reçetesiz satılıyor evet, 8-9 lira arası bişey.günde 1 tane tok karına içersinaa evet bi eksik olarak kafamda zaten hamile değilsemde zararı yokmuş eczaneden reçetesiz satılıyor mu birde ne kadar kullanıcam fiyatınıda söyleyebilir misiniz
canım acıbadem bakırköyde sadece...
Selam kızlar... Sayfalar akmış gitmiş yine. Yetişebilene aşkolsun.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.
Biz çok fena hastayız... Ateşim 38, kulağım da ağrıyor. Boğazım kötü, burnum çeşme gibiFena öksürüyorum
Bu arada oğlum da çok kötü. Bir de orta kulak iltihabı olmuş yavrum. Kulağım kötüleşirse ben de antibiyotik içmek zorunda kalıcam. Offffffffffffffff... Bitkisel tedavi önerileri olan var mı???
Selam kızlar... Sayfalar akmış gitmiş yine. Yetişebilene aşkolsun.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.
Biz çok fena hastayız... Ateşim 38, kulağım da ağrıyor. Boğazım kötü, burnum çeşme gibiFena öksürüyorum
Bu arada oğlum da çok kötü. Bir de orta kulak iltihabı olmuş yavrum. Kulağım kötüleşirse ben de antibiyotik içmek zorunda kalıcam. Offffffffffffffff... Bitkisel tedavi önerileri olan var mı???
kızlar günlük tutmaya başlayan var mı???
inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin...
ben bebeğimle aynı gün doğmak istemem( ne cümle ama) tabi ki Allahın işi... ben 7 ekm doğumluyum muhtemel tarih te 11 ekim.. ben öyle genel günlere önem veren biri değilim,sevgililer günü dünya kadınlar günü gibi..yani bana özel değil..evlilik yıl dönümü ve d.günlerini de çok severim..aynı gün doğsak çocuğumda ben de sanki arada 2side çıksın gibi olacak.. hani eşinle başını alıp bir plan yapamazsın mesela.. yada şöyle düşün ben d.günüm kutlansın isterim yarın bir gün çocuğum arkadaşlarıyla takılmak isteyecek kız arkadaş erkek arkadaş muhabbeti.. bu sefer birlikte kutlanılmıcak..
tv de bi dizi oyuncusuda senin gibi düşündüğü için bikaç gün erken sezeryan olmuş ki denk gelmesin doğum günleri.... bencede çok mantıklıı ....
Kızlar 21 Mart'a randevu aldım 2'li test için.Bu arada bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür
Bebişimin kalp atışını yine duyamadım çünkü ultrason cihazından dolayıymış, şansıma tüküreyim :105::105::105:
2'li testte duyacam inşallah
extra bişey söylemedi dr...he bi de 30.4 mm olmuş minikim
masallah canim.benimde randevum bugundu bende duyamadim ama gordum masallah.o bile yetti sonucta atiyor cok sukur.banada 5hafta sonra randevu verdi nasip olursa ozaman duaayrim ins
inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin...
ben bebeğimle aynı gün doğmak istemem( ne cümle ama) tabi ki Allahın işi... ben 7 ekm doğumluyum muhtemel tarih te 11 ekim.. ben öyle genel günlere önem veren biri değilim,sevgililer günü dünya kadınlar günü gibi..yani bana özel değil..evlilik yıl dönümü ve d.günlerini de çok severim..aynı gün doğsak çocuğumda ben de sanki arada 2side çıksın gibi olacak.. hani eşinle başını alıp bir plan yapamazsın mesela.. yada şöyle düşün ben d.günüm kutlansın isterim yarın bir gün çocuğum arkadaşlarıyla takılmak isteyecek kız arkadaş erkek arkadaş muhabbeti.. bu sefer birlikte kutlanılmıcak..
Kızlar 21 Mart'a randevu aldım 2'li test için.Bu arada bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür
Bebişimin kalp atışını yine duyamadım çünkü ultrason cihazından dolayıymış, şansıma tüküreyim :105::105::105:
kan tahliline hiç gerek olmadığını düşünüyorum ben acelem yok zaten sağlıklı beslenirim asla ilaç kullanmam sigara içmem ?? sizce yanlışmı düşünüyorum bide doktora ne zaman gidim mesela 6 hatyı geçince gitmeyi dğşğnğyorum ozaman ulrason muyanede kalp atışları ve kese gözüküyormuş
aa evet bi eksik olarak kafamda zaten hamile değilsemde zararı yokmuş eczaneden reçetesiz satılıyor mu birde ne kadar kullanıcam fiyatınıda söyleyebilir misiniz
hanımlar merhaba,
2012 şubat anneleri topiğini biraz okudumda öğrenecek çok şeyimiz var gözüm korktu. bebekler genel olarak karyolalarında yatmak istemiyorlarmış. yatakta anne kokusu eksikliğindenmidir nedir. minicik halleriyle anneleri parmaklarında oynatıyorlar.
Canım maaşallah bebişinekocaman olmuş baksana
Bende 15 martda gidicem doktora 1 ay olucak işte görmeyeli çok merak ediyorum nasıl acaba büyümüş mü diye?:26:
Bakalım 2 li test o zamanda yapılır mı? Seninle hemen hemen aynı günlerimiz canım
Arkadaşım herşey yolunda gider merak etme sen. İçini ferah tut. İkili testte cinsiyet de belli oluyormuş ama vajinal olarak bakmaları gerekiyormuş ve bebek zarar görebilir demişler arkadaşıma hastanede. Ona baktırmamışlar. Sonuçları gayet iyi çıktı onun da allah a şükür. İnşallah hepimizin öyle olur. Ama şu cinsiyette belli olaydı iyiydiÇok merak ediyorum ben. Siz ne durumdasınız
Birde şu çizelgenin altındakini nasıl yaptın?? Çok hoş olmuş
Sağolasın amin cümlemizin ki sağlıklı olur inşallah
Ben hiç alttan baktırmadım bebeğime korkuyorum ters birşey olur diye napalım 1 ay daha beklerim gerekirse cinsiyetini öğrenmek için çok önemli değil nasılsa kız da olsa erkek de olsa ilk evladıımız olucağı için o bizim bitanemiz olucak
Bu çizgelgeyi de profiline gir orda yeni bölüm eklemişler bu çizelgenin altında bebeğinizin doğum günü diye yalnız doğum tarihini 06-10-2012 şeklinde gir bu benimki sende kendininkini gir canım
maşallah bebişinebizim kontrolümüz de ayın 20sinde.sabredemiyorm ben yaa.ikili test için de 12. haftadan sonraya randevu almak istiyorum belki cinsiyetini de görebliriz
teşekkürler canlar :)Canım maaşallah bebişinekocaman olmuş baksana
Bende 15 martda gidicem doktora 1 ay olucak işte görmeyeli çok merak ediyorum nasıl acaba büyümüş mü diye?:26:
Bakalım 2 li test o zamanda yapılır mı? Seninle hemen hemen aynı günlerimiz canım
Başınız sağolsun canımslm nasılsınız bız samsundayız geldık bugun kontrolumuz vardı ıyı gectı görduk bebışımızı ayaklarını karnına dogru çekmıştı babamızda yarın ankaraya gıdıyor.bu arada dedemızı 2 gun once kaybettık
eve ınternet baglattık gırdıgım surece yazıcam sızlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?