2012 Ekim Anneleri

allahhh bağışlasnnn bebişiniiiii kızzzzzz :))) maşallahhhh

gerçekten çok net çıkmamış cam dan canım ama bilmem benim eklediğim resmi gördünmü gayet net şekilde burnuna kadar belli canım

yaa yokk benimki net çıkmıyoo ohh ultrasondaa güzel güzell çıkıyooo ama ultrason resmi bi haltta benzemiyooo kapkaranlık bilmemki bunlar ama acilde çekilmiş resimlerr artık ense kalınlıgına kaldıkbakalım görmedim nirdeeeeee bide kaç mm olmuş bebişin

Son düzenleme:

oda senin iyiliğin için demiştir tatlım boşver çok takma. onlar heran bizim yanımızda olsalarda bizi bizim kadar iyi anlayamazlar. hatta mide bulantısı çekmemiş diğer hamile kadınlar bile anlayamaz. bazılarına abartı gibi geliyo ama bu hayatını zindana çeviren bi durum. şükür ki az kaldı biraz daha dişimizi sıkalım geçecek inşallahh

canım benim 12. haftama girince biraz da olsa hafifledi. sanırım böyle böyle bitecek gibi inşallahh. o yüzden gün saymaya devamm

Eki Görüntüle 373921 Eki Görüntüle 373922 Eki Görüntüle 373923 şekerim bunlar bölge hastanesi daha net ama pc camından çektim fazla net deil

Eki Görüntüle 373925 buda nenehatun

ayy maşallahhh Allah sağlıcakla dünyaya gelmesini de nasip eylesin. poposuda pek tatlı

aminnn cnm inşallah aylar sonraaaa dogmuş resimlerini koymayıda nasip eder ivett poposunaa kurban olammm

ay uzulme cnm ya bende uzuldum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…