2012 Ekim Anneleri

canım ya benim kide 4 gün kadar ileri de sana doktorun bişey dedi mi? yani bunu bi sakıncası var mı acaba

bır gıttıgımde 1 gun gerıdeydı sonrasında 4 gun ılerı gectı bu tamemen bebegın boyundan kaynaklanıyor doktora sordum 1 -2 gun oynama olabılır olcu sonucta el le aralık secılerek yapılıyor ayrıca hep 4 gun ondeyse satta gore erken dollenmeymıs

benım gelısım olmadıgı ıcın yanı kalbı atmadı bebegımın kanama olunca kurtaj oldum 2 ayında bu bebegıme hamıle kaldım ılkının patolojısınde sorun cıkmayınca temkınlı davranıyoruz acıkcası ama bu hafta son olacakmıs dusuk olasılıkları ortadan kalkıyormus

şekerlerr

en erken cinsiyeti ne zaman belli olur ki
canım 13,haftada belli olurmuş.ama dr lar pek sölemiyorlar.:))
Ya ben napayim 2 bebisimle Allah kolay getirsin,hic bilgim de yok daha ilk gebeligim :))

allah yardımcımız olsun canım..
Selam kızlar
Bende perşembe günü doktora gidicem 1 aydır görmüyorum bebeğimi inşallah güzelce büyümüştür sağlığı yerindedir öyle merak ediyorum ki :26::26::26:

canım kocaman olmuştur o şimdi.şok olucaksın görünce.heleki kıpırdadımı dünyalar senin olucak:))

maşallah göbüşler kocaman olmuş.bendede var ama bu kadar değil:))

beimde bebişim bu hamd olsun bu günleri gördük
Eki Görüntüle 367241

senin bebiş ortada şimdi kızmı erkekmi nasıl anlıcazzz : ))))

gecem bikaç gün ileride olması normal geçen hafta benim 3 gün ilerdeydi bu ölçüme görede değişir milimetrik bir ölçüm ve manuel ölçüyolar o yüzden eksik yada artı ölçebilirlerde yada bebek normalde daha ilerlemiş olabilir

nunus benimki sol tarafa yakın görünüyor canım

ben de ilerde diye seviniyordum şimdi bide ona üzülmeyeyim dedim :) ister istemez pimpirikli oluyoruz.

evet canım ya senin ki solda şimdi bu erkek mi demek :) benim de yanımda değil bütün görüntüler evde meraktan çatladım diyebilirim :))

Bana nedense bahçıvanlar çok itici geliyor...almam sanırım ama şortlu olanı beğendim
cnm benide 3 hafta sonra die çağırmıştı işte:)ondan demedim 12 de gidicen nie 11 de çağırdı acaba demek istedim yani

evet günler bizde de değişiyor bende şaşırmıştım 3 hafta önce pazartesi gittiğimde tam 7 haftalıktı, 2 gün önce gittiğimde yine pazartesi 10+2 yazıyo ultrason kağıdında!!

yok canım üzülecek bişey yok allahın izniyle aynen öle çok pimpirikliyiz kolaymı anne olucaz inş.

öle deniliyomuş bakalım doğru çıkacakmı sende gidince bak bakalım ne tarafta

evet günler bizde de değişiyor bende şaşırmıştım 3 hafta önce pazartesi gittiğimde tam 7 haftalıktı, 2 gün önce gittiğimde yine pazartesi 10+2 yazıyo ultrason kağıdında!!

doktorum bana 15 haftada cınsıyetı soylerız dedı ama 15 hafta gelmezken kı meraktan 40 hafta nasıl gececek bılemıyorum

SELAM GÜZEL ANNELER...
inş. herşey yolunda gidiyordur. ben burayı baya ihmal ettim gözümü açacak halim yok çok güçsüzüm bulantım çok...
yavaş yavaş hafifliyor inş.
bende diyorum daha erken çıkamaz göbiş kilo almadım vermedimde ama böle bi şişkinlik var.. pantolonlarım olmuyo.. ayrıca kiloluyum zaten hamile kıyafetlerinde de büyük beden bulmak zor oluyo 10 günde bir gittim kontrole bu önümüzdeki haftada downsendrm testi için gibicem her kontrolden sora biraz daha rahatlıyrm. tam farkında değilim aslında daha çok hasta gibi hissediyorum kendimi.. bu aydan sora rahatlarım inş. umarım herkes iyidir.. kötü haber alanımız olmaz inş.

merhabaaa bugun çatlamamak için ilk kremimi aldım 6 . aya girdiğimiz andan itibaren salyangoz kremi kullanıcakmışız aklınızda bulunsun ben çok severim öyle şeyleri bu arada benımde acilen pantolon almam lazım iş yerinde eski giydiklerimin düğmeleri açık hep artık belli oluyo olmuyo yanı lcw e baktım hep büyük bedenler vardı internetten alsak beden ne olucak işte o sorun var yani en iyisi istanbula gitmek

ben hamile kıyafeti aldım erken ama hoşuma giden bir kıyafet vardı dayanamadım aldım :)he he: keten pantolon üstünede karın kısmında bebekkkkk olan bir tşört çok sevimli duruyo ama karnım çıkınca giyinecemm ilk kıyafetimi almışşş oldum

doktorum bana 15 haftada cınsıyetı soylerız dedı ama 15 hafta gelmezken kı meraktan 40 hafta nasıl gececek bılemıyorum

evet canım aynen öyle oluyo ben 3 hafta bekledim ama eşimle çok pimpirikliydik, ben düşünmeyim diyorum aklımdan çıkmıyodu oda çalıştığı yerde düşünüp duruyoruz işte ama çok şükür geldi ve iyi olduğunu öğrendik sadece bu günler beni biraz şaşırtıyo o kadar, birde benim geç döllenme oldu 24 aralık son adet tarihim aslında şimdi 12 haftada olması lazım sat ta göre... aman neyse ya kafamızı karıştırmaya gerek yok sağlıklı olsunlarda kuzularımız bu bize yeter

ben ilkinde de çatladığım için bunda önemsemiyorum sadece bebeyağı kullanmıştım bol bol.. yine öle yaparım.. çok sevindim lcv büyük beden olmasına giymeyi düşünüyodum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…