2012 Ekim Anneleri

kalp atışını gördüysen korkma allahın izniyle o kanama bişey yapmaz ama dinlenmeye devam tabiki

miğdem çokkk hazımsız yaa şiş sanki
şimdi bakkaldan sade soda söledim umarım iyi gelir ayrıca soda da kalsiyum yüksek derler :))
şifa olsun

hepimiz aynıyız heraldee benimde midem berbat sürekli bulantım varr allah yardımcımız olsunnn:26:

Canım panik yapma. Defalarca yazdım kanama geçiren arkadaşlara, yine yazayım. Oğluma hamileyken kanamam 11. haftaya kadar sürdü. Her hafta kontrole gidiyordum. Her hafta dr um bana malesef yine kese etrafında yoğun bir kanama var diyordu.Çok şükür sapasağlam doğdu bebişim. Senin de öyle olacak, merak etme. Buradaki arkadaşlardan kesen bozuk haftaya gel kürtaj yapalım denilenler oldu. Ya kesesi düzeldi, ya dr yanlış değerlendirdi. Bilemiyorum... Ama bunların hepsi muhtemel. Sen yeter ki herşeyi Allahtan bil. Sabrederek bekle. Sınavını da başarıyla geç inşallah.

bende de var kasık ağrıları canım
bazen aniden kaltığımda kasılıyo bide :26:

benim de aynı canım, aniden kalkarsam bıçak saplanıyo gibi oluyo. her hapşurduğumda da aynı şekilde. hepimiz de aynı şeyler olduğuna göre normaldir inşallahh

bendede oluyo ara ara.rahim büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım.dikkat et kendine ağır işlerle uğraşma .sen bana bulantı ilacının ismini verecektinnn???

canım yazdım ama görmedin sanırım. ilacın adı zofer 8mg sabahları yarım içiyorsun o kadar.

Gaz canım o kıpırtılar. Daha epeyce var hissetmemize.. Dr um rahim genişlediği için kasıklarda ağrı oluyor, gayet normal demişti...

merhaba arkadaslar

bugun dr.a gittim sonucları göstermeye çok sükür ki sorun yokmuş. büyütecek kadar bir şey yok dedi. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. sanırım bu sefer olacak :)

Merhaba kızlar.Bu topiği bugun gördum ilk defa bende ekim annesi olucam kısmetse.şimdilik herşey yolunda.grip haricinde.çok öksürüyor ve hapşuruyorum bişy olmaz dimi çok korkuyorum...

merhaba arkadaslar

bugun dr.a gittim sonucları göstermeye çok sükür ki sorun yokmuş. büyütecek kadar bir şey yok dedi. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. sanırım bu sefer olacak :)

gözün aydın kalp atışını gördunmu ?

Merhaba kızlar.Bu topiği bugun gördum ilk defa bende ekim annesi olucam kısmetse.şimdilik herşey yolunda.grip haricinde.çok öksürüyor ve hapşuruyorum bişy olmaz dimi çok korkuyorum...

geçmiş olsun iki gün önce ben çok fena griptim bol c vitamını tükettim ayrıca eczaneden okyanus suyu aldım gunde 3 4 kez kullandım çok ii geldi tavsiye ederim

Bugün fazla giremedim,Doğum günüm söylemesi ayıp :) yoğun geçti biraz

Bebişimle ilk doğum günüm çok eğlenceli, güzel birgün...

gözün aydın kalp atışını gördunmu ?

bebişi gördüm ve kalp atışların ıda duyduk tatlım cok heyecanlıydı pıt pıt o kadar hızlı ki :) gözlerim doldu resmen dilerim o kalp atısları hiç durmaz... çok sevimliydi

Bugün fazla giremedim,Doğum günüm söylemesi ayıp :) yoğun geçti biraz

Bebişimle ilk doğum günüm çok eğlenceli, güzel birgün...
Mutlu yıllar tatlımmm
benim doğum günümde nasip olursa 1 haftalık falan bebeğim olacak sanırım:)
bu arada bugün kasığımda rahmime yakın yerde hafif batmalar oluyo sancı gibi neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…