maşallah canım haftayada ben gidecem inşallahhh
maşallahAllahım bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
gözün aydın canım
maşallahhhh canım yaaa büyümüş bebiş Allahım esirgesin ne çabuk büyüyorlar
senin bebişte büyümüş canım ne güzel tam bebiş görüntüsüne kavuşmuşlar
maşallah sizede canım darısı bizlere olsun inşallah haftaya gittiğimde bende böyle büyümüş resmini koyarım
cnm masallah ne kadar net ve guzel çıkmış ohh keyıf yapar gıbı bır halıde var allahım nazarlardan kem gözlerden korusun bebışlerımızı
iyi akşamlar kızlar 27 martta ben 13 haftalık olcam o gün 2 li tarama için doktorum çağırdı ense kalınlığını bir testle mi bakıyorlar hiç bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
bende pazartesi ölçütürücem canım o yüzden tam olarak bilmiyorum ama 3'ün üzerinde olursa sakıncalı oluyomuş. senin ki kaç çıktı? gerçi mühim birşey olsa doktorun uyarırdı herhalde.
41 kere maşallahhhayy nasıl bebişi göresim geldi varyaa :)) sağlıcakla al kucağına inşallahhh
iyi akşamlar kızlar 27 martta ben 13 haftalık olcam o gün 2 li tarama için doktorum çağırdı ense kalınlığını bir testle mi bakıyorlar hiç bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
canım benim sat da 29 aralık..doktorum 19 mart ile 24 mart arası 2 li teste gitmelisin dedi.21 mart da gidiyorum ben.bu tarihler işine yarayabilir belki.
görüşürüz nurcik
bana doktor söyedi canım rahat edebilirisn o yüzden.
ilginç,ben kullanmıyorum.kanı sulandırır.böyle bir sıkıntın var mı??Kızlar corasprin kullanan varmı?
Bana doktorum hamileliğimin başından beri içiriyor..Neden bilmem:)
maşallahSelam herkesee
Bebegimi gordum bugun inanamadim kocaman olmus epey bebege benziyorduu artik elleri kollari oynuyordu kalbini de dinledik hersey yolunda dedi doktor simmdilik 27 mart ikili test ve baska kan ttahlili yaptircam ultrason resmini. Aksama koyarim cepten girdim simdi darisi diger arkadaslarima olsun
hep böyle güzel olur inşallah haberler...naber kızlar. bugün bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum, gördüm, bebişimi de gördüm. Sata göre çok gerideydik ama haftada baya büyümüş meleğim. 1 hafta geride çıktı Sadece onuda çok normal dedi doktorumuz. kötü bişeyler oluyor diye çok korkuyordum ama korktuğum başıma gelmedi. şükürler olSun. 8 hafta 4 günlüğüz şuan
ben de teraziyim...çok ta memnunum kendimden
ayy anası gibi güzel bebeğim olcek desene
ha seyy bende teraziyim yavrumda terazi olcek kısmetse. güzellik abidelerii olcez. ayyy ne övdüm kendimi.. töbe töbe yaaa
sizlerle konusmak iyi oldu ama...
doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........
İnşallah iyi haberler verirsin bize canım.
Ben de haftaya gitmek istiyorum. Çok ultrasona girmek zararlı diyorlar doğruluk payı var mı acaba? Benim bildiğim ultrasonda ses dalgası yollanıyor. Radyasyon falan yayıyor mudur?
Benim 2 hafta oldu ultrasona gireli. dayanamayıp haftaya gideceğim inşallah.
günaydın... 8+2 haftalık hamileyim... muhtemel tarih 23 Ekim. tüp bebek tetavisi ile hamile kaldım.. 6. haftada düşük tehlikesi geçirdim halen risk devam ediyor... 6. haftadan itibaren daha doğrusu düşük olmaması için kullandığım ilaçtan sonra ciddi bir mide yanması oldu. üzerimde bi ağırlık varmış gibi bi baskı var midemde. Ama ilginçtir hiiiççç miğdem bulanmadı bu iyimi kötümü bilemiyorum... yalnız hiç iştahım yok üç haftadır... bunlar normalmi bilemiyorum..
günaydın herkese;
kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
günaydın kızlar
şimdi doktordan geliyorum bu kadar pimpirikli olacağımı tahmin etmemiştim:26: .adet sancılarına benzer sancım ve çok çok az bir pembe renginde akıntım olunca korktum eşimi ayaklalndırdım hemen dOktora gidelim diye:) ..geçen kontrolümde doktor plesantanın arkasında kanama var ama ciddi bişey değil demişti bu yüzden korkmuştum pembe lekeyi görünce ..
yine aynı kanama varmışama dokoturm korkulacak kadar ömeli bişey değil diyo ilaçlarını almaya devam et dedi
ama ben taktım kafama bunu o kanama neden orda yaa
benim bebeğim 3 gün geride geliyo buda canımı sıktı
arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....
