teşekkürler canım bende yüzyıla gittim bir sefer medikalparkıda merak ediyordum çağatay beyi duymuştum çok iyi bir doktor diye ücret gayet normal bende 35 tl verdim
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bende gözükmüo bu smileyler allaalla yaa bidaha bakimm
eveeeeeeet teyzoşlar kimse bizi merak etmemiş ama bizzzzz geldikkkkkk!!!maşallah bebeğim çokkk büyümüş.en son 8+0 da gördüm..bugün gittik eşimle 12+4 çıktı ultrasona göre.. bebek direk kıpırdamaya başladı ben aaa hareket mi ediyor dedim,doktor da dedi ki şimdi dursun da ölçümlerimizi yapalım dedi,ve bebek durdu..sonra ölçümlerimiz yapıldı herşey çok normal çıktı.. ayyyy bebeğim çok komikti ölçümler bitti,doktora ben çok özledim biraz uzunca izleyim dedim doktorum da tabi ki dedi.. hani durmuştu ya doktor amcasını dinleyip,böyle sırt üstü yatmış duruyor eli de yüzünde hani türk filminde nayır nolamaz sahneleri oluyor ya elinin tersini alnına koyup öyle duruyor sıpammm..sonra öksür dedi doktor bi öksürdüm hafif,aniden sıçrayıverdi korktu gibi,noluyo lan diye bi bakındı sanki böyle...sonra bisiklet çevirme hareketi yaptı bir iki kere,sonra parmağını emmeye başladı,ama nasıl emiyor....ve o şekilde fotolarımız çıktı.. elini kolunu gösterdi tek tek..cinsiyet için tahminde bile bulunmadı doktorum,4 hafta sonra görüşmek üzere bebeğime güle güle dedim ekranda..6.2 cm olmuş gözlerime inanamadım,taratıp koyacağım fotoyu en kısa zamanda..Allahım bu güzel mutluluğu herkese yaşatsın,özellikle de yıllarca bekleyen ailelere en kısa zamanda bir hayırlı evlat versin... haaaa bu arada birkaç soru sordum paylaşayım,yüzüstü yatmakla ilgili dedi ki artık bırak çünkü baskılamaya başlarsın..dişle ilgili sıkıntım var dişeti çekilmesi..bir yazı yazdı diş hekimne gidince vereceğim bunu yapabilirsiniz bunu yapmayın gibi talimatlar var.. kozmetik ürünler sordum genel olarak o da çin malı ucuz pazar malı hiçbişey kullanma dedi...peki dedim karnımda çok hafif bi çıkıntı olsa nasıl ayırt edeceğim gaz mı bebek mi şişkinlik mi diye, o da 12. haftadan sonra artık bebektir o dedi ama hani o pelvik bölge var ya üçgenin üstü-organımızın- oradan başlar şişmeye ve göbek deliğine gelmez şişlik,o zaman bebek..yukarı çıkmaya başladıkça hep aşağıdan yukarı büyümeler olacak diye ekledi...işte böyleeeeee
hastanenın ıcı cok guzel canım yenı yapılmıs hersey en son model en kalıtelısınden utrasyon aletlerı falanda sen yuzyılda ıkılı test ıcın ucret odedın mı
eveeeeeeet teyzoşlar kimse bizi merak etmemiş ama bizzzzz geldikkkkkk!!!maşallah bebeğim çokkk büyümüş.en son 8+0 da gördüm..bugün gittik eşimle 12+4 çıktı ultrasona göre.. bebek direk kıpırdamaya başladı ben aaa hareket mi ediyor dedim,doktor da dedi ki şimdi dursun da ölçümlerimizi yapalım dedi,ve bebek durdu..sonra ölçümlerimiz yapıldı herşey çok normal çıktı.. ayyyy bebeğim çok komikti ölçümler bitti,doktora ben çok özledim biraz uzunca izleyim dedim doktorum da tabi ki dedi.. hani durmuştu ya doktor amcasını dinleyip,böyle sırt üstü yatmış duruyor eli de yüzünde hani türk filminde nayır nolamaz sahneleri oluyor ya elinin tersini alnına koyup öyle duruyor sıpammm..sonra öksür dedi doktor bi öksürdüm hafif,aniden sıçrayıverdi korktu gibi,noluyo lan diye bi bakındı sanki böyle...sonra bisiklet çevirme hareketi yaptı bir iki kere,sonra parmağını emmeye başladı,ama nasıl emiyor....ve o şekilde fotolarımız çıktı.. elini kolunu gösterdi tek tek..cinsiyet için tahminde bile bulunmadı doktorum,4 hafta sonra görüşmek üzere bebeğime güle güle dedim ekranda..6.2 cm olmuş gözlerime inanamadım,taratıp koyacağım fotoyu en