• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

senin ki normal kadın doğumcu sanırım tatlım benim ki tüp bebek bölümünde

sizin muayne ücreti 100 tl sanırım di mi ayy bide görüntüleri nasıl ben ultrason görüntülerinden pek memnun değilim.

canım ben şimdi oraya devam edemiyorum..siirtte olduğum için..
ama 2 ay sonra dönücem aklımda 3 hastane var hangisine devam ediceğimi düşünüyorum..
yanılmıyorsam 110 tl..genelde eşimle gittiğim için eşim ödüyor tam da bilmiyorum ama 110 diye hatırlıyorum canımm..

canım ben şimdi oraya devam edemiyorum..siirtte olduğum için..
ama 2 ay sonra dönücem aklımda 3 hastane var hangisine devam ediceğimi düşünüyorum..
yanılmıyorsam 110 tl..genelde eşimle gittiğim için eşim ödüyor tam da bilmiyorum ama 110 diye hatırlıyorum canımm..

aaa doğru canım okumuştum orada olduğunu, Allah kolaylık versin.

bana da bi arkadaş normal kısım 100 demişti de ondan öyle dedim. ben 115 tl veriyorum ama fazla gelmeye başladı. ama ne kadar hayıflansam da sanırım yine Allah kısmet ederse doğumu orada yapacağım. aklımda başka hiç bir yer yok çünkü.

hakkımızda hayırlısı olsun

şanslısın canım ne güzel normal olmuş. gerçi şükür ben de şanslıyım hamd olsun ilk denememizde tuttu :))

Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eylesin.

allah bu yolda olan herkese yardım etsin mucize oldu bu bebek.. 2 negatif deneme bir lap.amelyat. 2. amelyata hazırlanırken öğrndk.. allah tüm isteyenlere nasip etsin inş.

aaa doğru canım okumuştum orada olduğunu, Allah kolaylık versin.

bana da bi arkadaş normal kısım 100 demişti de ondan öyle dedim. ben 115 tl veriyorum ama fazla gelmeye başladı. ama ne kadar hayıflansam da sanırım yine Allah kısmet ederse doğumu orada yapacağım. aklımda başka hiç bir yer yok çünkü.

hakkımızda hayırlısı olsun

bana fiyat farkı olduğunu söylemediler canımm..
ben aslında ilk jane hanıma gidicektim..ödeme yaptım..
sonra fark ödemedim vazgeçtim suat beyi tercih ettim..
ama bana arada muayne farkı var demediler..
3-4 kere gittim aynı ücreti ödedim..110 diye hatırlıyorum ama 115 te olabilir canım..

evet biraz fazla ama benim tercih ettiğim 3 hastane de hemen hemen aynı ücretlerde..
doğum fiyatları da bu şekilde biraz fazla..

allah yardımız olsun canımm..kısmetimizde ne varsa o olsun inş..

vazalin iyi gelirmiki canım

evet canım tavsiye ederimm..
abimin eşi yeni doğum yaptı o kullandı çok memnun kaldı..
çatlağı yok denecek kadar az..
bende vazalin kullanıyorum..yanında ek bir şey daha kullanmayı düşünüyorum araştırmadayım..

okuduğum kadarıyla çoğu kişinin midesi bulanıyor.bende mi sorun var dicem ama doktor bulanmadına şükret dedi.allah yArdm etsn kızlarr.benmde bi kere bulansaydı diorm vala hamile oldumu anlardım azcık yaw

okuduğum kadarıyla çoğu kişinin midesi bulanıyor.bende mi sorun var dicem ama doktor bulanmadına şükret dedi.allah yArdm etsn kızlarr.benmde bi kere bulansaydı diorm vala hamile oldumu anlardım azcık yaw

ne kadar şanslısın canım yaa maşallah :nazar:
bence hiç isteme böyle birşey..hiç kolay değil..
insan elini kolunu kaldıramıyor resmen..

evet canım tavsiye ederimm..
abimin eşi yeni doğum yaptı o kullandı çok memnun kaldı..
çatlağı yok denecek kadar az..
bende vazalin kullanıyorum..yanında ek bir şey daha kullanmayı düşünüyorum araştırmadayım..

bana doğum yapan arkadaşım rocun spreyini önerdi oda kullanmış hiç çatlak yok onu kullanabilirsin

bende sendenim canım doktor tadını çıkar dedi banada dimi ya keşke az bulansaydı hiç anlamadım bende mide hassasiyetinden başka bişi yok

sus sus sesini çıkarma şükret.. tadını çıkar... berbat bir durum.. böle de anlayamıyorsun hamileliğinden bişi..

Kızlar ben çatlaklar için alpin premama kullanıyorum 3 aydan sonra kullancagm ama ara sıra denedim yumusacık yapıyor.. Ten ne kadar yumusaksa catlama riski o kadar az bilginize:49:

ya bide sinirlerim bozuluyo ne yiyebiliyorsun ne içebiliyorsun. yatsan olmuyo kalksan olmuyo.. markete gidemiyorum alışverişe dönüp dolanınca başım dönüyo malzemeleri görünce midem bulanıyo diye... ne giyinmeye dışarı çıkamaya ne oturup evde iş yapmaya gücüm yok çok sevimsiz bir durum buda beni bunaltıyo... sinirlendiriyo..

ya bide sinirlerim bozuluyo ne yiyebiliyorsun ne içebiliyorsun. yatsan olmuyo kalksan olmuyo.. markete gidemiyorum alışverişe dönüp dolanınca başım dönüyo malzemeleri görünce midem bulanıyo diye... ne giyinmeye dışarı çıkamaya ne oturup evde iş yapmaya gücüm yok çok sevimsiz bir durum buda beni bunaltıyo... sinirlendiriyo..

bende aynı durumdayım..
çamaşır asarken kaç kere lavaboya koşuyorum..
eğilip kalkmak felaket arttırıyor mide bulantısını..

Allah yardımcımız olsun inşallahh..

al benden de okadar sinirli asabi bet bi insan oldum cıktım kendim kendimden rahatsız oluyorum cevreye verdigim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm

herkese hayırlı cumalar...kızlar dün bebişimizi gördük.2 li testimiz yapıldı şükürler olsun ense ölçümü sonucumuz ii çıktı kanda alındı onun sonucu pztesi değerlendiricek doktorum büyük bir yük kalktı sayılır artık üstümden yaptırmayanlarada henüz hayırlısıyla dua ediyorum....onun haricinde yavrucum kıpır kıpırdı doktor vurdukça zıpladı poz verdi bol bol annecim:nazar:doktor bile şaşırdı bu kadar pozlarına:1:cinsiyet için bidahaki randevumuzda öğrencez hayırlısı ile 10 nisanda yani kızlar girebildikçe yazıyorum. herkese hayırlı güzel günler diliyorum sağlıklı birde bebekleriyle.:49:

Son düzenleme:
Back
X