nasılsınız kızlar size hoş olmayan haberlerim var doktorumuz kordosentez yapmaya karar verdi ayın 2 sinde yapacak çok korkuyorum 11,1 günlük hamileyim ağlamaktan bende hal kalmıyor ne yapacağımı bilmiyorum daha önce yaptıran varmı varsa bilgi verirse sevinirim internetten araştırdıkça daha çok korkuyorum bu arada çapada benim doktorum sizce özelde mi yaptırmalıyım ne dersiniz tüm bunların sebebi bebeğimin ense kalınlığı fazla çıktı eğer kordosentez yaptıran yada bilgisi olan varsa lütfen cvb yazsın kendimi bitmişhissediyorum şuan hiç bir teselli bana yetmiyor bana bir akıl verin kızlar rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah........
ya kızlar siz de her harekete nefes nefese kalıyor musunuz?hadi merdiven çıkmayı anlarım da,evde azıcık bir derleme toplama olayına girsem hemen yoruluyorum sanki koşmuş gibi de nefesim kesiliyor..onun için de her bi işi dinlene dinlene yapıyorum... ama mesela bulaşık makinesini boşaltip dizme işleminde deli gibi oluyorum bunun arasında da dinlenecek miyim yaaaa!!!
nasılsınız kızlar size hoş olmayan haberlerim var doktorumuz kordosentez yapmaya karar verdi ayın 2 sinde yapacak çok korkuyorum 11,1 günlük hamileyim ağlamaktan bende hal kalmıyor ne yapacağımı bilmiyorum daha önce yaptıran varmı varsa bilgi verirse sevinirim internetten araştırdıkça daha çok korkuyorum bu arada çapada benim doktorum sizce özelde mi yaptırmalıyım ne dersiniz tüm bunların sebebi bebeğimin ense kalınlığı fazla çıktı eğer kordosentez yaptıran yada bilgisi olan varsa lütfen cvb yazsın kendimi bitmişhissediyorum şuan hiç bir teselli bana yetmiyor bana bir akıl verin kızlar rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah........
ayy canim az kaldi insallah bulantilar gecicekbizde iyiyiz bende hic birsey yok zaten belirti vs. umarim melegimde iyidir
bende de oluyor tatlım bu yuzden dinlene dinlene yapman gerekiyor işlerini :)
Kızlar ben serum yemeye gidiyorum dayanamıyorum cok kotuyum
hani yorgunluk oluyor normal biliyorum bunu ama ne bileyim nefes nefese kalacağımı düşünmezdim hiç..normalmiş
inşaAllah dediğin gibi bebişin de iyidir sorun yoktur :) benim bulantılar bazen azalıyor bazen coğalıyor ah bir de su boğaz ağrısı ve hapşırık olmasa daha iyi olucam. son 1 saattir de fena bas ağrısı girdi öf öf sanırım bugunü atlatırsam tam süper olcam :)
başağrıları da çok normalmiş,şimdi okudum.kolay mı 2 kalp atışı,2 dolaşım sistemi?? bende de 3 4 gündür mutlaka oluyor ki hayatım boyunca tek bir kez bile yaşamadım başağrısını..kan arttığı içinmiş yani...
nar suyunu duymamıştım hiç ? hazır meyvesuyu olarak mı aldın ? aklımda bulunsun eşim işten gelince söyleyeyim bakim. aldırırım hiç olmadı. boğazım ve hapsırık cok fena ya((( ilaç almıyorum hiç bir tek boğaz pastili aldım o biraz rahatlattı ama korkuyorum işte
canım günde 4-5 defa çıkarıyorum hiç bişi yemediğim halde bile çıkarıyorum çok fana olunca içiyorum sadece aslında ilaçın içinde hamileler kullanmasın filan yazıyo , önce benim doktorumda bana dramamine diye bi ilaç vermişti ama ben onu içer içmez çıkardım hiç bi faydası olmadı , en son dr zofran dil üstüne koyuyosun 1-2 saniyede eriyen bi ilaç yazdı iyi geliyo valla yemek yiyebiliyorum 3 gün boyunca , ama işte ilaç bana biraz şüpheli geliyo sen sor bakalım doktoruna ne dicek ...
burda bikaç arkadaşın daha kullandığını duymuştum aslında ama işte nerdeyse haftada 1 alıyorum korkudan ya zararlıysa endişem var .....
canım çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşatmasın o korkuyu Rabbim... ilaçlardan bişi olmaz hiç endişelenme bissürü insanız hiç kanamamız olmadığı halde kullanıyoruz aynı ilaçları.. zaten senin bedeninin de ürettiği progestan hormonuna takviye amaçlı iğnede , ilaçta ...
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee..
Ay burası süpermiş. Hepimiz Allah kısmet ederse Ekim ayında anne olacağız. Çok heycanlıyımBenim hormonlar tavan yaptı sanırım bunalım da gibiyim. Saçlarımı kestirmek istiyorum değişiklik olsun diye. Boyayı pek önermiyolarda kestirmekte bi problem yok dimi kızlar?
nar sakıncalı diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?