Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayilerden dediğin sanırım kargo bayilerinden bir tek onu anlamadım... bakalım tatlım 12. haftayı atlatayım ondan sonra sipariş etmeyi düsünüyorum hayırlısı olsun bakalım..
bir de milupaya uye olunca gönderiyorlar diye duymustum. uye oldum ama gelen giden birşey yok. hamilelik hakkında ayrı bir paket, doğum için ayrı diye biliyorum ama bakalım henuz gelen giden birşey yok :)
bayilerden dediğin sanırım kargo bayilerinden bir tek onu anlamadım... bakalım tatlım 12. haftayı atlatayım ondan sonra sipariş etmeyi düsünüyorum hayırlısı olsun bakalım..
bir de milupaya uye olunca gönderiyorlar diye duymustum. uye oldum ama gelen giden birşey yok. hamilelik hakkında ayrı bir paket, doğum için ayrı diye biliyorum ama bakalım henuz gelen giden birşey yok :)
canım sana en yakın olan e-bebek mağazalarından alabiliyorsun..
ben eve istemiştim..5 tl kargo ücreti ödedim en rahatı bu..
ayrıca milupa paketlerini hemen yollamıyor...
bana baya bir uzun bir süreden sonra gelmişti ama belli aralıklarla bir kaç kere geliyor..
gunaydınlar kızlarr
az önce bacak bacak üstüneydim o an hapşurdum sağ kasığımdan bişi koptu sanki bi çığlık attım burda varya :18:
şimdi gene hapşlurdum gene aynı neden böye oluyo bebiş iyimidirki![]()
yok kargo bayii degil kargo bayiinden de alıyosun ama 4.75 tl ye primanın belirledigi bayi var ama bikaç yerde tam hatırlayamıyorum prima.com dan bakabilirsin milupa gönderiyo ama bebek dogumca gönderiyo mama şeklinde bozulmasın diye . bak evy baby ye üye ol ordan iki kere geldi bana hemde kargosuda ücretsiz
günaydın canlar nasılsınız,okuldayım bi dersim boş sizin hızınıza yetişmeye çalışıyorum...başarabildim sanırım.. ya h.sonu bomboşum yazan yok,akşamları burdayım yine yoksunuz yaaaaabebek arabası tartışılmış bı konuda bi fikrim yok henüz,3 tekerlekli düşünüyordum ama sorunluytsa neden alayım??? bakıcazzzz artık...
yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...
evet tıpkısının aynısı bana gelen şey =))
canm bu durum bende de sık sık oluyrdu ben ustelik agır bi grip enfeksiyonu geciriyrdm doktorukma basvurdgmda hapsurma sonuca karın kaslarının gevseyp acıldıgını bundan kaynaklı oldugunu ve korkulacak birşey olmadıgını söyledi bilgine :)
hayırlısı bakalım tatlım :)
kızlar bu arada bebişlere olası isimler düsündünüz mü ?
eeeeeeee kızlar bende mama kabı için alacaktım böyle düşünüp bende vazgeçtim işte![]()
evet aynısı canım tupperware yazıoama hiç mama kabına benzemiyo cok amaclı kullanım bişiy bu
küçük bir kase kadar var ama yarıdan açıldığı için sıvı olarak koyabileceğin çok bi alan kalmıyor..emzik kabı olarak ta kullanılabilir...kızlar o kutu mama kutusuymuş :26::26:ama içine ne kadar mama alır bilemiyorum alan arkadaşlar büyüklüğü ne kadar :26::26:bir kase kadar varmı ?
çok güldüm ya o şeyi hepimiz ayrı birşeye benzetmişizcanım eger bayilerden alırsan ücretsiz ben adrese talep ettim 4.75 tl kargo ödemesi oluyo içindekiler cok güzel ama 4 adet bez deneme sampuan maske ariel leke cıkarıcı dergiler ve cd fln var bide ıslak mendil kutusu ama cd cok iyi yoga var içinde hamilelikte kilo alımı sonra verimi dogum , dogum sonrası bebek bakımı lazım olabilicek herbilgi bence üye ol insan cok heyecanlanıo valla kocaman da bi kutu
yok kargo bayii degil kargo bayiinden de alıyosun ama 4.75 tl ye primanın belirledigi bayi var ama bikaç yerde tam hatırlayamıyorum prima.com dan bakabilirsin milupa gönderiyo ama bebek dogumca gönderiyo mama şeklinde bozulmasın diye . bak evy baby ye üye ol ordan iki kere geldi bana hemde kargosuda ücretsiz
gunaydınlar kızlarr
az önce bacak bacak üstüneydim o an hapşurdum sağ kasığımdan bişi koptu sanki bi çığlık attım burda varya :18:
şimdi gene hapşlurdum gene aynı neden böye oluyo bebiş iyimidirki![]()
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?? ben akşamları uğruyorum ama yazan olmayınca çıkıyorum..
3 tekerlekli bana da daha cazip geliyordu ama denge sorunu kafamı karıştırıyor..
yarın için dualarım seninle canımm..güzel haberlerini bekliyorum
için ferah tutt..yarın için minişinde seni bekliyordur annesi![]()