ya kızlar iş yerindeyim acayip acıkıyorum yaa ağzıma bişey atmasam ellerim titriyo hemenboğazlarım da kötü ondan mı yapıyo bilmiyorum ama baya kötü oluyorum yemeyince benım gibi olan var mı yoksa bende bir anormallik mı var bu kadar acıkmam doğal mı ki?
ya kızlar iş yerindeyim acayip acıkıyorum yaa ağzıma bişey atmasam ellerim titriyo hemenboğazlarım da kötü ondan mı yapıyo bilmiyorum ama baya kötü oluyorum yemeyince benım gibi olan var mı yoksa bende bir anormallik mı var bu kadar acıkmam doğal mı ki?
bende çok sık acıkıyorum canım helede yemezsem hemen elim ayağım titriyor midem bulanıyor
aynen yaa bu durum son bi haftadır yoğunlaştı bi tek ben sanıyodum uff korkuyorum birden midem bulanıyo ellerim titriyo hemen atıyorum ağzıma bi kaç ceviz badem iyi geliyo o zaman
slm kızlarr ben bugün kan tahlili yaptırdım doktorum genel tarama yapalım dedi sizler yaptırdınızmı test
Kızlarr ikili teste ne gün giriyosunuz
ben haftaya salı akşamı doktorum nöbetçiyse tam 12 haftam doluyor olmadı hangi gün nöbetçiyse ozaman
slm arkadaşlar yarın doktora gidicez dua edin inşallah sağlıkla bebişimin kalp atışını duyarız en son 2 hafta önce gitmiş keseyi görmüştük....
bu arada bana daha hiç test filan yapılmadı heralde doktorum yarın ister dimi? aç mı gitmeliyim doktora??? gerçi zaten bulantıdan bişi yediğim yoktaa
kalp atşını duyarsam bende gidicem aile hekimine ....
slm arkadaşlar yarın doktora gidicez dua edin inşallah sağlıkla bebişimin kalp atışını duyarız en son 2 hafta önce gitmiş keseyi görmüştük....
bu arada bana daha hiç test filan yapılmadı heralde doktorum yarın ister dimi? aç mı gitmeliyim doktora??? gerçi zaten bulantıdan bişi yediğim yoktaa
kalp atşını duyarsam bende gidicem aile hekimine ....
yaa kızlar sabahtan beri aile hekimliği ile ilgili konuşuyorduk ya..yok gitmedim gitmem lazım falan dedim durdum.1 saat önce aile hekimliğindeki hemşire aradı gebeliğiniz sistemimize düştü demezmiya dedim sabahtan beri kulağınızı çınlatıyordum tam üstüne aradınız,ben de size gelecektim dedim
çok komik gerçekten cts kapalılarmış ama haftaya çrş 2'li test için erken çıkıcam o zaman gelirim dedim.hemşire de 'aa çrş günü doktor beyle benim saha günüm ben ilgilenmek isterdim sizle ama diğer arkadaşa tembihlerim ilgilenir sizinle,ama ben de en kısa zamanda görmek isterim sizi'' dedi..bu ilgi ve kibarlık karşısında şok oldum tabisiçok şekerleerrrr
ya bu sağlık ocağından beni niye aramıyorlar acaba, şaştım kaldım.
ay keşke bebeklerimizin kalplerini dinleme imkanımız olsa sürekli.
ay keşke bebeklerimizin kalplerini dinleme imkanımız olsa sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?