2012 Ekim Anneleri

a a a e sağda değil mi kafası D öyle görünüo ultrasonda

a a a e sağda değil mi kafası D öyle görünüo ultrasonda
cnm valla sağda soldamı bilemicemde ikimizinki farklı yönlerde:)

cnm bende kusmuyodum ama bazen kusuyorum artık.öğürme ve sarı su geliyo genelde

Bu salı bizde gireceğiz çok çok heyecanlıyım meleğim sağlıklıdır inş rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun mübarek cuma saati dualarımız gönlümüzden geçenler kabul olur inş

bazı hastaneler 1 hafta bazılarısa 2 hafta diyor canımm..
sana da hayırlı cumalarr Aminnnnnnnnnnnnn

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

benim sabah bulantılarım bile geçti 2 gündür rahatım zaten pekte rahatsız eden bişey değildi açıkçası sizlere allah kolaylıklar versin

slm,

kesede kanama gördükten sonra sana istirahat vermedi mi dr?
malesef vermedı pis kadıno gun ıcın bıle zor verdı düşük tehlıken var dıye tamam dıyorum dedı lütfetti sankı
arkadaşlar hiç kimse bilmiyo mu fotoğrafı nasıl kaldıracağımız::18:
canım koydugun fotografı kaldırmak yasak ceza alırsın yada uyarı ama avatardakı fotonsa bahsettıgın onu profılınden degıstırebılrısın

malesef canım güzel ülkemde paran kadar insansın 250-300 lıraya bıle muayene olan arkadaslar var oyle yanı cok para verıpte cok da bısey yaptıkalrı da yok yanı.
dedıgın gıbı turk yemeklerı gzuel lezzetlı ama cokda saglıklı oldugu soylenemez ama alısmısız bı kere bırakmak zor kılo problemlerıde fazla halıyle
sen kesın donecek mısın buraya bellı mı ne zaman olacagı:26:

Son düzenleme:
günaydın hamişlerrrr, korkarımki benim bu bulantım 9 ay boyunca devam edicek ve kusucam korkusundan yemek yiyemiyorum eşim dün karşımda yemekleri götürdü ben sadece suyla yetindim kusma korkusundan simit yiyim dedim onuda bıraktım ayran iyi gelir dedim onuda içemedim artık bende yaşıtlarım gibi yemek yemek istiyorummmmmmmmmmmmm :'(

bende yemekelrın eskı lezzetını cok ozledım ıns bıran once kavusuruz

günaydın anniş adaylarıı nasılsınızzzzz sevo bak 2 tane resim paylaşıcam teki bölge teki nenehatun aradaki farkı sende gör

Bulantisi olan arkadaslarim valla benimde gece gunduz demeden devam ediyor ama napİcaz bebislerimiz icin cekecegiz.....ben konusulanlardan sonra zofer almaktan da korktum onu da alamiyorum korkudan.gececek arkadaslarim sabir edelim gececek bu zor gunler.
Kocasi anlayissiz davranan kalk kahvalti hazirla diyen arkadasim kocan ne derse desin hiiiiic umursama,o senin yasadigin zorluklari anlayamiyor konusuyor.bosver konussun,hic umursayip ta bebegini uzme degmez vallahi.Biraz da sikayetlerini sik sik belirt basim cok donuyor tansiyonum dustu ayakta duramiyorum dusucem fenayim de.neler cektigini bol bol anlat kafasina girsin.Ben anlarim ne durumda oldugunu ama cekmeyen anlamaz sende surekli soyle ki en azindan kafasina yerlessin durumun.

kıslar 3. resim bebeğimin popoosu dönük çok bakmayın ayıp olurmu giydirmeyee fırsat bulamadımdaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…