Kızlar benim doğumum 30 eylüle kadar geriledi:)
Ama genede ben topikte takılmaya devam edicem hehe:)
canım bende eşimin görevi nedeniyle istanbuldan doğuya şarka geldim..
Burda çok zorlanıyorum her konuda..dr konusunda çok şanssızız..
Allahtan 2.5 ayımız kaldı kurtuluyoruz..hep endişeliyim..
Istanbula dönünce bir ohhh diyeceğim inşallahh..
Allah yardımcımız olsun canımm..
Kızlar dün doktora gittim ense kalınlığı için.
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Sanırım 3 lü falan yapar sonra..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
Doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimiDoktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı biri olduğunu ilk kez hissettim diyebilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
2 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Bizden bu kadar kızlar darısı başınızaa..
Ayrıca 12+3 üz bugün 2 gün daha yaklaştık sata:)aramız kapanıyo sanırım 1 yada 2 gün kaldı:)
ne güzel anlatmışsın arkadaşım inşallah bizde görürüz o günleri zaman geçmiyorrrrrr
zor oluyor alışmadığımız için gailba..ne güzel az kalmışş canım dua et eşimin işi merkezde olsun bizde gidelim tab ihayırlısı ile
Hoşbuldum kızlar :)
listeye beni de alın: tahmini doğum tarihi 10 ekim
kayseride yaşıyorum
SAT 3 ocak(mış)
yaşım 29 ve 69 kiloyum
evet hemde çok zor..
Dualarım seninle canımm inş gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle olsunn..
sonucun hayırlı uğurlu olsun belki doktorun direk 3 lü yapacaktır sana.. bu arada benim arkadaşım var hamile aynı doktora gidiyoruz ondan öğreniyorum benim doktorum 2 li ve 4lü test yapıyor.. bir de eğer bebek ekranda hareketsizse şöyle boğazınızı temizliyor gibi hafif öksürecekmişiz. anında uyanıyor hopluyormuş..teyzelerr dün ense kalınlığımıza bakıldı ama siz sormadınızz unuttunusss:)hehe
ben en çok o cdyi sevdim. vodafonedan bedava görüşme kartı geldi onu da bir arkadaşıma verdim. o saklama kabı da mama için mamayı uzun süre sağlıkla saklıyormuşsun..kullanırsak görürüz artık.benimki de pembe.canımmm bende cıkmadı cd demekki herkeze farklı gönderiolarr kız o nasıl mama saklama kabı öylesabunluk gibi duruyor platık bıde yuvarlak pembe renk benimki tupperware yazıyor ama ben hiç benzetemedim mama saklama kabınaa :))))
kız sen var ya sennnnn bu nazar boncuklarını ben çıkar çıkmaz dağıtıyorsun.. herkese mavi boncuklar dağıtmaya utanmıyor musun ben yokkenedammm, asudeD, gecem, nkusmez, leyli2212, okarauzum, karfilla, psci, Brck, leyla0303, mercim, sevdamcee, seherozcan, ksel
canım için rahat olsun doktoruna güven... hem her ilacın hamileye göre olanları var...ya kızlar bulantı ilacı kullanmakla hatamı ediyorum..bazı doktorlar vermiyorlar neden?benim doktoruma hep soruyorum bişey olmaz diyor kimler BULANTI İÇİN İLAÇ KULLANIYOR LÜTFEN YAZIN DOKTORUNUZ BU KONUDA NE DİYOR??????????????????
herkese canım evet..Canlarım benım yenı haberım oldu primanın bu hediye kampanyasından dun form doldurup gonderdım ama herkese gonderıyorlarmı acaba?
hadi güzel haberlerle gelll...sizlerle ben de heyecanlanıyorum...edammm, nkusmez, okarauzum, ksel, mercim, polanegri, leyla0303, Brck, gecem, psci, leyli2212, Coyote
Günaydn kızlarrr bugun 2de randevum var bakalım bebısm nasılll haber verecegmmm
canım o işlem gerçekten tehlikeli doktorlar da böyle söylüyor ama bu 2.testte yüksek downsendrom riski çıkınca 3lü test yapılıyor onda da çıkarsa hatta 4lü yapıyorlar son çare sıvı almaları oluyor.inşallah onları yaşamayız..Kızlarrr birşey soracağımm bu bebekten su alma olayına benim kaynanam karşı yok zararlıymıs falan bende nıye doktor olmadın anne sen dedim o zaman... Tabikide dinlemeyeceğim bu durumla karş karşıya olan varmı ne dusunuyosunuz
bu sekılde bir acıklama yazmadıgın ıcın yanlıs anlasılır dedım zaten cnm evet o konuda hem fikiriz. daha önce yine böyle bırsey yazmıstı arkadas eda hatırlıyor olabılır bır cok arkadas burdan isyan etti sonra yazan arkadas toparladı durumu.
Ben çıkıyorum edacım işlerim var biraz 1 de kızımı almaya gideceğim kreşe gidiyor.çamaşırlar çıktı makinden onları asayım görüşürüzz
Ebrumelek12 neden karnından su aldırıyosun ben hala anlamadım sordum ama?
evet hemde çok zor..
dualarım seninle canımm inş gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle olsunn..
Ebrumelek12 neden karnından su aldırıyosun ben hala anlamadım sordum ama?
kız sen var ya sennnnn bu nazar boncuklarını ben çıkar çıkmaz dağıtıyorsun.. herkese mavi boncuklar dağıtmaya utanmıyor musun ben yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?