• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar benim kız ismi olarak şuanda düşündüğüm birce ve eylül ama tabi değişir daha çok:)

kızlar 10+4 de benim doktorum erkek tahmininde bulundu çıkıntı gördüm gibi dedi ama cok erken değil mi! haftaya netleşir dedi ama cok heyecanlanıyorum.. alıştırmak istemiyorum bu fikre kendimi ben kız bebek cok severim ama eşim içten içe erkek istiyor diye mutlu oldum şimdi onun yaşayabileceği hayal kırklığına üzülüyorum ben cok sevinirim kız olursa orası ayrı ama kocişimi düşünüyorum her ne kadar sağlıklı olsun hiç önemli değil dese de ben biliyorum ki erkek istiyor...

var mı benim gibi erken cinsiyet tahmini alan hamişler! hayrılısı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlar nasip etin bizlere....

Ay biz hep kız çocuk istemiştik o yüzden kızımızın ismi hep hazırdı. Melodi kesin ismi olacak ama ikinci isim olarak Cansu, Yağmur veya Su düşünüyoruz. Erkek olursa ise hala karar veremedik. Ben Doruk diyorum ama eşim beğenmedi:D İki cinsiyette de iki isim koyacağız biz. Çünkü hem babasının hem annesinin iki ismi var :D

Cinarefeninannesi arkadAsim Allah sana sabir ve guc versin,hep gecici sure oldugunu ve donecegi gunu dusunmeye calis,minnosun seninle ve sana yardimci olacak manevi olarak,emin ol.sen cok uzuldukce o da cok uzuluyor annesi,icini ferah tutmaya calis,bizler de hep yanindayiz zaten,burdayiz hergun.hepimiz sana detegiz canim,unutma.Allah bebegine sana ve esine saglik mutluluk huzur versin.

bizim kız olursa Yağmur, erkek olursa Alper olacak gibi. kızda Yağmur kesin, ama Alper değişebilir.

kızlar 10+4 de benim doktorum erkek tahmininde bulundu çıkıntı gördüm gibi dedi ama cok erken değil mi! haftaya netleşir dedi ama cok heyecanlanıyorum.. alıştırmak istemiyorum bu fikre kendimi ben kız bebek cok severim ama eşim içten içe erkek istiyor diye mutlu oldum şimdi onun yaşayabileceği hayal kırklığına üzülüyorum ben cok sevinirim kız olursa orası ayrı ama kocişimi düşünüyorum her ne kadar sağlıklı olsun hiç önemli değil dese de ben biliyorum ki erkek istiyor...

var mı benim gibi erken cinsiyet tahmini alan hamişler! hayrılısı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlar nasip etin bizlere....

ne güzel erkenden söylemiş doktorun ultrasyonu çok iyi sanırım inş bende kontrole gittiğimde söyler doktor çok merak ediyorum

Canım ben de oğulumun cinsiyetini 11. haftada öğrenmiştim. Ve doğru çıktı :34:

Son düzenleme:
Bende erkek ismine karar verdim esimle EGE dusunuyoruz ama kiz ismine bir turlu karar veremiyorum :50:

evet sana yazdıydım:8::8:

yaaaa bak işte bende de böyle bir şey varsa çok korkuyorum gerçekten benim acilen başka bir doktor bulmam lazım içimin rahatlaması lazım ben pimprikli biriyim zaten :24::24::24:

bu arada bende vajinal jel kullanıyorum daha bir ay kullanıcam içerde birikmesi haricinde bir zararı yok bana ama gerçekten çok birikiyor içerde peçeteye top top geliyor bende kullanabiliyorsan ağızdan devam et

bende üstüme alındıydım zaten:1:
agızdan bı sıkıntı yasamıyorum bulantım zaten var o sekılde devam edeyım o zaman cumaya sorun kalmazas belkı keser ılacı :44:

kızlar bişey sorcam hamilelikte nar yemek zararlıdır diye bişey duydunuz mu bende bi kitap varda orda zararlı olduğu yazıyor.bende aksine hergün kocaman bir nar yiyorum mide bulantılarımı geçiktiriyor, iyi gelitor bana....

bide ben ikili ve üçlü tarama yapmayı düşünmüyorum doktor sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmem inşallah ve çok kişiye dawn sendromu diyorlar son zamanlar da..ablama da demiştiler karnından sıvı aldılar ama çok şükür yeğenim sapa sağlam....ama ablam son 5 ayı zor geçirdi hergün ağlıyordu.boştan yere can sıkıntısı bişey yoksa da o üzüntü bile bebeğe zarar verir....

bende yurtdisindayim ve burda annenin istegiyle yapiyolar ve genelde 35 yasin ustundekilere, doktor sonuclar ne olursa olsun hic biseyin garantisi yok dedi. bende yaptirmiyorum stres oluyormus insan.

ohhhhhh kızlar maşallahhhh isimleri düşünmeye başlamışsınız bile :nazar::nazar:valla ben korkudan hiç bişey düşünemiyorum isim filan son aylarda buluruz bişiyler artık

benim migde bulantım pek yok ama hiç bişey yiyemiyorum. yicekler, kokuları , görüntüleri gözüme hoş görünmüyor kuş kadar yiyebildim dün gece nolcak böyle bilmiyorum. İnşallah hep böyle sürmez her gıdamızı almamız gerekiyor. bu arada internetten bebek beşiklerine yataklarına, uyku setlerine bakmaya başladım. hem beşik hem yatak almak gerekir mi ki? bu arada bugun bir bilgi öğrendim bebeği sutten kesmeyip gece emzirmeye devam edince bebekte bademcik ikltihabı oluyormuş. yani ağzının içi sütlü kalınca 1,5 yaşından sonra falan ağızda bakteri üreyebilirmiş sütten sonra su içirmek lazımmış.

