Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kız ismi olarak şuanda düşündüğüm birce ve eylül ama tabi değişir daha çok:)
kızlar 10+4 de benim doktorum erkek tahmininde bulundu çıkıntı gördüm gibi dedi ama cok erken değil mi! haftaya netleşir dedi ama cok heyecanlanıyorum.. alıştırmak istemiyorum bu fikre kendimi ben kız bebek cok severim ama eşim içten içe erkek istiyor diye mutlu oldum şimdi onun yaşayabileceği hayal kırklığına üzülüyorum ben cok sevinirim kız olursa orası ayrı ama kocişimi düşünüyorum her ne kadar sağlıklı olsun hiç önemli değil dese de ben biliyorum ki erkek istiyor...
var mı benim gibi erken cinsiyet tahmini alan hamişler! hayrılısı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlar nasip etin bizlere....
kızlar 10+4 de benim doktorum erkek tahmininde bulundu çıkıntı gördüm gibi dedi ama cok erken değil mi! haftaya netleşir dedi ama cok heyecanlanıyorum.. alıştırmak istemiyorum bu fikre kendimi ben kız bebek cok severim ama eşim içten içe erkek istiyor diye mutlu oldum şimdi onun yaşayabileceği hayal kırklığına üzülüyorum ben cok sevinirim kız olursa orası ayrı ama kocişimi düşünüyorum her ne kadar sağlıklı olsun hiç önemli değil dese de ben biliyorum ki erkek istiyor...
var mı benim gibi erken cinsiyet tahmini alan hamişler! hayrılısı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlar nasip etin bizlere....
evet sana yazdıydım
yaaaa bak işte bende de böyle bir şey varsa çok korkuyorum gerçekten benim acilen başka bir doktor bulmam lazım içimin rahatlaması lazım ben pimprikli biriyim zaten
bu arada bende vajinal jel kullanıyorum daha bir ay kullanıcam içerde birikmesi haricinde bir zararı yok bana ama gerçekten çok birikiyor içerde peçeteye top top geliyor bende kullanabiliyorsan ağızdan devam et
kızlar bişey sorcam hamilelikte nar yemek zararlıdır diye bişey duydunuz mu bende bi kitap varda orda zararlı olduğu yazıyor.bende aksine hergün kocaman bir nar yiyorum mide bulantılarımı geçiktiriyor, iyi gelitor bana....
bide ben ikili ve üçlü tarama yapmayı düşünmüyorum doktor sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmem inşallah ve çok kişiye dawn sendromu diyorlar son zamanlar da..ablama da demiştiler karnından sıvı aldılar ama çok şükür yeğenim sapa sağlam....ama ablam son 5 ayı zor geçirdi hergün ağlıyordu.boştan yere can sıkıntısı bişey yoksa da o üzüntü bile bebeğe zarar verir....
benim migde bulantım pek yok ama hiç bişey yiyemiyorum. yicekler, kokuları , görüntüleri gözüme hoş görünmüyor kuş kadar yiyebildim dün gece nolcak böyle bilmiyorum. İnşallah hep böyle sürmez her gıdamızı almamız gerekiyor. bu arada internetten bebek beşiklerine yataklarına, uyku setlerine bakmaya başladım. hem beşik hem yatak almak gerekir mi ki? bu arada bugun bir bilgi öğrendim bebeği sutten kesmeyip gece emzirmeye devam edince bebekte bademcik ikltihabı oluyormuş. yani ağzının içi sütlü kalınca 1,5 yaşından sonra falan ağızda bakteri üreyebilirmiş sütten sonra su içirmek lazımmış.
ya arkadaşlar şu çin takvimini bi türlü yapamadım. sat 30 aralık doğ. tar. 22-12-86 e şimdi nasıl olucak ben 25 yaşında mıyım 26 mı ? ay bi türlü bilemedim ya bilen varsa yardımcı olar mı
1 hafta yattım canım sonrada hep diikkatli hareket edyorum fazla yormuyorum kendimi zaten başından beri criynone jel kullanıyordum kanama olunca proluton iğne başladım.kanaman olduktan sonra ne yaptın yattın mı sürekli? bende de oldu ve hala yatıyorum dr öyle dedi.
canım sana Allah kolaylık versin Allah kavuştursun inşallah. bende eşimden uzaktayım insan tam desteğine ihtiyaç duyduğunda eşinden uzak olması çok zor.slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek((((((((((((
ilk bebişin olması dahada bir heyecanlı oluyorr..ilkler daha şanslı oluyor benim bebişim ikinci ablasının eskilerinde büyüyecek..gerçi pek eskimediler ama yinede ikinci el olyo..beşik,uyku seti,alt açması,battaniyeleri,zıbınlar,tulumlar,fort bebesi,puseti herşeyi hazır ama geçen gün alışverişe gittik kızıma kıyafet kendimede hamilelik aldım dedim benim minik bebişimin başı kel mi?onada zıbın takımı aldım..bu arada hem beşik hem yatak fazla şimdi beşiğini al yatağınıda biraz büyüsün öyle alırsın benim kızım 4 yaşına kadar beşikte uyudu şimdi yatağı var orda yatıyor.ben ilk 6 ay suya gerk duyulmuyor biliyorum benim kızımda böyle bir sorunda olmadı.anne sütü herşeyi fazlasıyla karşılıyorrr