• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar rocun spreyin eczanelerdende alabilirsiniz.. ben sordum fiyat 40 lira. bu hafta almayı düşünüyorumm... benımde karnım haricinde her yerim kasınıyor.. sırtım daha cok catlıcak galibaa :1::1::1::1::1:

bulantısı olan arkadaslarında Allah yardımcısı olsun. ne kadar zor yaa.. benım sadece geceleri yatakta yüzüstü ve yan yatınca oluyor. o bile dayanılmaz sizleri düşünemiyorumm..

aynen Rabbim onlara sağlık sıhhat versin nasıl olsa ikiside yok hangisi olursa sevinicez ... bana yıllar önce gelen bebek hediyeleri var sandıkta bi bohçada hadi artık bebek istiyoruz demek isteyen almış:) ama hepsi kız kıyafeti geçen baktım çok şirin şeyler var.. oğlum olursa sandıkta beklemeye devam edicekler:)

canım insan kız kıyafetlerine baktığında gözlerini alamıyor..
gerçi artık erkek kıyafetleri de çok cici..
ama aklım hep kızda :1:
ama ikisinden de olmayınca insan çok önemsemiyor..
nasibimde ne varsa başımızın tacı :nazar:

aynen Rabbim onlara sağlık sıhhat versin nasıl olsa ikiside yok hangisi olursa sevinicez ... bana yıllar önce gelen bebek hediyeleri var sandıkta bi bohçada hadi artık bebek istiyoruz demek isteyen almış:) ama hepsi kız kıyafeti geçen baktım çok şirin şeyler var.. oğlum olursa sandıkta beklemeye devam edicekler:)

aaaayy ne güzelll. esyalar var yani... neden cocuk yapmadınız bakimmm onca zaman.. :9::9:

kızlar rocun spreyin eczanelerdende alabilirsiniz.. ben sordum fiyat 40 lira. bu hafta almayı düşünüyorumm... benımde karnım haricinde her yerim kasınıyor.. sırtım daha cok catlıcak galibaa :1::1::1::1::1:

bulantısı olan arkadaslarında Allah yardımcısı olsun. ne kadar zor yaa.. benım sadece geceleri yatakta yüzüstü ve yan yatınca oluyor. o bile dayanılmaz sizleri düşünemiyorumm..

canım ben 2 ay kadar daha siirtteyim burda eczane de bulabileceğimi sanmıyorum mecbur netten sipariş vercem bulduğum site de 51 tl..
acaba ne kadar gider? bazen okuyorum 15 günde alanlar var??artık onu kendimiz ayarlıcaz sanırım..
olmadı ben bugün siparişini vereyim..3. ayım bitmesine 5 gün kaldı kullanmaya başlasam iyi olcak..

bulantı gerçekten çok zor..artık yıprandığımı hissediyorum..korkudan evden çıkamıyorum..
allah hepimizin yardımcısı olsun..

benim de bir sürü cicilerim var..
ilk gebeliğimde duyan hediye almıştı..
bende dayanamayıp bir kaç parça almıştım..
baya bir kıyafeti oldu şimdiden :1:
annemde çıtçıtlı stoğu yapmış sağolsun..
benim bebişte doğmadan çok şanslı :nazar:

canım ben 2 ay kadar daha siirtteyim burda eczane de bulabileceğimi sanmıyorum mecbur netten sipariş vercem bulduğum site de 51 tl..
acaba ne kadar gider? bazen okuyorum 15 günde alanlar var??artık onu kendimiz ayarlıcaz sanırım..
olmadı ben bugün siparişini vereyim..3. ayım bitmesine 5 gün kaldı kullanmaya başlasam iyi olcak..

bulantı gerçekten çok zor..artık yıprandığımı hissediyorum..korkudan evden çıkamıyorum..
allah hepimizin yardımcısı olsun..

