canım ya benim kide 4 gün kadar ileri de sana doktorun bişey dedi mi? yani bunu bi sakıncası var mı acaba
bende her hafta gidiyodum ama bu haftadan sonra 15 gün ara verip gidicem. benim tüp bebek olduğundan doktor daha temkimli 15 günde bir gel diyo ama 10 gün içinde kontrol bedava olunca bende her hafta gidiyorumama senin sorunun yoksa bukadar sık çağırmanın bir anlamı yok canım diğer kızlar ayda bir gidiyo
merhaba kızlar:))
pantolonlarınız size oluyor mu? benim düşük bel oluyor ama az yüksek bel ise olmuyor düğmeler kapanmıyo :26:
yeni ciciler alan var mı?şu salopetler çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 367318 Eki Görüntüle 367319
ayyy harika bunlar nerden acaba ya hemen edinmek istedimmm :))
ayyy harika bunlar nerden acaba ya hemen edinmek istedimmm :))
sortlusu cok guzel nereden buldunuz ya bende ıstıyorummmmmmmm
kızlar şortlusunu bende çok beğendim ama pantolonlu olanının satış linkini buraya yazsam olurmu :26: yasak mı kızlar link vermek[/QUhıc bılmıyorum canım ya
bır gıttıgımde 1 gun gerıdeydı sonrasında 4 gun ılerı gectı bu tamemen bebegın boyundan kaynaklanıyor doktora sordum 1 -2 gun oynama olabılır olcu sonucta el le aralık secılerek yapılıyor ayrıca hep 4 gun ondeyse satta gore erken dollenmeymıs
canım 13,haftada belli olurmuş.ama dr lar pek sölemiyorlar.:))şekerlerr
en erken cinsiyeti ne zaman belli olur ki
Ya ben napayim 2 bebisimleAllah kolay getirsin,hic bilgim de yok daha ilk gebeligim :))
Selam kızlar
Bende perşembe günü doktora gidicem 1 aydır görmüyorum bebeğimi inşallah güzelce büyümüştür sağlığı yerindedir öyle merak ediyorum ki :26::26::26:
kızlar bence artık göbışlerımız yavas yavas çıktı topık acıp koyabılırız.ben çok zayıfım kılloda verdım ama göbuşim çıktı hatta belım kalınlastı desem yerıdır.2. gebelıgımde etken olabılır
Eki Görüntüle 366883 Eki Görüntüle 366882
günaydın kızlar
herkese güzel,bulantısız dinç bir gün diliyorum
çınarefe maşallah çıkmış göbüşün baya .benimde çıktı çok mutuyum göbüşümle
bugün sizlere bebişimin 8 haftalık ultrason resmini paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 367104
Eki Görüntüle 367105
Eki Görüntüle 367103
gecem bikaç gün ileride olması normal geçen hafta benim 3 gün ilerdeydibu ölçüme görede değişir milimetrik bir ölçüm ve manuel ölçüyolar o yüzden eksik yada artı ölçebilirlerde yada bebek normalde daha ilerlemiş olabilir
nunus benimki sol tarafa yakın görünüyor canım
Bana nedense bahçıvanlar çok itici geliyor...almam sanırım ama şortlu olanı beğendimmerhaba kızlar:))
pantolonlarınız size oluyor mu? benim düşük bel oluyor ama az yüksek bel ise olmuyor düğmeler kapanmıyo :26:
cnm benide 3 hafta sonra die çağırmıştı işte:)ondan demedim 12 de gidicen nie 11 de çağırdı acaba demek istedim yaniCanım bana dün soru sormuştun 11.haftanda niye gidiyorsun zaten doktor 12.haftada ense ölçümü için çağıracak demiştim ben ona cevap yazdım ama görmemişsin. Yahuuu ben 1 aydır gitmiyorum ki doktora bana 1 ay sonra gel dediler işte yarında günüm siz ne güzel 2 haftada bir gidiyormuşsunuz hatta hafta 1 giden bile var ben epey sabırlı çıkmışım demek ki
ben de ilerde diye seviniyordum şimdi bide ona üzülmeyeyim dedim :) ister istemez pimpirikli oluyoruz.
evet canım ya senin ki solda şimdi bu erkek mi demek :) benim de yanımda değil bütün görüntüler evde meraktan çatladım diyebilirim :))
evet günler bizde de değişiyor bende şaşırmıştım 3 hafta önce pazartesi gittiğimde tam 7 haftalıktı, 2 gün önce gittiğimde yine pazartesi 10+2 yazıyo ultrason kağıdında!!
merhaba kızlar:))
doktorum bana 15 haftada cınsıyetı soylerız dedı ama 15 hafta gelmezken kı meraktan 40 hafta nasıl gececek bılemıyorum
merhabaaa bugun çatlamamak için ilk kremimi aldım6 . aya girdiğimiz andan itibaren salyangoz kremi kullanıcakmışız aklınızda bulunsun ben çok severim öyle şeyleri bu arada benımde acilen pantolon almam lazım iş yerinde eski giydiklerimin düğmeleri açık hep artık belli oluyo olmuyo yanı lcw e baktım hep büyük bedenler vardı internetten alsak beden ne olucak işte o sorun var yani en iyisi istanbula gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?