2012 Ekim Anneleri

yani öyle her dakka acıkmıyorum ama ara öğün yapıyorum tabi ki.yemezsem benim de elim ayağım titriyor :)

Son düzenleme:

bende çok sık acıkıyorum canım helede yemezsem hemen elim ayağım titriyor midem bulanıyor

bende çok sık acıkıyorum canım helede yemezsem hemen elim ayağım titriyor midem bulanıyor

aynen yaa bu durum son bi haftadır yoğunlaştı bi tek ben sanıyodum uff korkuyorum birden midem bulanıyo ellerim titriyo hemen atıyorum ağzıma bi kaç ceviz badem iyi geliyo o zaman

slm kızlarr ben bugün kan tahlili yaptırdım doktorum genel tarama yapalım dedi sizler yaptırdınızmı test

bende devlet hastanesınde yaptırdım ücretsız yarın kendı doktoruma gosterıcem zaten bu tahlıller hamıle oldugunu soyleyınce yapılan rutın seyler herkes yaptırıyo mecburen

benım karnım acıkmıyo fazla acıksada yıyemıyorum fazla zaten

Kızlarr ikili teste ne gün giriyosunuz
ben haftaya salı akşamı doktorum nöbetçiyse tam 12 haftam doluyor olmadı hangi gün nöbetçiyse ozaman

Kızlarr ikili teste ne gün giriyosunuz
ben haftaya salı akşamı doktorum nöbetçiyse tam 12 haftam doluyor olmadı hangi gün nöbetçiyse ozaman

ben cts doktordaydım.bana 19 mart ile 24 mart arası yaptır dedi.aynı hastanede başka bir doktor yapıyor testi.ben de 21 mart çarşamba 15:00 e aldım randevumu hesapladım ben de 21 inde tam 12 oluyorum :)

merhaba kızlar;

bebişimi gördüm. fotosunu aldım. albüme hemen yerleştirdim:)
ama bu son 1 haftadır çok kötüyüm. midem inanılmaz bulanıyor. çok yemek yiyemiyorum. midem hemen alarm veriyor. az yesem midem kazınıyor. geçen gün pizza yedim. tüm gün çıkardım. ertesi gün dudağımda uçuk çıkmıştı. doktor uçuk kremini bile 3 kez kullan yeter dedi. bulantı da iyidir deyip ilaç vermedi. zayıfladım. halsizim.sapsarıyım.sürekli uyumak istiyorum. 1 hafta rapor aldım şimdilik. sizde durumlar nasıl..allah yardımcımız olsun.

slm nasılsınız oglum hastalandı 2 gundur onunla ugrasıyoruz bugun bıraz daha ıyı çok şukur.

bulantılarım bıraz daha azaldı çok şukur aksamları baslıyor çok kötu.çok şükür bu gunlerde gecıcek.

esım afganıstana gıdıyor 6 ay yok yanımda dr la göruştu dr sezeryan olcagı ıçın 8 ekımde alırız dedı 6 nısandada 2 li testım var 13 haftalık olcak belkı cınsıyette bellı olur

gunaydin kizlarrrr..
bazi kizlarin cevaplari altinda bebegin dogacagi tarih arti bilgiler fln var cok hosuma gitti bende yapmak istiorum nasil oluooo?

slm arkadaşlar yarın doktora gidicez dua edin inşallah sağlıkla bebişimin kalp atışını duyarız en son 2 hafta önce gitmiş keseyi görmüştük....

bu arada bana daha hiç test filan yapılmadı heralde doktorum yarın ister dimi? aç mı gitmeliyim doktora??? gerçi zaten bulantıdan bişi yediğim yoktaa

kalp atşını duyarsam bende gidicem aile hekimine ....

Son düzenleme:

ister canım benimde gecen hafta istedi doktorum yarın duy bakalım bi kalp atışını o yönlendirir seni

yaa kızlar sabahtan beri aile hekimliği ile ilgili konuşuyorduk ya..yok gitmedim gitmem lazım falan dedim durdum.1 saat önce aile hekimliğindeki hemşire aradı gebeliğiniz sistemimize düştü demezmi ya dedim sabahtan beri kulağınızı çınlatıyordum tam üstüne aradınız,ben de size gelecektim dedim
çok komik gerçekten cts kapalılarmış ama haftaya çrş 2'li test için erken çıkıcam o zaman gelirim dedim.hemşire de 'aa çrş günü doktor beyle benim saha günüm ben ilgilenmek isterdim sizle ama diğer arkadaşa tembihlerim ilgilenir sizinle,ama ben de en kısa zamanda görmek isterim sizi'' dedi..bu ilgi ve kibarlık karşısında şok oldum tabisi çok şekerleerrrr

Son düzenleme:

inşallah hayırlısıyla duyarsın canım bebişinin kalp atışlarını :) ben kalp atışlarını duymak için gittiğimde benden 8 tane test istedi. muhtemelen senden de ister.

ya bu sağlık ocağından beni niye aramıyorlar acaba, şaştım kaldım.

ay keşke bebeklerimizin kalplerini dinleme imkanımız olsa sürekli.

gittigidiyorda gördüm hamileliğin 10. haftasından itibaren bebeğin kalp atışını , hıçkırığını, hareketlerini duymaya yardımcı bi cihaz satılıyo 85tl miş ...

meraba kızlar sabahtan beri midem kötü yatıyorum çok zor geçiriyorum yine hamileliğimi kendimde bile değilimmm ya sizler nasılsınız????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…