senin ki normal kadın doğumcu sanırım tatlım benim ki tüp bebek bölümünde
sizin muayne ücreti 100 tl sanırım di mi ayy bide görüntüleri nasıl ben ultrason görüntülerinden pek memnun değilim.
canım ben şimdi oraya devam edemiyorum..siirtte olduğum için..
ama 2 ay sonra dönücem aklımda 3 hastane var hangisine devam ediceğimi düşünüyorum..
yanılmıyorsam 110 tl..genelde eşimle gittiğim için eşim ödüyor tam da bilmiyorum ama 110 diye hatırlıyorum canımm..
daha çok erken bencede kaşınması için badem yağı sürücem ben yinede çatlarda işte önlem yani bizimki
şanslısın canım ne güzel normal olmuş. gerçi şükür ben de şanslıyım hamd olsun ilk denememizde tuttu :))
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eylesin.
inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de...
1 ay ahhhhh ahhhhhh.1 haftam kaldı..herşeyin güzel olması ne güzellbi daha ne zaman??
aaa doğru canım okumuştum orada olduğunu, Allah kolaylık versin.
bana da bi arkadaş normal kısım 100 demişti de ondan öyle dedim. ben 115 tl veriyorum ama fazla gelmeye başladı. ama ne kadar hayıflansam da sanırım yine Allah kısmet ederse doğumu orada yapacağım. aklımda başka hiç bir yer yok çünkü.
hakkımızda hayırlısı olsun
bende vazalin sürmeye başladım..banyodan sonra az da olsa sürüyorumm..
vazalin iyi gelirmiki canım
okuduğum kadarıyla çoğu kişinin midesi bulanıyor.bende mi sorun var dicem ama doktor bulanmadına şükret dedi.allah yArdm etsn kızlarr.benmde bi kere bulansaydı diorm vala hamile oldumu anlardım azcık yaw
evet canım tavsiye ederimm..
abimin eşi yeni doğum yaptı o kullandı çok memnun kaldı..
çatlağı yok denecek kadar az..
bende vazalin kullanıyorum..yanında ek bir şey daha kullanmayı düşünüyorum araştırmadayım..
okuduğum kadarıyla çoğu kişinin midesi bulanıyor.bende mi sorun var dicem ama doktor bulanmadına şükret dedi.allah yArdm etsn kızlarr.benmde bi kere bulansaydı diorm vala hamile oldumu anlardım azcık yaw
bana doğum yapan arkadaşım rocun spreyini önerdi oda kullanmış hiç çatlak yok onu kullanabilirsin
ya bide sinirlerim bozuluyo ne yiyebiliyorsun ne içebiliyorsun. yatsan olmuyo kalksan olmuyo.. markete gidemiyorum alışverişe dönüp dolanınca başım dönüyo malzemeleri görünce midem bulanıyo diye... ne giyinmeye dışarı çıkamaya ne oturup evde iş yapmaya gücüm yok çok sevimsiz bir durum buda beni bunaltıyo... sinirlendiriyo..
ya bide sinirlerim bozuluyo ne yiyebiliyorsun ne içebiliyorsun. yatsan olmuyo kalksan olmuyo.. markete gidemiyorum alışverişe dönüp dolanınca başım dönüyo malzemeleri görünce midem bulanıyo diye... ne giyinmeye dışarı çıkamaya ne oturup evde iş yapmaya gücüm yok çok sevimsiz bir durum buda beni bunaltıyo... sinirlendiriyo..
nerden temin ettin canımm??
internetten bulabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?