2012 Ekim Anneleri

merhaba canım evet denk gelemiyoruz..ben iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli??
iyiym cnm.tesekkur ederim.ogluma suan yemek yediryorum.bi tarftanda sizi takip ediyorum.bende bugun 3.ayimi doldurdum.haftaya sut icmeye basliycam.onceki gebeligimde ilk aylardan baslamistim.ve cok kilo almistim.simdi artik tecrube sahibi oldum.neyi ne zaman yemem gerektigini ogrendim sukur.sen napiyosun.

ben hamilelik önceside içmeye çalışıyordum..şimdide devam ediyorum ama kendimi şartlandırmadan..
süt içemezsem yoğurt yada ayran alternatifim oluyor..idare ediyorum bir şekilde..
benim de kasık ve karnımda hafif sancılarım var bugün..hem merak ediyorum hemde normal diyorum..
afiyet olsun oğluşunaa..şuan orada gündüz galiba?

güzel haberlerle dönersin inş..
bende önümüzdeki haftanın son günleri yaptırmayı düşünüyorum bakalım..
inş herkesin olması gerektiği gibi olur sonuçlar..
ben hala kilo vermeye devam ediyorum..
pazartesi kontrolüm vardı 5.5 kilo vermiştim..
ama artık yavaş yavaş bebişler bizden beslenmeye başlayacağı için artık kilo vermek istemiyorum..

selam arkaslar dr.dan geldik az once.hic bisey yapmadilar.sadece saglik sigortami baslattilar.gebelik testi yaptilar.dr haftaya carsamba gorecekmis ve testlerim carsamba gunu olacakmis.insallh ense kalinligi olcumu icin gec kalmam.cok sinirlendim.

canım bu msjını yeni gördüm insanın sinirlenmemesi elde değil gerçekten..
çarşamba güzel haberlerini bekliyoruz

gözün aydın canımm
ne güzel bir kızın daha geliyor..bende kız çocuklarına bayılırım..
gönlünüze göre olur inş..
bende 5+5 den beri marincap ve decavit kullanmaya başladım..

tesekkur ederim cnm.burda suan saat 8 e geliyor.kasik ve karindaki sancilar hamilleigin ilk aylarinda normal kabul ediliyor cnm.hic tedirgin olma.ben beslenmemi cok abartmiyorum.gunluk olarak kelogs+sut,yogurt,meyve,etli yada sebeli,tavuklu yemek yedimmi tamm diyorum.ekmek hic tuketmiyorum.sabahlarida yumurta yemeey calsiyorum.ceviz basladim bugunlerde,cevizden sonra bademe baslaiycam.simdi cok duzenli yedigim yok.ozellikle 4ve 5.aydan sonra dikkat etmek gerkiyor.bende cinsiyetini cok merak ediyorum.bir kizim birde oglum var.

hamilelikte vazelin zararlı olabilir biliyorsun cnm değil mi? Çünkü petrol bazılı bir nemlendirici. Deriden bebeğe geçme ihtimali var. Bence vazelinden başka bir şey kullan. Ben zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Ya da vaselin markalı bir nemlendirici var. Kakao yağlısı çok hoş kokuyor. İnternetten araştırdım bir zararı yok. Ama saf yağ sürmek daha sağlıklı tabi.

Son düzenleme:
Günaydın

Uzun zamandır yazamıyorum. Allah'a şükür bulantılarım ciddi şekilde azaldı. Sadece sabah bulantılarım oluyor. O da kahvaltı yapınca geçiyor. Artık yemek yapabiliyorum. Tabi yine bulaşıkları eşim yıkıyor, yorulmayım diye sağolsun.

Hatta dün pazara gittik eşimle. Çok yorulduğumdan kasığıma ağrı girdi. Ama dinlenince geçti şükür.

