2012 Ekim Anneleri

bende pazartesi ölçütürücem canım o yüzden tam olarak bilmiyorum ama 3'ün üzerinde olursa sakıncalı oluyomuş. senin ki kaç çıktı? gerçi mühim birşey olsa doktorun uyarırdı herhalde.

Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum

Eki Görüntüle 368423 Eki Görüntüle 368422 Eki Görüntüle 368427

41 kere maşallahhh ayy nasıl bebişi göresim geldi varyaa :)) sağlıcakla al kucağına inşallahhh

Rabbim hepimizin bebeklerini bize bağışlasın canım inşalllah hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza Allahın izniyle

merhaba cnm masallah bebısıne kac haftalık senınkı bende gıttıgımde sok oldum.benımkı elını kaldırdı bıde sankı en burdayım der gıbı

seninle günüümüz aynı galiba 31 aralıktı benim sat yani seninki de bu kadar büyümüştür canım

zaten ben seni takip ediyorum arkadaşım. beraber ilerliyoruz. allah inşallah aynı gün kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin . benimki de çarşamba günü 2li test i de belki o gün yapar

4.04 cm cıktı teyzesiii.. bu haftadan sonra hızla buyumeye baslıcakmıs inşallahh.. bakalım pztesi gunu nasıl görücem...

Canım yaaa şu halleri bile tam ısırmalık yerim onu ben öyle hoşuma gitti ki izlemek ultrasonda büyüsünler güzelce çok heyecanlanıyorum valla bir an önce kucağımıza alalım hayırlısıyla

zaten ben seni takip ediyorum arkadaşım. beraber ilerliyoruz. allah inşallah aynı gün kucağımıza sağlıkla almayı da nasip etsin . benimki de çarşamba günü 2li test i de belki o gün yapar

İnşallah canım o günleri de birlikte yaşarız çok güzel mutluluklar bunlar Allah dileyen isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah can-ı gönülden diliyorum

maşşallaahh ne kadar da ayrıntılı çıkmış :) hangi hastaneye gittin yaa makine süpermiş

İlk defa bugün gittim canım doktor epey büyüttü bebişi öyle görüntüledi makinasıda güzeldi zaten tavsiye üzerine gittim burda bizim kızlardan biri de gidiyor Ethica İncirli hastanesi Ali Paşa Oskay a gidiyorum. Benden 2 li test istedi 3 lü istemiyor doktorum onu da 27 martda yaptırıcam iki haftam var

maşallah canım haftayada ben gidecem inşallahhh
selam yeni anne adayları...ben ekim 2011 annelerindenim...şimdi bizim bebeişlerimiz 5. aylarını bitirdiler...darısı başınıza
maşallah Allahım bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
gözün aydın canım
Kızlar selam hepinize bebişin ultrason resimlerini koyucam az biraz bebeğe benzemeye başlamış minnoşum

Eki Görüntüle 368423 Eki Görüntüle 368422 Eki Görüntüle 368427

maşallahhhh canım yaaa büyümüş bebiş Allahım esirgesin ne çabuk büyüyorlar
işte benim bebişim 10+5 ken gecen hafta.... masallahhhhh

Eki Görüntüle 368442
senin bebişte büyümüş canım ne güzel tam bebiş görüntüsüne kavuşmuşlar

maşallah sizede canım darısı bizlere olsun inşallah haftaya gittiğimde bende böyle büyümüş resmini koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…