millet buda benim kızımmmmmEki Görüntüle 367955 biraz karanlık çıkmışş ama idare edin
Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.
geçmiş olsun canım, aman dikkat edin de daha kötü olmayın. çok fazla öksürük iyi değil demiş buradan bi arkadaşa doktoru
Kızlar selam ben de dun gıttım doktora ılk kez gordum bebısımı ve kalp atıslarını ama kanama varmıs yanı düşük tehlikesi dıkkat et dedı progestan verdı ona basladım ben de bı arkadasta daha vardı boyle bı kanama ısmı neydı hatırlaymadım korkuyodu ben ılkkez yasıyorum bu durumu da bu ılacla gecıyor mu:26: haftaya cuma gene gıdıcez bakalım
ıs yerınde de moralımı bozdular dun gıtmedım dıye dişimden rahatsızım demıstım soran sorana en sonamır sordu boyle ımalı dedım sızınle konusucam soyluycem artık ona mecbur haftayada gıdecgım ıcın off ne anlayıssız ınsanlar var ya
buda benım fındık kurdumun resmı ama ultrasonunu hıç begenmedık eşimle oyuzden hastanemızı ve drumuzu degıştırdık
Eki Görüntüle 368143 Eki Görüntüle 368144
Selam herkesee
Bebegimi gordum bugun inanamadim kocaman olmus epey bebege benziyorduu artik elleri kollari oynuyordu kalbini de dinledik hersey yolunda dedi doktor simmdilik 27 mart ikili test ve baska kan ttahlili yaptircam ultrason resmini. Aksama koyarim cepten girdim simdi darisi diger arkadaslarima olsun
selam arkadaşlar nasılsınız biz kızımla hastayızzz benim sinüzitim tuttu kızımda nezle uyuyamıyo yemek yiyemiyo berbat bi halde yaşıyoruzmasumiyet canım çok sevindm darısı bizim başımıza ben önümzdeki hafta gidicem inşallah 5hafta olmuş olucak gitmeyeli 12.haftam olsun diye bekledimmm...
naber kızlar. bugün bebeğimin ilk kalp atışlarını duydum, gördüm, bebişimi de gördüm. Sata göre çok gerideydik ama haftada baya büyümüş meleğim. 1 hafta geride çıktı Sadece onuda çok normal dedi doktorumuz. kötü bişeyler oluyor diye çok korkuyordum ama korktuğum başıma gelmedi. şükürler olSun. 8 hafta 4 günlüğüz şuan
heeyyyy,,,,,bende ekim annesiyimins hayırlı sağlıklı şekilde bebişlerimizi alırız kucaklarımıza
doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........
meraba bayanlarrrr ben çok fena grip oldum:2::2::2::2::2:
valla bulantımı unutturdu bana grip hep hapşırıyorum öksürüyorum fenayım yaaaaaa
kasıklarım sızlanmaya başladı valla hapşırmaktan
başından son günlerde grip geçenler varmı nasıl atlattınızzzzz
Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum
Eki Görüntüle 368423 Eki Görüntüle 368422 Eki Görüntüle 368427
İlk defa bugün gittim canım doktor epey büyüttü bebişi öyle görüntüledi makinasıda güzeldi zaten tavsiye üzerine gittim burda bizim kızlardan biri de gidiyor Ethica İncirli hastanesi Ali Paşa Oskay a gidiyorum. Benden 2 li test istedi 3 lü istemiyor doktorum onu da 27 martda yaptırıcam iki haftam var
Kızlar merhaba
Öncelikle hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Benimde bebişimin gelişi nasipse ekim sonu gözüküyor :) Rabbim hepimize hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi ve yetiştirmeyi nasip eder inşallah.
Arkadaşlarımızın bir kısmı resimlerini eklemiş :)ne güzel şeyler onlar öylee maşallah. Gülümsetti beni o resimler. :)
Çok teşekkürler edoşumDualarım seninle
canım bu konuda hiç bir fikrim yok ama arkadaşın biri yazmış aynı anda hem ense kalınlığına bakılıyor aynı günde kan alınıyormuş anladığım kadarıyla tabii:44:bayanlar dr bana 1 ay sonra gelirken ikili testi yaptırıp gel dedi. ikili teste kandan bakıorlar, peki ense kalınlığına ayrıyeten mi baktırıyoruz yoksa ikiliyle birlikte yapılan bişy mi o.
hayırlı olsun canım..hoşgeldin aramızaKızlar merhaba
Öncelikle hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Benimde bebişimin gelişi nasipse ekim sonu gözüküyor :) Rabbim hepimize hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi ve yetiştirmeyi nasip eder inşallah.
Arkadaşlarımızın bir kısmı resimlerini eklemiş :)ne güzel şeyler onlar öylee maşallah. Gülümsetti beni o resimler. :)
saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...maşallah bebeişler nasıl büyümüş öle ay allahım bizede nasip etsin ya bu ultrason fotolarını nasıl koyuyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?