günaydınnnnn
Kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?
merhabalarrr
benimde olmazdı ama hamilelikte oluyor...bol bol kuru kayısı ye cnm çok iyi geliyor..
kızlar benimde akşamdan beri sağ kasığıma ağrı vuruyor tam rahmimin üstüne doğru neden acaba yaa hemen panik oluyorum..
tatlım aç karına ye sabahları 2-3 tane.canım kaysıyı aç karnınamı yoksa tok karnınamı yesem faydası olur ?
valla bilmiyorum cnm kasığımın alt tarafında rahmimin üstü ön tarafı sanki incecik bi damar var onu çekiyolar arada öyle gibi..benımde dun tüm kasık bolgemde vardı boyle agrıda dıyemıyorum sancı gıbı ozellıkel ayaga kalkınca ortaya cıkıyodu bugunde hafıf var rahım buyuyo dıyolar ya ondan olabılır mı:26:
günaydınnnnn
kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?
günaydınnnnn
kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?
selaaaammbız geldık
nasılsınız kızlar ben mıde bulantısı ve yatmayla dolu bı hafta sonu gecırdım dun bunaldım telde agladım annemle konusurken sonra yattım 2 saat sonra fılan kapı caldı kardesımle gelmısler yemek yaptılar dıasrı markete gıttık bıraz ferahladım sonra bende kaldılar cok ıy oldu keske hep kalsalar amasu donem bı gecse cok bunalıyorum kızlar ya bulantı ve tıksınmeden
günaydınnnnn
Kızlar size birşey sormak istiyorum.bende hamilelik alınganlıkları başladı galiba.bu aralar eşimi çok kıskanmaya başladım.ya beni sevmekten vazgeçerse,ya başkasını severse diye hep kuruntu içindeyim.iş yerlerinde fazlaca bayan var.ama önceden böle takmazdım.şimdi ya aklını çelerlerse,ya flört olursa aralarında, benden sıkılırsa v.s. Diye korkuyorum.ne yapmalıyım.nasıl kurtulurum bu kuruntulardan.ne olur akıl verin.şimdiden böle yaparsam iyice şişince ne yapıcam bilmem(kendime güvenimi kaybettim sanki.
Dr um demişti ama .sakın bu aylarda ayrılma kararı almayasın neler görüyorum ben,hepsi hormonlardan demiştiama ben çok korkuyorum daha da abartırsam diye.akıl verin kızlar (((
günaydınn!
Canlar iyi haftalar hepinize...
Kızlar cumartesi günü kuafore gittim,evden cıkarkende pantolonumu gıydım uzerınede body gıydım body oyle cok dar degıl,hafıf dar bende pantolonun ıcıne koydum esımede sordum karnım cıktı mı dıye yok dedı.Gıttım bayagı kalabalık sısman bır teyzenın yanına oturdum ne dese begenırsınız bana sen hamılemısın dedı :)) şok oldum çok şaşırdım,nerden anladınız demişim :)guldu kadın e karnından dedı.ama daha cok kucuk 2.5 ay lık bellı oluyormu dedım... aaa tabiii dedi.eşime msj attım hanı karnım cıkmamıstı kadın anladı dedım ,oda Allah Allah bızım mı gozumuz bozuk dıye cevap verdı,nerden anlamış falcı mı o cok sırnasmasın uzaklaş dedı :)dayanamadım kadına gıttım tekrar sordum ya nasıl anladınız ...e kızım ben ıkı cocuk dogurdum anlarım dedı..ay cok hosuma gıttı bır an once karnım cıksın ıstıyorum ama nasıl anladıgını hala çözemedım biraz şişkinlik var ama fazla kılo gibi duruyor öyle gebe karnı gibi değil...ne zaman belli oluyormus tam olarak 16.haftadamı acaba ??
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?