2012 Ekim Anneleri

meraba bayanlarrrr ben çok fena grip oldum:2::2::2::2::2:

valla bulantımı unutturdu bana grip hep hapşırıyorum öksürüyorum fenayım yaaaaaa

kasıklarım sızlanmaya başladı valla hapşırmaktan
başından son günlerde grip geçenler varmı nasıl atlattınızzzzz

Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum

canım ben griptim yeni atlattım şükür boll c vitamni greyfurt limon portakal sık kivi ye burun akması ve hapiırma içinde eczaneden mutlaka okyanus suyu al ben çok faydasını gördüm ateşlenmemeye gayret et ateş bebek için pek ii değil diyo drler minoset al ateşin çıkmaya başlarsa norman olandan plus değil çok geçmiş olsun

çok sağol canımmmmm
bende ateşten korkuyorum inşallah olmaz:2::2::2::2:

kiviyi yiyemiyorum ama her sabah 2 portakal suyu içiyorum birtazda limon yiyim zaten limona aşeriyorum bahaneyle işe yarasın

ayy maşallah maşallahh ayacıklara bak şunun kıza benziyo

Bende şok oldum zaten o kadar büyümüş görünce 1 ay önce gitmiştim çünkü en son ilk baştaki resim ne komik dimi yüzünü çekti doktor yüz kemikleri gözüküyor yaratık gibi

ayy maşallah maşallahh ayacıklara bak şunun kıza benziyo

Bende şok oldum zaten o kadar büyümüş görünce 1 ay önce gitmiştim çünkü en son ilk baştaki resim ne komik dimi yüzünü çekti doktor yüz kemikleri gözüküyor yaratık gibi

hareket de ediyo muydu ben en son gittiğimde elleri kolları pıtır pıtır hareket ediyodu ay ne güzel bişey ya

iyi akşamlar kızlar bu yıl tatil yapacağımız zamanlar karnımız burnumuzda olacak inşallah bu sebeple nisanın ortasında falan düşünüyorum. bi sakıncası olur mu sizce tatil için. deniz havuz...

hareket de ediyo muydu ben en son gittiğimde elleri kolları pıtır pıtır hareket ediyodu ay ne güzel bişey ya

Hareket ediyordu valla kolları falan gördüm ama doktor çok oynatmadı hep bişeyler hesapladı çekti ölçtü biçti bi kaç saniye sesini dinledim alem adam benim doktorum bugün ilk defa gittim ama iyi bir doktora benziyor insanı rahatlatıyor ikili test istedi benden 3 lü istemiyor 27 martda ikili testim yapılacak ve bi takim kan tahlilleri onları da o günü yazacak öyle yaptırıcam

maşallah suphanallah yaaa nasıl büyümüşş kıss annesii bu bebege benzememiş bebek olmuşşş RABBİM nazardan korusun

Valla epey bebeğe benzemiş dimi maaşallah valla Allahın mucizesi işte ultrasonda görmesem anlayamıyorum var mı yok mu ama içimde bir can var kalbi atan ne muhteşem bir varlıktır o yarabbim

ben bilirimmm masumiyetin kızı olucek ulenn ya hm sağda olursa kız dediler hemde içime doğdu ne bilim

Bakalım arkadaşım artık ne olucak 1 ay sonra herhalde belli olur cinsiyeti ozamanda onun heyecanını yaşarız hep birlikte aman sağlıklı olsunlarda ilk etapda onu istiyorum Rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…