okudum canım senden beklerdim zaten tez canlısınbencede iyi yapmışsın arabada neymişş ooo en son iş çünkü
tunaydın ben çok kötuyum geceden berı uyuyamadım her dalışımda abus gördum ve karnıma agrı gıdı elım karnımda bebegıme bışımı oldu acaba dıye duşunmekten uyuyamadım.dr gıtmek ıstıyorum korkuyorum((((
tunaydın ben çok kötuyum geceden berı uyuyamadım her dalışımda abus gördum ve karnıma agrı gıdı elım karnımda bebegıme bışımı oldu acaba dıye duşunmekten uyuyamadım.dr gıtmek ıstıyorum korkuyorum((((
canım moralini bozma bebegin saglıklı büyüyo arada insanın aklına geliyo böyle kötü şeyler için rahatlıcaksa git doktora baktır hiç korkma hersey normal
bişey olmamıştır ama rahat edemıyeceksen git bi doktoraa görüp rahatlamış olursunnn
çok korkuyorum gözume bır damla uyku gırmedı uzuntuden butun gece kustum şimdi yıne mıgdem bulanıyor.gece 5 te ınternetı actım tuhaf tuhaf yazılara baktım elım karnımda bır umıt hıssederım dıye bekledım duygularım karmakarışık ılk defa böyle oldum.dr gıtmeye cesaretım yok korkuyorum
çok korkuyorum gözume bır damla uyku gırmedı uzuntuden butun gece kustum şimdi yıne mıgdem bulanıyor.gece 5 te ınternetı actım tuhaf tuhaf yazılara baktım elım karnımda bır umıt hıssederım dıye bekledım duygularım karmakarışık ılk defa böyle oldum.dr gıtmeye cesaretım yok korkuyorum
kızlar mrb sabahtan beri ne yediysem kustum çok kötü midem çubuk yiyorum şimdide ablam hemşire ablamı aradım sinir etti istenmeyen bebekler mideyi bulandırır sen bu bebeği istiyorsun hazırsın sen kendini iyi hissetmeye çalış dedi kendimi iyi hissedeyim diye diyor ama ne bilim zoruma gitti ben bebeğimi çok istiyorum ve anneliğede hazırım
bu günlerde geçecek
kızlar merhaba bebişlerimi görmeme son 4saat kaldı kalbim durcak sanki heycadan çok korkuyorum onlara bişey olcak die riskim çok çünkü benim 2düşüğüm var kan pıhtılaşması var bide ikiz olunca riskler dahada artıyor inşallah akşama size güzel haberi verebilirim bütün gece düşük yaptığımı gördüm rüyamda saatler geçmek bilmiyor bugün dualarınız esirgemeyin lütfen
kızlar merhaba bebişlerimi görmeme son 4saat kaldı kalbim durcak sanki heycadan çok korkuyorum onlara bişey olcak die riskim çok çünkü benim 2düşüğüm var kan pıhtılaşması var bide ikiz olunca riskler dahada artıyor inşallah akşama size güzel haberi verebilirim bütün gece düşük yaptığımı gördüm rüyamda saatler geçmek bilmiyor bugün dualarınız esirgemeyin lütfen
Benim bulantılarım azaldı kızlar ama hala iştahım yerine gelmedi tabi.. Yemeklerden sonra mutfakta duramıyorum. Koku beni kusmaya götürüyor. Genelde ben sofrayı hazırlar, eşimde toplar hale geldik. Kıyamam ben ona.. Ben çıkarıyorum o temizliyor. Birde şimdi düşük riskim olduğundan beri iyice üstüme titrer oldu. Annem de geldi gerçi.. Kaç gündür herşeyimizi o yapıyor. Şu bulantılar tamamen geçip iştahım da yerine gelse ne güzel olur. Ama ozaman da ben çok kilo alırım
al benden de okadar 2 ay oldu yemek yapamıyorum salca sogan kokusundan nefret ediyorum eşim dün isyan edicek gibi oldu ama yine sabretti gitti yemek yaptı getirdi o yapana kadar da uyudum ben bazen bakıyorumda haline üzülüyorum sonrada kendi kendime diyorum ki eee normal zamanda benim yaptıklarımı yapıyo şimdi yapsında anlasın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?