2012 Ekim Anneleri

ben de en son şubatın 20sinde gitmiştim.1 ay sonra gel dedi dr.ben de çatlicam çok merak ediyorum bebişimi.pek bi şikayetim de olmayınca meraklanıyorum..

benim oğlum da hep 4-5 gün ilerdeydi.ama erken gelmedi,40+3de doğduaslında daha geleceği yoktu da dr. beklemeyelim dedi işte...bu bebişim de ilk gittiğimizde sata göre 6+1 iken 6+6 çıktı.ikinci seferde 7+1 iken 7+4 çıktı.milimetrik ölçümler sonuçta değişebiliyo her seferinde..

ister istemez kotrkuyo insan demin hapşırdım heriki kasığım aynı anda kasıldı çok korkttum :26::26:

ben de geçen hafta zor atlattım nezleyi.aynen her hapşırdığımda kasıklarıma ağrı giriyodu.bazen aniden kalktığımda da oluyo.insan korkuyo tabi bişey olacak diye..Rabbim korusun bebişlerimizi...

ben de geçen hafta zor atlattım nezleyi.aynen her hapşırdığımda kasıklarıma ağrı giriyodu.bazen aniden kalktığımda da oluyo.insan korkuyo tabi bişey olacak diye..Rabbim korusun bebişlerimizi...

bende aynı durumdayım nezleyim öksürmeye hapşurmaya korkuyorum geceleri devamlı yüzaşağı yatan ben geceleri uyuyamıyorum diyebilirim kızlar çok fenaaa

Hamile pantolonları çok büyük kızlarr s beden bana çok büyük geldi.Bacak kısımları çok geniş aldım ama giyemiyorum.kotlarımın önü açık şekilde giyiyorum anca...
tayt giysem ondada totomu örtecek şeyler almam gerek ama yazda geliyo alsam nolcak öle kaldım.

ben ilkinde de çatladığım için bunda önemsemiyorum sadece bebeyağı kullanmıştım bol bol.. yine öle yaparım.. çok sevindim lcv büyük beden olmasına giymeyi düşünüyodum bende..

ben bugun sordum yağlar tüylenme yapar dedi o yüzden kafam karıştı almadım :S valla lcw çok güzel şeyler var kot pantolonları çok beğendim özellikle

bende aynı durumdayım nezleyim öksürmeye hapşurmaya korkuyorum geceleri devamlı yüzaşağı yatan ben geceleri uyuyamıyorum diyebilirim kızlar çok fenaaa

geçmiş olsun canım..ben ilaç da almadığım için normalde 2 günde atlatırken 2 haftayı buldu nerdeyse..gözlerim şişti hepinşallah çabuk atlatırsın...

merhaba kizlar nasilsiniz 2 gundur giremedim sayfalar almis basini gitmis. Okuyamadim hepsini öncelikle aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum ve hasta olan anne adaylari hepinize cok gecmis olsun nasil gidiyor hamilelik, ben yarin 8 haftami doldurucam. benim bulantilar yeni basladi cok kötu durumda degilim ama icim bulaniyor sadece, ve karnimda seyirme gibi kipirtilar var kizlar, biliyorum daha bebegin hareketlerini hissedemem tabiki ama neden böyle oluyor ki ve adet sancisi gibi hahif hafif kasik agrilarim oluyor. herhalde normaldir dimi?

daha büyük göbüş fotoları koymayı nasip etsin rabbim inş.

allah korusun bebeğini inş. şimdiden çok güzel geliyo bana bu usg fotoları

beimde bebişim bu hamd olsun bu günleri gördük
Eki Görüntüle 367241

canım allah korusun bebeğini inş. daha güzel fotololara :)))

masumiyet ve tatlıcık diğer kontrolü olan arkadaşlar inş. güzel haberlerle dönersiniz rabbim meleklerimizi korusun inş. sağlıklı günlere inş. hep birlikte

Kızlar genelde kız çocuğu olanların mide bulantısı olurmuş?
bu doğrumu çevremde oğlu olanların hiç olmadı...
siz ne diyosunuz daha önce oğlu olanlarrr?
yada bulantısı olmayanlarda var aramızda

çok tşk ler dirmit

brck evet öle derler kız bulantı yaparmış derler benim bulantım pek yok şuana kadar hiç çıkarmadım zaten sadece sabah ve yemek zamanlarında sıkıntım var oda soda ile geçiyo sabahta krakerle

bu arada ben kakao yağı aldım (krem gibi) onu kullanıcam çoğu hamilelere en iyi gelen şey bu imiş. bebe yağı ile normalde vucudumu nemlendirirdim yada vucut losyonu ile onlara yinede devam edicem çünkü çok kuru ve kaşıntılı alerjili bir cildim var

yok canım benim geğitme sorunum sadece soda falan içersem ama gaz sorunum çok

bende de aynı gaz sorunu cok var ama yapacak bişey yok

bence çok kısa bir sürede gidiyomuşsun özel galiba ondan.benim doktorumda 2 haftada bir çağırıyor diye ben sık diyodum sen 1 haftada birmişsinn.........)

ben 10 günde bir gidiyorum

bayıldım sortlu olana linki bekliyooruuuzz :)

geçmiş olsun canım..ben ilaç da almadığım için normalde 2 günde atlatırken 2 haftayı buldu nerdeyse..gözlerim şişti hepinşallah çabuk atlatırsın...

geçmiş olsun canım

kızlar slm,

dün akşam gittik kontrole dr a. bebişin durumu iyi kalbi atıyo ve gelişimi normal dedi fakat kanama var içerde toplanmış. o yüzden yatışa devam dedi. 1 haftadır yatıyordum belki düzelir diye umuyordum ama 10 gün daha yatacağız anlaşılan.allah hepimize sağlık versin diyorum...

bende şortlu olanı beğendim :) ama eşim pantolonluyo istiyo daha kullanışlı olur diyo her yerde giyersin ilk ve son baharda ama alıcam herhalde şortluyu çok beğendim:), kuzum olunca onada alıcam beraber giyicez inş.

inş canım güzel günlerde kullanmak nasip olur inş. bende cuma izinliyim doktor kontolüm var hemde biraz gezicem malum çalışıyorum çıkamıyorum bişeyler bakıcama ama tam hamilelik almam herhalde az da büyüsün bebeşin inş. o zaman şimdi doğumdan sonrada kullanabileceğim kullanışlı şeylere bakıcam amalum ne kadardda istemesen kilo alıcaz

bende kotda 29 beden giyiyorum bende alıcam dar pantolon asla iyi değil sıkar allah korusun açık gez sende bende öyle yapıyom şimdilik ben elbise şort bide tun ik seviyorum:))) hem hamile kıyafetleri hemde bebek kıyafetleri çok pahalı ya olsun kaliteli olursa kullanırız belli bir süre herhalde.

maşallahhhh durumu iyi kalbide atıyo maşallahhhhhhh bazı hamileliklerde yatmak gerekiyo korkma ve rahat ol canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
senın bebek hangi tarafta :))) resmi kyda bakalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…