benim de bir sürü cicilerim var..
ilk gebeliğimde duyan hediye almıştı..
bende dayanamayıp bir kaç parça almıştım..
baya bir kıyafeti oldu şimdiden :1:
annemde çıtçıtlı stoğu yapmış sağolsun..
benim bebişte doğmadan çok şanslı :nazar:

kız bende en dogudayım :1::1: ben buldum var eminim ordada vardır... ne kdar yedete bilemicem cunku daha alamadım. dediğin gibi kendmiz ayarlıcaz. insallahh işe yarar..

benım bebişimin 2 kıyafet dısında hıcbırseyı yok... cıplak kaldı benımki.. insalllah nisanda belli ederse kendini ondan sonra almaya baslıcaz. biran once alısverişler yapmak istiyorum..

kızlar bu arada ben bu zamana kadar toplam 5-6 kere dr a gittim..
her gidişimde tansiyonum 8 e 5 - 8 e 4 yada 9 a 5 çıkıyor..
dr düşük olduğunu ama bir sorun olmayacağını söyledi..
baş dönmen oluyor mu dedi bende çok sık oluyor dedim..
özellikle istifra ettikten sonra düşecek gibi oluyorum dedim..
ama hiç birşey söylemedi..aranızda düşük tansiyon yaşan var mı??
gerçi ben gebelik öncesinde de düşük tansiyonluyum..

kız bende en dogudayım :1::1: ben buldum var eminim ordada vardır... ne kdar yedete bilemicem cunku daha alamadım. dediğin gibi kendmiz ayarlıcaz. insallahh işe yarar..

benım bebişimin 2 kıyafet dısında hıcbırseyı yok... cıplak kaldı benımki.. insalllah nisanda belli ederse kendini ondan sonra almaya baslıcaz. biran once alısverişler yapmak istiyorum..

canım sen hangi ildesin??
burası baya bir küçük ve gelişmemiş bir il..
normal isteklerimizi bile zor buluyorum..
o zaman bugün sipariş vermim eşime sordurayım..
eğer bulamazsa veririm..

ayyy bir cinsiyetleri belli olsun ne ciciler alırız biz minnoşlara..
onlar kısmetleriyle gelecektir hayırlısıyla :nazar:

Hiç bilmiyorum canım ama ben sprey olarak adını resmini görmen için ekledim siteyi eczanelere de sorabilirsin bildiğim kadarıyla eczanelerin çoğu roc ürünleri satıyor canım bende almadım henuz bı an once alıp baslamak ıstıyorum....

sağol canım çok tşk ederim..
bende ilk eczanelere bakmaya karar verdim canım..
bulamazsan netten sipariş vericem..
inş işe yarar..genetik diyorlar ama bakalımm..

Bende 2 kere gittim canım muayeneye dr a bu zamana kadar ama hıc tansıyonumu olçmediler bile benim ki özel hastaneye gidiyorum bir de...Zaten gitmeyeceğim artık oraya hiç güvenmiyorum dr a sınırlıyım zaten ılgılenmedıgı ıcınde...Normalde dusuk benımde tansıyonum ama bı rahatsızlık yasatmıyor bana ama su an tansıyon durumum nasıl hiç bılmıyorum??

canım sen hangi ildesin??
burası baya bir küçük ve gelişmemiş bir il..
normal isteklerimizi bile zor buluyorum..
o zaman bugün sipariş vermim eşime sordurayım..
eğer bulamazsa veririm..

ayyy bir cinsiyetleri belli olsun ne ciciler alırız biz minnoşlara..
onlar kısmetleriyle gelecektir hayırlısıyla :nazar:

canım ben artvındeyım. burasıda kucuk ve herseyde geri kalmıs. yavas yavas bırseyler yapmaya calsıyorlar.. evet sen once bi baktır eger yoksa o zaman netten verirsin siparişi.. bende düşük tansiyon yasıyorum canımm.. normaldede vardı. hamileliktede devam edıyor.. basım dondugunu gözlerimin baygınlastıgı anı anlayabilyorum hemen tuzlu birseyler atınca agzıma iyi geliyor.. doktora bu sekilde soyledi..

