geçmiş olsun canım böyle aksaklıklar olmamalı ama oluyor işte...bir daha Allah yaşatmasın...bebeğin de hayırlı uğurlu olsun...
canım çok geçmiş olsun.. kendine dikkat et.. biraz zor zamanlar olabilir ama sonu güzel olacak inşallah...
aramıza hoşgeldin... tebrik ederim... istersen 2012 ekim anneleri takip listesi var oraya bilgilerini bırakabilirsin...
o duygulara bi lafım yok zaten canım,yukarda da anlattığım gibi ne ses duyabiliyoruz ultrasondan dolayı ne de doğru düzgün görüntü..maşşallah bebiğim gayet sağlıklı da özeniyorum işte öyle hareketlerini falan görenlere:85::85: bende aynı şeyden müzdaribim bende eşimle gidiyorum birheyecanla kalp seslerini duymak için gittim ama sadece görüntü vardı ses duyamadım oda küçük zaten zar zor gördük çok şükür sağlıklı ve herşey normaldi ama ben sesini kulağımla duymak istemiştim ama ultrason cihazı eski model sanırım oda hastane en iyi son teknolojide çalışan bir hastane olarak biliniyo neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda bunada şükür
senin de gözün aydın şekerya ben çıldıracam ama! niye benim hastanenin ultrasonu dandik hangi hastaneye gidiyorsun gerçi önce hangi şehirdesin diye sormam lazım şu an evime en yakın hastaneye gidiyorum ben ama bi halt göstermiyo ultrason..küçücük bişey görünüyo sadece o da uzaktan!ki üstelik benimkinin boyu da seninki kadar
ayyyyyy canım ne güzel yaaa... ben de bir dahaki gidişimde Allahın izniyle görürüm o hareketleri.. tam 12 olacak ve 2li test yapılacak...kalbinin sesine bile eridim bittim,bir de o şekilde hareket görsem ne olurum bilmem. bu arada kızlar eşiyle gitmeyen varsa çok şey kaçırıyor..
selam arkadaşlarrr,,
Dün doktor teyzeye gittik bebişi gördük inanmadık eşimle ne kadar büyümüş el sallıyodu bize koları ayakları hep hareket ediyodu mükemmel bi duygu ya 31,90 mm olmuş bebişimiz22 martta ikili test yapılacak onu da atlattık mı inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğimiz. sevincimi paylaşayım dedim hepinizi mutlu pazarlar diliyorum ... görüşmek üzere
Merhaba Ekim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
canım ben edirnedeyim küçük bi şehir yani memnunum hastaneden de için rahat etmiyosa değiştir sende bak çok güzel bi duygu onun hareket etmesini görmek başka bi hastaneye git kaçırma o anı
Canım teşekkürler. Eminim faydalıdır. Çok mantıklı. Ben antibiyotik kullanmak istemiyorum. Oğluma başladık artık. Benim kulağım da ilerlerse bir deneyeceğim bu soğan suyunu. Olmadı geçmezse mecbur antibiyotiğe başlıycam artık.
Canım Allah yardımcın olsun. Okurken beni 3 yıl öncesine götürdün. Çünkü birebir aynı şeyleri yaşadım. Benim de öncesinde kaybım vardı. Senin yine kanaman kesilmiş maşallah, benim 11. haftaya kadar sürmüştü. Üstelik 9. haftada oldukça yoğun bir kanama bile gecirdim. Dünya başıma yıkılmıştı. Doktor telefonda sakın kıpırdama, hemen eve iğne yapacak birini çağırın demişti. Çok şükür oğlum sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. 12. haftaya kadar dikkat et. Ama kanaman tamamen kesilirse ve ultrasonda da herşey yolunda giderse çok paniklemene gerek yok. Doktorun da seni öyle yönlendirecektir.İyi haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun...
kızlar slm,
ben de 1 haftadır girip bakamamıştım bir sürü sayfa olmuş bile. ben şuanda 6+4 haftalık hamileyim. geçen sene kasım ayında ilk hamileliğimde kaybetmiştim 6 haftalıkken. işim çok stresli ve zor bir işti. o nedenle bu hamileliğimi de etkilememsi için hafta başında işimden istifa etme kararı aldım. cuma gününe kadar çalışıp sonra ayrılacaktım. sağolsun patronum anlayış gösterdi. fakat çarşamba günü aniden bir ıslaklık hissettim ve tuvalete gitmemle kanamam olduğunu görmem bir oldu. hemen bi taksi ile hastaneye attım kendimi.aklıma bin türlü şey geldi tabi.yolda eşimle konuşurken ağlamaktan şiştim. doktorum sağolsun hemen aldı muayeneye. çok şükür bebğin sağlığı yerindeydi kalbi atıyordu.kesenin de durumu iyi dedi. bu tür şeyler zaman zaman olabiliyor dedi. istifa etmiş olmam isabet olmuş demekki.neyse bi iğne verdi ve evde yatak istirahati etmem gerektiğini söyledi. anlayacağınız o ki çarşamba öğlenden beri yatıyorumslaondaki kanepede.sadece tuvalete gitmek için yavaş hareketlerle kalkıyorum.banyo bile yapmamı istemedi dr.çok sıkıcı bir durum sürekli yatmak ama bebeğim için herşeye katlanırım. eşim sağolsun herşeyime koşturuyor. benim tariflerimle yemek yapıyor. daha önceki kayıpdan dolayı henüz doktorumuzdan başkasına söylememiştik hamilelik durumunu. o yüzden anneleri de yardıma çağıramıyorumneyse durum böyle işte.biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz ama umarım herşey yoluna girecek ve düzelecek. bu arada ilk iki gün kanamam azar azar da olsa geldi. fakat cumadan beri yok maşallah. umuyorum çarşamba dr randevumuzda iyi haberleri alırız yine. doktorum endişelerimin üzerine tekrar kontrole gitmek istediğimde sık muayenenin doğru olmadığını söyledi.bu arada siz de hep alttan mı muayene oluyorsunuz?
benim için dua edin olur mu şuan çok ihtiyacım var.
herkese sağlıklı hamillelikler diliyorum.
sevgiler
günaydın arkadaşlar:))) herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum
dün mide yanmam başladı gece beni uyutmadı " anne & bebeğin bakımı" kitabım var progestan hormonun yükselmesinden dolayı oluyormuş bende günde 400 mg hap bide iğne kullandım çok fazla geldi herhalde:26: sabah da istifra ettim boğazım yırtıldı öğürmekten sadece sarı su geldi iğrençti yaallah yardımcı olsun hergün bu durumda olan arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?