canım benım doktorumda verdı dremamıne mı ne 1 kere ıctım bana fayda etmedı bıdaha ıcmedım zararlı olsa vermezdı heralde
Brck ay hadı yazsanaaa
yok cnm yok tedirgin olma benım kuzenımde 4 ay kullandı her hangi, bir sorun olmaz zaten olsaydı dr. Riske atıp verirmiydi hiç sana kullanan o kadar insanlar var herkez bebeğini kucagına aldı hayırlısıyla bizde alacaz cnm benim sen takılma sakın çok bulantım olsaydı dr.um banada yazacaktı bulaktı hapı
canım dr um bana da verdi...ben çok ağır bulantı yaşayıp rahatsızlandığım halde kullanmadım içim rahat etmedi..
Ama çoğu hamile kullanıyor..bence stres yapmaa..
edammm, nkusmez, okarauzum, ksel, mercim, polanegri, leyla0303, Brck, gecem, psci, leyli2212, Coyote
Günaydn kızlarrr bugun 2de randevum var bakalım bebısm nasılll haber verecegmmm
Kızlar dün doktora gittim ense kalınlığı için.
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Sanırım 3 lü falan yapar sonra..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
Doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimiDoktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı biri olduğunu ilk kez hissettim diyebilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
2 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Bizden bu kadar kızlar darısı başınızaa..
Ayrıca 12+3 üz bugün 2 gün daha yaklaştık sata:)aramız kapanıyo sanırım 1 yada 2 gün kaldı:)
çok saolun arkadaşlar ya zaten günde yarım alıyorum ben..benim ağrı eşiğim düşük olduğu için dayanamıyorum yemek yiyemiyorum ben ilacın çok faydasını gördüm o yüzden kullanıyorum zaten..doktorum kendinden çok emin konuşuyor güvenerek kullanıyorum ama tedirginde oluyorum
canım gerçekten çok üzüldüm. Allah kolaylığını, sabrını versin inşallah. Mühim olan senin sağlığın rabbim inşallah tez zamanda yine nasip etsin.
Geçmiş olsun canım, bol bol su içmeye çalış. Gerçi oda mide bulantısı yapıyo ama sen şimdi çok susuz kalmışsındır. Amann şükür bebiş iyi sen ne kadar iyi olursan inşallah oda o kadar iyi olur. Arada oku kendini nolur nolmaz
bende maalesef hep kabızım canım, sürekli de çorba içiyorum ama kar etmiyor( aynısı bende de olmuştu. Böyle hafif kahve bi leke vardı. Sonra ki gün de doktora gittik kanama alanlarım tamamen bitmiş şükür. Demek ki kabızlıkla bi ilgisi var, sakına telaş yapma.
Mide bulantıları bile bizim için sevinç kaynağı canım boşver çok takma, ama benim doktorum ilaç verdi. Senin ki niye vermedi ki acaba
aaaa söylesene canım, sonuç iyi çıkmıştır inşallah. Bizim ki 1.4 sizin?
Sorma canım ya aynı kafa karışıklığı bende de var. Dün kuzenimle konuştum onun doktoru kesinlikle mide bulantısı ilacı kullanma demiş, benim kide zofer diye bi ilaç verdi. Içiyorum ama içim hiç rahat değil(
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
Doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimiDoktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı biri olduğunu ilk kez hissettim diyebilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Ayrıca 12+3 üz bugün 2 gün daha yaklaştık sata:)aramız kapanıyo sanırım 1 yada 2 gün kaldı:)
asistanı zeka testi falanmı yapıcak kanla mı ne dedi soramadımda heyecandan ben doktora.Ama vardır bi bildiği sadece ultrasonla ayrıntılı baktı..gözün aydın canımm
maşallah bebişine
neden kan almadı acaba 2 li yapmadan direk 3 lü test mi yapacak dr un??
aaaa söylesene canım, sonuç iyi çıkmıştır inşallah. bizim ki 1.4 sizin?
ense kalınlığını söylemedi. işte şu kadar falan diye
neden tüm doktorlar aynı dilden konuşmuyor anlanıyorum bizde zorlanıyoruz..bende zofran kullanıyorum ama yarım alıyorum günlük sen nasıl kullanıyorsun
cnmm çok sevindim hayırlısıyla atlattın bu günüde darısı bizim başımıza
asistanı zeka testi falanmı yapıcak kanla mı ne dedi soramadımda heyecandan ben doktora.Ama vardır bi bildiği sadece ultrasonla ayrıntılı baktı..
evet canım doktorum tanınan ve çok talep edilen bir doktor özele gidiyorum ben rabbim sağlıklı bebekler kucaklamayı nasip etsincanım her dr her konuda farklı düşünüyor..
önemli olan senin dr un ve ona olan güvenin..
Eğer güveniyorsan dr una sorun etmee..
Bana doktor vermiştii bulantı ilacı baktm çaresini görmedim bıraktım... Bir arkadaşmdan bulantı onleyıcı bleklk duymustum ne kadar yararlı bılmıyorum ama benm suan bulantım daha iyi 3 ayın sonunda gececek bılıyorum... Sabır sabır dedım 9 haftaya gırdim hem bulantı bebegın saglıgnn ıyı oldugunu gosterıyomus
daha öncede bir arkadas bu sekılde yazdı ve bır cok bulantısı olmayan arkadas tedirgin olmaya baslamıstı arkadasım yanlıs seyler yazmayalım benım ve bır cok arkadasımında bulantısı yok bebekler sağlıksız mı hayır değil 1 hafta önden gidiyoruz hatta. ben dr.uma bu sekılde sordugumda bana sınırlendı senın gıbı bırınden böyle bır soru beklemezdım her annenın vucuda tepkisi farklıdır bulantı olması kadar olmamasıda cok doğal böyle sacma seyler düşünme diye kızmıstı bana yani öyle birsey yok yanlıs bilgi alıs verişi yapmayalım lütfen
evet canım doktorum tanınan ve çok talep edilen bir doktor özele gidiyorum ben rabbim sağlıklı bebekler kucaklamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?