kızlar bebişinin hareket ettiğini hisseden varmı? benim kızımda ilk zamanlar hissetmemiştim ama bu hamileliğimde şimdi hissetmeye başladım benim gibi olan varmı
ne şekilde hissediyosun canım,yani ben daha hissedemem diye dikkate almıyorum ama bazen sol tarafımda bişeyler hissediyorum ama gazdır filan diyolar:44::44:
bence bebeğin hareketi olamaz hissettiklerin...çok erken bir dönem... şu an daha bebeklerimiz 5.10 gr.kas kemik kuvvetli değil.kıkırdak gibiler. artı yaptıkları hareketler sadece sıçrama gibi hareketler.ve leğen kemiğinin arkasında oluyorlarmış..hissettiklerin bağırsak hareketleridir muhtemelen..sen tecrübelisin aslında. kızında ne zaman hissetmiştin?? 2.bebekte daha iyi daha erken hissedilir deniyor bunun da sebebi o hareketleri biliyor olmakmış...benim çoğu arkadaşım 17.18 de seğirme tarzı hareketler hissetmiş 20den sonra tekme gibi daha güçlü hareketler olmuş,ki çoğu gebelik sitesinde de böyle yazıyor...
9. haftayı da dolduralım da bakarım.. aslında korkuyorum, ilk bebişim 10 haftalıkken karnımda öldü. bu yuzden tedirginim. acaba hemsire cağırmadan aile hekimliğine kalp atıslarını duymak için gitsem bir şey derler mi ? merak ediyorum...
bu konuda da geçen gün nette gezerken eşimle bir mekanizma bulduk :) 12 haftalık olunca almayı planlıyoruz :) bebişin kalp atıslarını dinlemeyi sağlıyor. isterseniz sitenin linkini msg ile yollayabilirim :)
ya 11 haftadan sonra risk olmaz dimi artık öksürdükçe aklım gidiyo bişey olur mu diye
Kizlar cok kotu migrenim tuttu yine kusup duruyorum esimde yok evde yalnizim ilac icmeue korkuyorum minoset alsam mi yoksa bu agriya dayansam mi?
ilaç alman doğru olur mu bilmiyorum arkadaşım ama benim migren tutunca ağrı olan kısma buz koyuyorum iyi geliyor. soğuk uygulama yani. öyle uyusunca ağrısı uyuya kalıyorum. bu yöntemi bulduğumdan beri ağrı kesicilerden uzak durdum dene istersen... geçmiş olsun bu arada
selam kızlar nasılsınız hamile kıyafetlerinden bahsedilmiş benim kızımdan kalan 2pantolonım 3 üstüm var ama alabilirim daha:)))bende havalar iyice ısınsın öle başlıcam inşallah giymeye daha rahatsız etmiyo pek kıyafetlerim...bugün dedesi kızımı lunaparka götürdü bende temizlik yaptım iyi oldu...arkadaşlar benim bulantılarım baya baya geçti gibi korkuyorum bebeğe bişimi oldu diye allah korusun ama bugün mide yanmam çok normalmi ki...
kızlar ben yarın ikili test için gidiyorunmm. bugun birdaha giremem.. o yüzden ne olursun dualarınızı eksik etmeyin hersey güzel gecsin.....hoscakalınnn
bebeğim ve ben de artık bu gruptayız :) herkese merhabalar
tşkler cnm benim ozaman gittiğimde kilomu ve tansiyonumu ölçtüreyim ben söyleyim bari hay allahım bide bu gibi doktorlara emanetiz ya allah yardmcımıız olsun...cnm bizimde 1 yl kaldı allah izin verirse bi kurtulsaydık hayırlıısııyla burdan :2:
İlk hamile kıyafetimi (pantolon) almış buşunmaktayım kızlarr
göbek altı şimdilik biraz pot duruyor ama yakında dolardiğer pantolonlarımın göbeğimi sıkmasından iyidir...
hava misti valla buralarda, alışverişten sonra sahile indik çekirdek çitleme eşliğinde güneşi batırdık yürüyerek evimize geldik..çok iyi geldii
selam kızlar nasılsınız hamile kıyafetlerinden bahsedilmiş benim kızımdan kalan 2pantolonım 3 üstüm var ama alabilirim daha:)))bende havalar iyice ısınsın öle başlıcam inşallah giymeye daha rahatsız etmiyo pek kıyafetlerim...bugün dedesi kızımı lunaparka götürdü bende temizlik yaptım iyi oldu...arkadaşlar benim bulantılarım baya baya geçti gibi korkuyorum bebeğe bişimi oldu diye allah korusun ama bugün mide yanmam çok normalmi ki...
merhabalarrrgünaydınnnnn
kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?