ilk bebişin olması dahada bir heyecanlı oluyorr..ilkler daha şanslı oluyor benim bebişim ikinci ablasının eskilerinde büyüyecek..gerçi pek eskimediler ama yinede ikinci el olyo..beşik,uyku seti,alt açması,battaniyeleri,zıbınlar,tulumlar,fort bebesi,puseti herşeyi hazır ama geçen gün alışverişe gittik kızıma kıyafet kendimede hamilelik aldım dedim benim minik bebişimin başı kel mi?onada zıbın takımı aldım..bu arada hem beşik hem yatak fazla şimdi beşiğini al yatağınıda biraz büyüsün öyle alırsın benim kızım 4 yaşına kadar beşikte uyudu şimdi yatağı var orda yatıyor.ben ilk 6 ay suya gerk duyulmuyor biliyorum benim kızımda böyle bir sorunda olmadı.anne sütü herşeyi fazlasıyla karşılıyorrr

bizimde erkek ve kiz isimleri dusunmemiz lazim.bizim isimler daha zor olacak.hem korece isim hem turkce isim benzerligi olanlar...erkek ismi bulduk aslinda eski turk isimlerindenmis 'sangun' ama korece isme cok benziyor. kiz ismi henuz arastirmadik

ya arkadaşlar şu çin takvimini bi türlü yapamadım. sat 30 aralık doğ. tar. 22-12-86 e şimdi nasıl olucak ben 25 yaşında mıyım 26 mı ? ay bi türlü bilemedim ya bilen varsa yardımcı olar mı

canım aynı yaştayız seninle bende 15 09 1986 lıyım.gün aldığın yaşa göre hesaplıyorsun.biz 2012 de 26 dan gün almış oluyoruz ocakta gebe kaldığımıza göre erkek görünüyorr tabi allah bilir..HAYIRLISI OLSUN...

kanaman olduktan sonra ne yaptın yattın mı sürekli? bende de oldu ve hala yatıyorum dr öyle dedi.
1 hafta yattım canım sonrada hep diikkatli hareket edyorum fazla yormuyorum kendimi zaten başından beri criynone jel kullanıyordum kanama olunca proluton iğne başladım.
slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek:(((((((((((((
canım sana Allah kolaylık versin Allah kavuştursun inşallah. bende eşimden uzaktayım insan tam desteğine ihtiyaç duyduğunda eşinden uzak olması çok zor.

ilk bebişin olması dahada bir heyecanlı oluyorr..ilkler daha şanslı oluyor benim bebişim ikinci ablasının eskilerinde büyüyecek..gerçi pek eskimediler ama yinede ikinci el olyo..beşik,uyku seti,alt açması,battaniyeleri,zıbınlar,tulumlar,fort bebesi,puseti herşeyi hazır ama geçen gün alışverişe gittik kızıma kıyafet kendimede hamilelik aldım dedim benim minik bebişimin başı kel mi?onada zıbın takımı aldım..bu arada hem beşik hem yatak fazla şimdi beşiğini al yatağınıda biraz büyüsün öyle alırsın benim kızım 4 yaşına kadar beşikte uyudu şimdi yatağı var orda yatıyor.ben ilk 6 ay suya gerk duyulmuyor biliyorum benim kızımda böyle bir sorunda olmadı.anne sütü herşeyi fazlasıyla karşılıyorrr

tabi canım minğinde yenileri hakediyor. ben park yatak almayı düşünmüyorum. minik sallanan beşik ile sonradan büyüyebilen bebek karyolası düşünüyorum ama tabi deneyimli olarak sizlere danışıcam

ne güzel isimleri düşünmeye başlamışız ben çok kararsız biri olaraktan kafamda 10 tane isim var kız olursa nisa deniz erkek olursa eren ,yiğit,burak,umut bunlardan biri olabilir yanınada ikinci isim düşünüyoruz bakalım bi cinsiyetleri belli olsa da kesin karara varsak biz eşimle kız hissediyoruz ama herkes erkek diyo nerden anladılarsa :)))

Bu bebeğe su verme mevzuu gerçekten enteresan. Dr. lar vermeyin gerek yok diyorlar ama annelere bakıyorum hep veriyorlar su. Ben dr. um verme derse vermem açıkçası. Anne sütü yetiyorsa gerek yok ekstre birşeye. hem su bebeğe sert gelebilir diye düşünüyorum ben.

ne güzel herkes isim konusunda biraz fikir edinmiş bizde eşim erkek olursa batuhan koymak istiyo kendisin göbek adıymışş :) şimdi oğluna koyucakmış , kız olursa ben koyucamm inşallahh:) rabbim o günleri göstersin inşallah.....

bu arada arkadaşlar bişi danışmak istiyorum ben acaip elektrik yüklüyüm ne tutsam çarpıyorum:28: kapı kolu:28: ,vestiyer:28: ,eşime dokunsan adamı çarpıyorum:):37: dün gece battaniyeyi üstüme çektim karanlıkta parmak uçlarımdan şimşekler çıktıı:))):28: napsam çıplak ayak topraktamı yürüsem kurtulsam bu elektrikten??? fazla elektrikk bebeğimi zarar verirmikii??

Back
X