kızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyormu benim arada sncılarım oluyor tedirgin oluyorum artık geçmesi gerekmezmi?
tatlısım benim derdim ikili testten cok minnakımı görebilmek, sağlığı yerinde mi herşey yolunda mı ben bunu merak ediyorum. yoksa ikili tarama testi çok dert değil yani. sadece prosedür olarak görüyorum..
bende oyle canım sen sordun dıye dedım ben ıns bebıslerımız ıyıdır
canım eskisi kadar sık degil ama bana da oluyo adet sancısına benzer kasılmalar 3. aya kadar geçer diyolar agrıda bulantıda geçmedi zaten bulantıdan umudu kestim 9. aya kadar bulanıcak gibi geliyo bana
valla canım 11-14 haftada yapılıyormus ama benı doktorum 1 ay sonra cagırdı ıkılı testten fılan da bahsetmedı gıttıgımde 13+1 olcaz yapmazsa da sorun deıl benım ıcın
canım cok rahatsız edıcıyse doktora sor benım ara ara oluyor yoruldugumda ozellıkle rahım hala buyuyor ama ondan olabılır
günaydın kıslarr nasılsınızz
ben bi yalnış anlamayı düzeltmeye geldim bizin içtiğimiz suyun bebeğin suyuyla hiç bir alakası yokmuş dün doktora gittim bişey varmı bebekte diye meraktan oda öyle dedi sen su içmezsen kabız olursun idrar yolu enfeksiyonu olursun dedi buda gebeliği riske sokar ama bebeğin suyuyla alakalı deil dedi
amin inşaAllah tatlım. bu arada ben fena gribe tutuldum ilaç alamıyorum malum bebişeşimden geçti bana da nasıl atlatıcam bilmiyorum hapşırma öksürük burun akıntısı fenalardayım
günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızz
günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızz
peki bebek suyunu nerden karşılıyormuş canım:26:senin vücudunda yeteri kadar su olmazsa bebek susuz kalır sonuçta senin vücudundan temin ediyor oda suyu:26:
günaydın canım bu hafta daha az bulantı cok sükür sen nasılsın
günaydın arkadaşım... grip ve hafif bulantı dışında iyiyim. sen nasılsın ?:2::2:
çabuk geçer inşallah bulantıların canımm. benimki geçti ama şimdide iştahımm bi açıldı sorma geceleri açlıktan uykumdan uyanıyorum ya :))
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. ben iyiyim çok şükür günelr geçsinde bebişi göreyim diye bekliyorumm haftaya perşembe görücemm miniğimi
gecmıs olsun canım tavuksuyu corba cok ıyı gelır ıcebılırsen mıde tabı meyve sebze ıhlamur fılan ıcamin inşaAllah tatlım. bu arada ben fena gribe tutuldum ilaç alamıyorum malum bebişeşimden geçti bana da nasıl atlatıcam bilmiyorum hapşırma öksürük burun akıntısı fenalardayım
günaydın kıslarr nasılsınızz
ben bi yalnış anlamayı düzeltmeye geldim bizin içtiğimiz suyun bebeğin suyuyla hiç bir alakası yokmuş dün doktora gittim bişey varmı bebekte diye meraktan oda öyle dedi sen su içmezsen kabız olursun idrar yolu enfeksiyonu olursun dedi buda gebeliği riske sokar ama bebeğin suyuyla alakalı deil dedi
saolasın canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalısıyorum işte...
aynen ben de zaman geçse de bebişimi göreceğim gün geliverse diye 11 nisanı iple cekiyorum resmen :)
gecmıs olsun canım tavuksuyu corba cok ıyı gelır ıcebılırsen mıde tabı meyve sebze ıhlamur fılan ıc
canım bılmıyorum ama su butun vucudumuz ıcın onemlı yanı hamıel olmasakta sadece kabızlık deıl kı bırde daha once duymustum cevreden hamılelıgın ılerı donemlerınde suyu azalan ve cok su ıcmesı gerektıgı soylenen kısılerı :26:
gecmıs olsun canım tavuksuyu corba cok ıyı gelır ıcebılırsen mıde tabı meyve sebze ıhlamur fılan ıc
canım bılmıyorum ama su butun vucudumuz ıcın onemlı yanı hamıel olmasakta sadece kabızlık deıl kı bırde daha once duymustum cevreden hamılelıgın ılerı donemlerınde suyu azalan ve cok su ıcmesı gerektıgı soylenen kısılerı :26:
çabuk geçer inşallah bulantıların canımm. benimki geçti ama şimdide iştahımm bi açıldı sorma geceleri açlıktan uykumdan uyanıyorum ya :))
ya acaba bende mi öyle olucam daha hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim ama aç aç dolaşıyorum o derece yani yemek yemegi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?