2012 Ekim Anneleri

sanırım sana 3 lü de yapacak..
zaten her dr 2 li yapmıyor direk 3 lü yede geçebiliyor..
önemli olan ayrıntılı ultrasyonunun güzel çıkması..
maşallah bebişine canımm
evet cnm darısı başınıza inşallah cnm inşallah seninde sonuçların güzel çıkacak.Rahat olki bebekte rahat olsun biliyorum elde diil ama:)
ya ben eminim cinsiyeti gördüğüne suratından anladım adamınama inat yaptı sanırım sölemedi bi daha gidicem ya muayene parasına haha:)
neden bebeğinden sıvı alınacak?
down sendromu tanısımı konuldu??3 lüde yapıldıktan sonra son çare yapılıyor o?evet tehlikeli bebeğin düşme riski olabiliyormuş

benimde bu üçüncü hapım canım zoferi kullana kadar hiçbişey iyi gelmemişti şükür bu iyi geldi. aslında bende kullanmak istemiyorum ama tüm gün iş yerinde mide bulantılarıyla çalışmak çok zor bide otobüse binip iniyorum o yüzden mecbur kullanıyorum inşallah bebişim için bi sıkıntı yaratmaz.

valla bu doktorlar ilginç, bende folikasit kullanıyordum onu kesti elevite başlattı :))
bide ferplex diye bi şurup verdi.
3-4 hafta sonra tekrar gidicem muayne için sonra ki gittiğim dede renkli ultrasona sokacakmış

gecmi$ olsun cnm kendine cok dikkat et cunku bebi$ide etkiliyormu$ grip

Yanlış değil eğer hiç bulantı yaşaömadıysan normal.. ama bulantın olupta birden kesilirse bu hcg hormonun düştüğünü gösterir. Ama 3 aya girince hafifliyor doktor bana aynen oyle dedi

bu sekılde bir acıklama yazmadıgın ıcın yanlıs anlasılır dedım zaten cnm evet o konuda hem fikiriz. daha önce yine böyle bırsey yazmıstı arkadas eda hatırlıyor olabılır bır cok arkadas burdan isyan etti sonra yazan arkadas toparladı durumu.

Sizde panik yapmayın canım ben durumu arkadaş için söyledim genel açıklama şimdi geldi

edammm, nkusmez, okarauzum, ksel, mercim, polanegri, leyla0303, Brck, gecem, psci, leyli2212, Coyote
Günaydn kızlarrr bugun 2de randevum var bakalım bebısm nasılll haber verecegmmm

Hadi bakalım tatlım inşallahh herşey yolundadır hayırlı haberlerini bekliyoruz....

canım allah herkese nasip etsin bebişini sağlıklı görmeyi inşallah senin adına çok sevindim bende kalp atışını duydum ama nasıl bişi pek bişi anlıyamadım zaten 7.inci haftamdaydım baktığımızda bende bu cumartesi gidicem doktora bebişimin son halini görücem çok heyecanlıyım eşime unutmazsam kameraya çektiricemki başa alıp alıp izlerim görüntüyü heyecandan cabucak unutuyosun çünkü hayırlı olsun canım tekrar.

Darısı başınıza cnmm
Ya ama çok komikti doktor karnıma vuruyo bebeğim zıplıyo bayağı bi kahkaha attım.Dışardaki hastalar duymuştur tutamadım kendimi
tatlım benim doktorumda kalp atışını ilk kez dinletti bana.Dinletmiyodu nedense..mesela 12+2 çıktı dün 12 haftalık dio:)Doktoruna güvenmeye çalış cnm..
İlk zamanlar bende hiç güvenmiyodum ama zamanla güvenmeyi öğrendim.
Çok sakin sessiz beyefendi bi doktorum var.Nasıl kadın doğumcu olmuş bilmiyorum
Ben zaten alttan muayene etmediği için tercih ediyorum bu doktorumu

evet canım hatırlıyorum..
1-2 arkadaş panik yapmıştı..dr larına danışmıştı..

dr ların dediği hiç bulantısı olmayanlar için geçerli değil..
bulantısı olup birde kesilenler için geçerli..

aslında ikinizde aynı şeyi söylemeye çalıştınız ama bir karışıklık oldu..

Hadi bakalım tatlım inşallahh herşey yolundadır hayırlı haberlerini bekliyoruz....

gecmi$ olsun cnm kendine cok dikkat et cunku bebi$ide etkiliyormu$ grip

İnşallah canım bugün çok kötü ağlayarak kalktım bebekimi kötü gördüm eşim sarıldı bana sakinleştirdi Doktorumuda değiştirdim medlife çapa gideceğim artık bakalım memnun kalacakmıym

bende devlete gitmiyorum çok yoğun kalabalık oluyo biz ilçede yaşıyoruz iş nedeniyle ama memleket merkez 6 aydır burdayız çok zorlanıyorum ilçede yaşamak zor oluyo...burda bir kez devlete gittim 1 doktor var 30 hasta sırada ben sabah erken gittiğim halde 22 sıradaydım bide 3 kişi birden alıyor muane için ne diyeceğimide unutuyorum yani..merkezde otururken bir doktoru zaten vardı 2 haftada bir muane için gidiyorum zaten bizimkiler herkes ordalar ben burda ama hiç sevmiyorum burayı eşime sürekli gidelim diyorum onunda gönlü var ama işi ordada olursa tabi burda iyi bir maaşı var..kısmet işte ne yapalım.evim bile var orda kiraya verdik burda kiradayız bilmiyorum ya çok konuştum galiba...herşeyin hayırlısı olsun...

evet cnm aynen öle olmustu burda hepimizin tek düşüncesi bebeklerimiz o yüzden yersiz yere şüphe girsin istemiyorum hiç birimizin aklına. yanlış anlaşılma olmus zaten anlaştık :))

Kızlar benim doğumum 30 eylüle kadar geriledi:)
Ama genede ben topikte takılmaya devam edicem hehe:)
Doktora dedim bulantıdan ölücem hap yazıcaktı dedim ben aldım ama kullanmıorum kullanabilirsin dedi ama dayanmaya çalışıorum kızlar..Yakında bitecek dedi.Dedim anneme çekersem 9 ay bulantım olacak.Dedi genetikte olabilir ozaman:)

Son düzenleme:
kızlar bende pirima dünyasına üye oldum ama bu hediyeler nasıl geliyor bulamadım ben bide kargoylamı geliyor kargo ücreti veriyormuyuz nedir bana bahsedermisiniz

bide nereye başvuru yapıyorum

canım bende eşimin görevi nedeniyle istanbuldan doğuya şarka geldim..
burda çok zorlanıyorum her konuda..dr konusunda çok şanssızız..
allahtan 2.5 ayımız kaldı kurtuluyoruz..hep endişeliyim..
istanbula dönünce bir ohhh diyeceğim inşallahh..
Allah yardımcımız olsun canımm..

evet cnm aynen öle olmustu burda hepimizin tek düşüncesi bebeklerimiz o yüzden yersiz yere şüphe girsin istemiyorum hiç birimizin aklına. yanlış anlaşılma olmus zaten anlaştık :))

evet canım yanlış anlaşıldı..

zaten pipirikli dönemlerimizdeyiz..insan herşeyde acabaya düşüyor..
3. ayımızı bitirdikten sonra biraz daha rahatlarız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…