hehe bende aldım iki tane ohhh acayip rahat göbeciğimi hiç sıkmıyo çok sevdim
İlk hamile kıyafetimi (pantolon) almış buşunmaktayım kızlarr
göbek altı şimdilik biraz pot duruyor ama yakında dolardiğer pantolonlarımın göbeğimi sıkmasından iyidir...
hava misti valla buralarda, alışverişten sonra sahile indik çekirdek çitleme eşliğinde güneşi batırdık yürüyerek evimize geldik..çok iyi geldii
ksel cim bende diger topigi birakmadim canim orayada sik sik giriyorum.
kizlar ben cok acim ama ne yersem cikariyorum yaaa
ksel cim bende diger topigi birakmadim canim orayada sik sik giriyorum.
kizlar ben cok acim ama ne yersem cikariyorum yaaa
iyi akşamlar kimse yokmu?
hehe bende aldım iki tane ohhh acayip rahat göbeciğimi hiç sıkmıyo çok sevdim
kızlar bebişinin hareket ettiğini hisseden varmı? benim kızımda ilk zamanlar hissetmemiştim ama bu hamileliğimde şimdi hissetmeye başladım benim gibi olan varmı
bebişin hayırlı olsun arkadaşım. benim ilk hamileliğimde ( 10. haftada karnımda ölmüştü ) akrabalarımız hep şunu söylerlerdi; eğer bebek erkekse 2,5 aylıkken hareketlerini hissedersin diye :)) artık ne kadar doğru yanlış bilmiyorum orası tartışılık ama yazını okuyunca o geldi aklıma :))))
kızlar bebişinin hareket ettiğini hisseden varmı? benim kızımda ilk zamanlar hissetmemiştim ama bu hamileliğimde şimdi hissetmeye başladım benim gibi olan varmı
iyi günlerde kullan inşaAllah tatlım. sanırom 11. haftada almışsın. peki daha önce almayı düşündün mü ? ben suan 9. haftanın içindeyim kot giydiğim zaman hafiften sıkıyor ve pantolon cıkartınca biraz ağrı yapıyor. bilemedim erken mi almak için henuz fikir verirsen sevinirim... ve nereden aldın ?
Kızlar hepinize iyi akşamlar... Bugün eşlerimiz evde çalışmaya devam ettiği için biz 3 arkadaş dışarı çıktık. Ayyy kendime uzun etek aldım kırmızı birde mini mouse resimli bosbol bir tişört aldım, geçen gün annem almıştı bana 3 tane hamile tişörtü, 1 tane de kocişim almıştıBirsürü eşyam oldu. Çocuğuma gelince sadece 1 tane pijaması var Oda teyzesi almış... Arkadaşım olur kendisi :) Oda hamiş
Canım hiç olmadı tayt giy... Sıkıştırtma kendini... Zararlı sıkıştırmak. Heryer de de diyor zaten hamileliğin en zor dönemi diyeÇünkü hamile pantalonları bol, normal pantalonlar dar gelir diyor Tayt eşofman vs. giy kotlardan vazgeç artık D:
iyi günlerde kullan inşaAllah tatlım. sanırom 11. haftada almışsın. peki daha önce almayı düşündün mü ? ben suan 9. haftanın içindeyim kot giydiğim zaman hafiften sıkıyor ve pantolon cıkartınca biraz ağrı yapıyor. bilemedim erken mi almak için henuz fikir verirsen sevinirim... ve nereden aldın ?
ne şekilde hissediyosun canım,yani ben daha hissedemem diye dikkate almıyorum ama bazen sol tarafımda bişeyler hissediyorum ama gazdır filan diyolar:44::44:
misafir gelince kot giyeyim dedim pişman oldum deli gibi... dışarı falan cıkarken de eşofmanla olmuyor her zaman sıkıntı valla sıkıntıeşya almak için özellikle pantolon sanırım biraz daha beklemeliyim. şimdi gitsem kiim bilir nasıl gülerler :))))
bence erken değil ya yaklaşık 3 haftadır düğmeler açık bende zatenal bence acayip rahat lcw den aldım 36 beden sanıyorum bayağı bi kullanabilicem göbeğimi sardı büyüyünce de yeticek gibi kot pantolonları da vardı ama çalıştığım için ilk önce klasik alayım dedim. al bence sende
9. haftayı da dolduralım da bakarım.. aslında korkuyorum, ilk bebişim 10 haftalıkken karnımda öldü. bu yuzden tedirginim. acaba hemsire cağırmadan aile hekimliğine kalp atıslarını duymak için gitsem bir şey derler mi ? merak ediyorum...
bu konuda da geçen gün nette gezerken eşimle bir mekanizma bulduk :) 12 haftalık olunca almayı planlıyoruz :) bebişin kalp atıslarını dinlemeyi sağlıyor. isterseniz sitenin linkini msg ile yollayabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?