene çok sevindim canımm..
maşallah minikine
darısı başımıza inş
amiiinnn canım çok sağol

slm kizlar nasilsiniz bakalim
ben bugun yine fenayim birsurude isim var hic birini yapamadim. yardimci ariyoruz bakalim ins bulurum iyi birisini yarinda misafirim gelme ihtimali var nerden basliycam nasil halletcem bilemiyorum ya puffff...

Yardımıcımı :)) Güldürdün beni tatlım yaaa neyin var bilindik mide bulantısı öyle değilmi umarım daha ağır değildir.. Biz hamileyiz hasta değiliz o yüzden birilerini etrafnda dönmemizi beklemeyelim eğer ağır bir durum yoksa... İlk önce birşeyler atıştır tavsiyem miden bulanıyosa kendine tost yap biraz otur daha iyi olacaksın sonra bebeğinide üzme hem aç bir müzik başla evin bir kösesinden temizlemeye her toz alışındada şükret rabbim sana mucize göndermiş bunu bekleyen ne kadar çok insan var şükret ve evini temizle şimdiden paydosa başlarsan çocuk doğunca vay halinee

merhaba hanımlar anneler ve anne adayları sayfayı yeni gördüm ne zamandır gremiyordum ben 46 kiloyum tahmini doğum tarihim 16 ekim ve adanada yaşıyorum herkese sağlıklı mutlu günler

Canım teşekkürler. Eminim faydalıdır. Çok mantıklı. Ben antibiyotik kullanmak istemiyorum. Oğluma başladık artık. Benim kulağım da ilerlerse bir deneyeceğim bu soğan suyunu. Olmadı geçmezse mecbur antibiyotiğe başlıycam artık.

Canım Allah yardımcın olsun. Okurken beni 3 yıl öncesine götürdün. Çünkü birebir aynı şeyleri yaşadım. Benim de öncesinde kaybım vardı. Senin yine kanaman kesilmiş maşallah, benim 11. haftaya kadar sürmüştü. Üstelik 9. haftada oldukça yoğun bir kanama bile gecirdim. Dünya başıma yıkılmıştı. Doktor telefonda sakın kıpırdama, hemen eve iğne yapacak birini çağırın demişti. Çok şükür oğlum sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. 12. haftaya kadar dikkat et. Ama kanaman tamamen kesilirse ve ultrasonda da herşey yolunda giderse çok paniklemene gerek yok. Doktorun da seni öyle yönlendirecektir.İyi haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
merhaba hanımlar anneler ve anne adayları sayfayı yeni gördüm ne zamandır gremiyordum ben 46 kiloyum tahmini doğum tarihim 16 ekim ve adanada yaşıyorum herkese sağlıklı mutlu günler

hoşgeldin aramızaaa...
tebrik ederimmm

geçmiş olsun canım böyle aksaklıklar olmamalı ama oluyor işte...bir daha Allah yaşatmasın...bebeğin de hayırlı uğurlu olsun...
canım çok geçmiş olsun.. kendine dikkat et.. biraz zor zamanlar olabilir ama sonu güzel olacak inşallah...

aramıza hoşgeldin... tebrik ederim... istersen 2012 ekim anneleri takip listesi var oraya bilgilerini bırakabilirsin...

selam arkadaşlarrr,,

Dün doktor teyzeye gittik bebişi gördük inanmadık eşimle ne kadar büyümüş el sallıyodu bize koları ayakları hep hareket ediyodu mükemmel bi duygu ya 31,90 mm olmuş bebişimiz 22 martta ikili test yapılacak onu da atlattık mı inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğimiz. sevincimi paylaşayım dedim hepinizi mutlu pazarlar diliyorum ... görüşmek üzere

ayyyyyy canım ne güzel yaaa... ben de bir dahaki gidişimde Allahın izniyle görürüm o hareketleri.. tam 12 olacak ve 2li test yapılacak...kalbinin sesine bile eridim bittim,bir de o şekilde hareket görsem ne olurum bilmem. bu arada kızlar eşiyle gitmeyen varsa çok şey kaçırıyor..

senin de gözün aydın şeker ya ben çıldıracam ama! niye benim hastanenin ultrasonu dandik hangi hastaneye gidiyorsun gerçi önce hangi şehirdesin diye sormam lazım şu an evime en yakın hastaneye gidiyorum ben ama bi halt göstermiyo ultrason..küçücük bişey görünüyo sadece o da uzaktan!ki üstelik benimkinin boyu da seninki kadar

ben eşimle gidiyorum ama ikimiz de çok şey kaçırıyoruz

anlayamadım canım... ben çok şey kaçırıyorsunuz derken o heyecan,duygusal anlar,paylaşım falan demek istedim...

o duygulara bi lafım yok zaten canım,yukarda da anlattığım gibi ne ses duyabiliyoruz ultrasondan dolayı ne de doğru düzgün görüntü..maşşallah bebiğim gayet sağlıklı da özeniyorum işte öyle hareketlerini falan görenlere:85::85:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…