İştahım çok açıldı. Az yiyebiliyorum ama sık acıkıyorum. Bu arada hamileliğim boyunca hiç kilo almamışım. 1.72 boyundayım ve 49 kiloyum. 3 aydan sonra alacak gibi duruyorum.

çok sevindim cnm adına bulantı gercekten kötü bir olay insanı mahvediyor bende fazla bulantı olmadı ama 2 gündür bıcak gıbı kesildi olan bulantıda biraz evham yapmaya basladım niye birden kesildi diye

canım tesekkür ederimm. ama oncelikle belirtmek isterimki benım cevremde hamile iken vazelin kullananlar var.. cok sukur bir problem yasamadılar.. tabi dediğindede haklı olabilirsin ama iyi bir arastırma gerekli. hatta bazı doktorlar bıle bunu önerebilirken benimde baslayabilirim demem normaldir.. e tabi dediğinde aklımda olacagı için biraz daha temkinli davranırım.. vasselinenin kremlerini bende duydum. bakalım daha bısey almadım. belkide direk roc alır ona baslarım...

arkadaslar merhaba cekırdekler fazla tuzlu olmadıktan sonra zararı yok dıye bılıyorum bende her aksam kasenın dıbıne vuruyorum nerdeyse:)
kızlar kıvı cocuklar ıcın cok faydalıymıs ben her aksam bır yada ıkı tane tuketıyorum mutlaka.
ozellıkle cevız bebegın gelısımı ıcın yıyın.badem fındık bunlar her gun en azından 3-5 tane yenmesı lazım.
hergun 1 tane haslanmıs yumurta yıyorum muhakkak artık bogg geldı hamıslık bıtse agzıma surmem herhalde ama faydalı dıye mecbur yıyorum.
sabahları sut ıcıyorum ogleden sonra bır kase yogurt yıyorum.
benm genelde mıdem yanıyor gıbı bende kek seklınde dondurma alıyorum her aksam bır parca yıyorum mıdemı rrahatlatıyor.
onun dısında tlılere sebzelere kuru baklagıllere dıkkat edıyorum yemedıgım sey varsa onu ertesı gun yemeye calııyorum.
mıdesı bulunanlar kesınlıkle tarhana corbasını sıddetle tavsıye ederım mıdesı bulunanlara cok ıyı gelıyor az acılı olursa arkasından bıseylerde yıyebılıyorsnuz daha kolay oluyor.
her sbah 5 cay kasıgı pekmez kasıklıyorum ac karnına.

portakal ve elmada vazgecılmezımdır.

gunaydın ıkızlere hamıs guzel anne

günaydın canımmm
ahhhhh ahhhhhhhhhh halim fena benim bu saydıklarını 6. haftaya kadar düzenli ve iştahla yiyordum şimdi hiç birinin yüzünü görmek istemiyorummmm dün pazardan 1-2 şey alalım dedik meyvelerin kokusu bile beni mahvetti koşarak çıktık pazardan geri sonrada çıkardım tabi
3 ayımı tamamlayıp eski iştahıma dönmek istiyorum bebişlerim için inşallahhhhh olur

meraba arkadaslar bende topıngınızı yenı buldum bende sızler gıbı ekım annesıyım 1 ekım dogum tarıhımız bakalım ınsallah sorunsuz goz acıp kapatıncaya kadar gecer zaman

hosgeldin aramıza canım hepimiz burda aynı tatlı dertlerden muzdarip oldugumuz için herkes birbirini daha iyi anlıo.. insallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

günaydın hamişlerrr, inşallah bulantısız ve güzel bi haftasonu geçiririz

maaşallah canım sen nekadar güzel besleniyosun bebeşine bakıyosun imrendim valla ben tuzlu cekirdek dısında hiçbirşey yiyemiyorum yumurta normalde cok severdim hamilelikte tiksindim hiçbişey yiyemiyorum zorla yersemde hemen cıkarıyorum zorla biriki ceviz agzıma alıyorum cokta kansızım hergün kan şurubu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…