2012 Ekim Anneleri

tabi 40. haftayı beklemeyen bebeklerde var ama sat çok önemli..
sen artık istediğin gibi takibini yaparsın..
benim bebişte sata göre 2 gün önde ama bir daha ki gidişimde değişme olayı çok fazla olduğu için ben sata göre takip ediyorum..
hayırlısı artık bakalımm..

nasılsınız kızlar benim midem çok kötü hala hep yatmak istiorum ayakta duracak halim bile yok ya.siz nasılsınız

haklısın canım değişebiliyor bakalım hayırlısı olsun artık

nasılsınız göbüşler nasıl arkadaşlar benim sabah göbek yok akşam 9 aylık oluyor ne yapacağımı şaşırdım.ama mide bulantısı yok çok şükür

evet kızlar bende kızıma hamileyken telaşlanırdım gece kocaman göbekle yatıp sabah inik kalkardım dr a bile sormuştum yediklerin bile etkiler demişti sabaha kadar için boş olduğu için iniyo baya 4 5 ay böle gitmişti benim...

nasılsınız kızlar benim midem çok kötü hala hep yatmak istiorum ayakta duracak halim bile yok ya.siz nasılsınız

Ya sorma, benim de kusmalarım geçmişti, bugün yeniden başladı. Çok fenayım. Kalkamıyorum yataktan. Başım da çatlıyor. Bir parasetamol tablet içtim, dayanamıyorum diye. Onu da çıkarttım :)

Bulantıları olup da tamamen geçen var mı?

malesef ya hergün geçermi acaba diyorum hep aynıyım bütün yağlı yemeklerden tiksindimmm...

kızlar benimde bulantılarım gecen hafta başladı ben her gün servisle geliyorum işe 1 saat sürüyor aynı şekilde dönüşte öle ve normalde evde bulanmayan midem serviste cok kotu bulanıyor orda sıkıyorum kendimi sıkıyorum daha indiğim gibi nereye cıkaracağımı şaşırıyorum sizlerin kaçıncı haftanızda geçti bulantılar benim 8.inci haftamda başladı bakalım ne kadar sürücek (

öncelerde sayfalara yetişemezdik ama bugünlerde hiç ilerlemiyor
katılıyorum:106:

son cümlene kadar katılıyorum da niye epidural be canım? o anı yaşamak hissetmek varken?

günaydın taze anneler:)) herkese sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum

cuma kontrolümüz var zaman geçmiyor bulantı baş ağrısı uykusuzluk mide yanması bi de endişe korku bebeğim iyimi diye sorular devam ediyo bende cuma çabuk gel artık meleğimi görmek istiyorum

kızlar nerelerdesiniz hepiniz birden kayboldunuz önce sayfalara yetişemezdim kaçgündür sakin buralar :26::26::26:

Günaydınlar kızlarrr nasılsınızzz?
Akşam kanepede sızıp kalmışım yatağıma kalkıyodum dedim çorbamı dolaba koyayım düdüklüden başka tencereye koydum tencere almak için yukarı uzandım baya hiç aklıma gelmedi sonrada korktum valla.Bişi olmaz dimi?Bişi olsa bu zamana olurdu diyorum töbe ya

nasılsınız göbüşler nasıl arkadaşlar benim sabah göbek yok akşam 9 aylık oluyor ne yapacağımı şaşırdım.ama mide bulantısı yok çok şükür

ben senin gibiyim ya sabah yok akşam var anlamadım gazzzzzzzzzzzz hepsiiiiiiiii

ahh kızlar aynı dertten muzdaribim bende.sabah bi bakıyom göbek inik.hemen telaş yapıyorum bebişime bişeymi oldu diye.sonra akşama bi bakıyorum gergin kocaman:)normal yani demi kızlar......

canım aynı endişeleri bende yaşıyorum.hep iyimi diye düşünüyorum.umarım hareketlerini çabuk hissederizde korkularımız azalır:))

korkma canım.bi sitede okumuştum gebelikte yanlış bilinenler diye.bebek rahimde çok sağlamdaymış.hemencik düşmezmiş.ancak ağır bir kaza veya düşme sonucu bişey olurmuş.tabi genede bişey olmaz diye kendini çok zorlama.ama için rahat olsun bişey olmaz...

saol cnm teşekkür ederimm sabah aklıma geldi yaptığım vallahi

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben sankı 2 gundur daha ıyı gıbıyım yanı bulantılar yönünden bakalım ıns daha da ıyı olurum
yarın ılk randevumuz var cok heycanlıyım ılk kez görücem ıns bebısımı dua edın bana güzel gecsın guzel haberlerle geleyım

slm kızlarr ben bugün kan tahlili yaptırdım doktorum genel tarama yapalım dedi sizler yaptırdınızmı test

ara sıra ben de yapıyorum onu mecburen.ama o daha çok embriyonun ilk tutunmaya çalıştığı zamanlar riskliydi. şimdi de çok yapmamalıyız tabi ama telaşlanma canım,birşey olsa bi ağrı falan girerdi zaten, hissederdin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…