evet cnm darısı başınıza inşallahsanırım sana 3 lü de yapacak..
zaten her dr 2 li yapmıyor direk 3 lü yede geçebiliyor..
önemli olan ayrıntılı ultrasyonunun güzel çıkması..
maşallah bebişine canımm
cnm inşallah seninde sonuçların güzel çıkacak.Rahat olki bebekte rahat olsun biliyorum elde diil ama:)brck o kadar heyecanlandım ki anlattıklarına ya yarın da ben gidicem işallah bende yarın güzel haberleri paylaşırım... allahım içim kıpır kıpır cinsiyetlerden falan konuşuyosunuz ya acayip heyecanlanıyorumayyyyyyyyy
neden bebeğinden sıvı alınacak?Kızlarrr birşey soracağımm bu bebekten su alma olayına benim kaynanam karşı yok zararlıymıs falan bende nıye doktor olmadın anne sen dedim o zaman... Tabikide dinlemeyeceğim bu durumla karş karşıya olan varmı ne dusunuyosunuz
Bana doktor vermiştii bulantı ilacı baktm çaresini görmedim bıraktım... Bir arkadaşmdan bulantı onleyıcı bleklk duymustum ne kadar yararlı bılmıyorum ama benm suan bulantım daha iyi 3 ayın sonunda gececek bılıyorum... Sabır sabır dedım 9 haftaya gırdim hem bulantı bebegın saglıgnn ıyı oldugunu gosterıyomus
amin cnm çok saol bütün kızlar darısı başınızaa
bana sadece maltofel fol verdi..
bide midemle sorunlarım için rennie dua verdi.Vardı zaten bende kullanmıyodum pek.
2 hafta sonra aklımdakileri hep sorucam bakalım:)
eleviti,iğneyi ve progestanı bıraktırdı
selam kızlar bugün başım agrıyor gibi mide bulantım daha geçmedi grip olcak gibiyim habire hapşuruyorum pazartesi doktor günümüz.inşallah herşey yolundadır.
hiç iştahım yok özellikle tatlı şeylerden nefret edito bebiş anında çıkıyo tatlı yersem.çok bitkinim
Yanlış değil eğer hiç bulantı yaşaömadıysan normal.. ama bulantın olupta birden kesilirse bu hcg hormonun düştüğünü gösterir. Ama 3 aya girince hafifliyor doktor bana aynen oyle dedi
bu sekılde bir acıklama yazmadıgın ıcın yanlıs anlasılır dedım zaten cnm evet o konuda hem fikiriz. daha önce yine böyle bırsey yazmıstı arkadas eda hatırlıyor olabılır bır cok arkadas burdan isyan etti sonra yazan arkadas toparladı durumu.
edammm, nkusmez, okarauzum, ksel, mercim, polanegri, leyla0303, Brck, gecem, psci, leyli2212, Coyote
Günaydn kızlarrr bugun 2de randevum var bakalım bebısm nasılll haber verecegmmm
Kızlar dün doktora gittim ense kalınlığı için.
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Sanırım 3 lü falan yapar sonra..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
Doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimiDoktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı biri olduğunu ilk kez hissettim diyebilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
2 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Bizden bu kadar kızlar darısı başınızaa..
Ayrıca 12+3 üz bugün 2 gün daha yaklaştık sata:)aramız kapanıyo sanırım 1 yada 2 gün kaldı:)
Sizde panik yapmayın canım ben durumu arkadaş için söyledim genel açıklama şimdi geldi
canımmm süperrrr bu anlattıkların...Okurken bile çok etkilendim inşallah bizlerde en kısa zamanda duyarız bebeişlerimizin kalp atışlarını sağlıkla..Ay başında gideceğim kontrole başka bir dr a bakalım ne diyecek o kadar çok merak ediyorum ki bebişimin durumunu zor duruyorum valla hemen gitmek istiyorum ama eşim daha zamanımız var bu kadar panik olma diyor ama beklemsi çok zor...Çünkü benim dr dan yana şansızlığım oldu maalesef son gittiğimde bana kesin ne kadarlık olduğunu bile söylemedi kan testi yapılmadı hıç hala??Kalp atısına bakılmadı?Offf o yüzden çok tedirginim canlarım yaaa inşallah herşey yolundadır...
bu sekılde bir acıklama yazmadıgın ıcın yanlıs anlasılır dedım zaten cnm evet o konuda hem fikiriz. daha önce yine böyle bırsey yazmıstı arkadas eda hatırlıyor olabılır bır cok arkadas burdan isyan etti sonra yazan arkadas toparladı durumu.
Hadi bakalım tatlım inşallahh herşey yolundadır hayırlı haberlerini bekliyoruz....
gecmi$ olsun cnm kendine cok dikkat et cunku bebi$ide etkiliyormu$ grip
ne güzel çok şanslısın canımm...
Bende özele gidiyorum hayatımda hiç devlet hastanesine gitmedim ama çevremde duyduğum kötü ilgisiz davranışlarından dolayı gitmeyi de düşünmüyorum..
Ist daki dr uma güveniyorum ama burdaki hiç bir dr güven duyamıyorum..
evet canım hatırlıyorum..
1-2 arkadaş panik yapmıştı..dr larına danışmıştı..
dr ların dediği hiç bulantısı olmayanlar için geçerli değil..
bulantısı olup birde kesilenler için geçerli..
aslında ikinizde aynı şeyi söylemeye çalıştınız ama bir karışıklık oldu..
bende devlete gitmiyorum çok yoğun kalabalık oluyo biz ilçede yaşıyoruz iş nedeniyle ama memleket merkez 6 aydır burdayız çok zorlanıyorum ilçede yaşamak zor oluyo...burda bir kez devlete gittim 1 doktor var 30 hasta sırada ben sabah erken gittiğim halde 22 sıradaydım bide 3 kişi birden alıyor muane için ne diyeceğimide unutuyorum yani..merkezde otururken bir doktoru zaten vardı 2 haftada bir muane için gidiyorum zaten bizimkiler herkes ordalar ben burda ama hiç sevmiyorum burayı eşime sürekli gidelim diyorum onunda gönlü var ama işi ordada olursa tabi burda iyi bir maaşı var..kısmet işte ne yapalım.evim bile var orda kiraya verdik burda kiradayız bilmiyorum ya çok konuştum galiba...herşeyin hayırlısı olsun...
evet cnm aynen öle olmustu burda hepimizin tek düşüncesi bebeklerimiz o yüzden yersiz yere şüphe girsin istemiyorum hiç birimizin aklına. yanlış anlaşılma olmus zaten anlaştık :))
Ayyy hediyemiii bayılırımm çabukkk söleynnn kızlarrrkızlar bende pirima dünyasına üye oldum ama bu hediyeler nasıl geliyor bulamadım benbide kargoylamı geliyor kargo ücreti veriyormuyuz nedir bana bahsedermisiniz
bide nereye başvuru yapıyorum
evet cnm aynen öle olmustu burda hepimizin tek düşüncesi bebeklerimiz o yüzden yersiz yere şüphe girsin istemiyorum hiç birimizin aklına. yanlış anlaşılma olmus zaten anlaştık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?