Canım sen kaç haftalıksın bu arada?Seninle bir miyiz biz acaba?Çizelge göremedim de sende?

Bende 2 kere gittim canım muayeneye dr a bu zamana kadar ama hıc tansıyonumu olçmediler bile benim ki özel hastaneye gidiyorum bir de...Zaten gitmeyeceğim artık oraya hiç güvenmiyorum dr a sınırlıyım zaten ılgılenmedıgı ıcınde...Normalde dusuk benımde tansıyonum ama bı rahatsızlık yasatmıyor bana ama su an tansıyon durumum nasıl hiç bılmıyorum??

canım bende özele gidiyorum..
dr um çok ilgili sayılmaz ama ilgisizde diyemem..
ama muayneden önce hemşire kilomu ve tansiyonumu ölçüyor..
bu çok önemli canım ihmale gelmez..
her insan kilosuna ve rahatsız olduğu bir durum varsa ona göre kilo almalı..
mesela benim dr um 10 kiloyla tamamlamamı düşünüyor..
hamile kaldığımdan beri 5,5 kilo verdim..
sanırım bu bana avantaj oldu..
sende ihmal etmemekle çok iyi yapıyorsun canımm..

bu arada benim ilk gebeliğimde düşük geçirmeden önce 12. haftanın başında tansiyonum 17 lere kadar çıkmıştı..
eğer bunun bilincinde olmasaydık allah korusun daha fazla yükselip neler açardı başıma..

kızlarr merhabaaa dr dan yeni geldimm 11+3 teyizz cinsiyetimiz belli olduu paşaaaa açmış pipisini gösterdi bizeee gerçi ben kız istiyordum biraz hayal kırıklığı oldu dr a kesinmi dedim %100 dediii sağlıklı olsunda aslında çokta önemli değilll ama daha yukaruı çıkmamışşş düşük riski devam ediyomuşş 2 hafta daha dikkat etmem gerekiomuşşşşş
hadi sizlerde öğrenin merak ediyorummmm sizlerideeee

canım ben artvındeyım. burasıda kucuk ve herseyde geri kalmıs. yavas yavas bırseyler yapmaya calsıyorlar.. evet sen once bi baktır eger yoksa o zaman netten verirsin siparişi.. bende düşük tansiyon yasıyorum canımm.. normaldede vardı. hamileliktede devam edıyor.. basım dondugunu gözlerimin baygınlastıgı anı anlayabilyorum hemen tuzlu birseyler atınca agzıma iyi geliyor.. doktora bu sekilde soyledi..

sende bendensin desene canım yaaa..
dr un bana birşey dememesi aklımı karıştırdı..
düşük tansiyon iyidir dedi..
ama benim çok başım dönüyor ve çok halsiz oluyorum..
bende senin gibi tuzlu birşeyler atayım ağzıma o durumlarda..

kızlarr merhabaaa dr dan yeni geldimm 11+3 teyizz cinsiyetimiz belli olduu paşaaaa açmış pipisini gösterdi bizeee gerçi ben kız istiyordum biraz hayal kırıklığı oldu dr a kesinmi dedim %100 dediii sağlıklı olsunda aslında çokta önemli değilll ama daha yukaruı çıkmamışşş düşük riski devam ediyomuşş 2 hafta daha dikkat etmem gerekiomuşşşşş

ayyy gozunaydın canımmm.. masallahh. darısı basımıza insallahhh... bizim terbiyesizinde her tarafı meydandaydı ama doktor daha kucuk dedi :9: anlayamadı yane.. hayırlısı olsun....

gözün aydın canım pipilin geliyor demek hayırlısı olsun inşallah..
sağlıkla gelsin paşanız :nazar:

Back
X