kısa zamanda..Allahım bu güzel mutluluğu herkese yaşatsın,özellikle de yıllarca bekleyen ailelere en kısa zamanda bir hayırlı evlat versin... haaaa bu arada birkaç soru sordum paylaşayım,yüzüstü yatmakla ilgili dedi ki artık bırak çünkü baskılamaya başlarsın..dişle ilgili sıkıntım var dişeti çekilmesi..bir yazı yazdı diş hekimne gidince vereceğim bunu yapabilirsiniz bunu yapmayın gibi talimatlar var.. kozmetik ürünler sordum genel olarak o da çin malı ucuz pazar malı hiçbişey kullanma dedi...peki dedim karnımda çok hafif bi çıkıntı olsa nasıl ayırt edeceğim gaz mı bebek mi şişkinlik mi diye, o da 12. haftadan sonra artık bebektir o dedi ama hani o pelvik bölge var ya üçgenin üstü-organımızın- oradan başlar şişmeye ve göbek deliğine gelmez şişlik,o zaman bebek..yukarı çıkmaya başladıkça hep aşağıdan yukarı büyümeler olacak diye ekledi...işte böyleeeeee
kızlar primadan ilk hediyem geldi ayy çok mutlu oldum valla içindekiler çok ahım şahım değil ama olsun yine de çok hoşuma gitti 4 adet bebek bezi ariel leke çıkarıcı pantene saç bakım kremi numunelik tabi bunlar cd var bi de o uyduruk mama kabı pembeli olandan onda ne saklarım bilemiyorum ama mama kabı değil kesinlikle
Canım kocaman maaşallah sana ve bebeğine
Ne güzel haberlerle gelmişsin. 2 li testini de yaptırdın herhalde? Benimde ultrasona göre 3 gün önde gidiyor bakalım şimdilik böyle belki değişir yine
Bende 9 nisanda gidicem 14.haftama girmiş olucam inşallah bu sefer cinsiyet tahmini yapabilir doktorum
daha gitmedim ikili test için sormadım da ama öderim diye düşünüyorum ben çocuk doktoru olarak kızımı ooraya götüüfryorum kızımı nenehatunda doğurdum ama ordan hiç memnun kalmadım hem yakın bir yer istiyroum eşimde bu hafta yurt dışına gidiyor geldikten sonra gideceğiz çağatay beye randevulu gidiyorsun değilmi çok yoğun bir doktormu ben birde yoğun olan bir doktor istemiyorum çocuğum küçük bırakıcak kimsem yok çok huysuzluk yapıyor doktorda
kızlar 14.haftamdayım cinsiyetim görünmedi dün...
çokta heveslenmeyin bence
cimeka maşallah tatlım çok sevindim yaaaayerim onu bennnn
ya benim bebişim nie tembel yaaaa:)
kızlar bu primanın emzik saklama kutusu değilmi?ben öyle biliyorum
canım ınternetten rendevu alıyorsun ama rendebular yaklasık 4 5gun sonraya oluyor gıttıgınde oyle curcuna yok saattın oldugu ıcın bır sen oluyorsun bıde tahlıl gostercek bır bılemedın ıkı kısı oluyor ıkı test ıcın zamanın gecmeye baslamıs ama canım ben gıttıgımde 13+2 ıdım doktor son anlardasın dedı bence bır an once gıt
sizlere tavsiyem önce hafif hafif öksürün hala uyuyorsa hareket etmiyorsa kuvvetli deneyin,bakın nasıl sıçrıyor oynuyor.... bu arada çikolatayı denemeyin yani şöyleki bugün bi hatunun ölçümü yapılamadı hareketlerinden,yarına çağırdılar yineen azından ense ölçümü için giderken yemeyin...benim uslu yavrum başta kımıl kımıldı doktor dursun da ölçüm yapalım falan deyince şak diye durdu kaldı...bebeeeeeeemm
kızlar 14.haftamdayım cinsiyetim görünmedi dün...
çokta heveslenmeyin bence
canım ben geçen gittiğimde yedimde girdim amanınn hiç durmadı ölçümleri zor aldı tek iyi yönü bacaklarını açtı cinsiyet tahmininde bulundu:)ultrasona girmeden önce cikolata yiyin derler :) ki bebiş hareketli kıpır kıpır olsun :) sıradaki randevumuzda denicem bakalım cidden öyle mi
ben 1saat kadar önce yedim canım...Kizlar peki randevudan ne kadar once yemek lazim cikolatayi?yiyince hemen mi oynuyor bunlar yoksa kana karismasi mi lazim bi kac saat once mi yemeliyim?bu cok onemli,ona gore yiycem,lutfen bilenler soylesiiiinnn...
Bende çikolata deniyim.Aslında özellikle yemedim cinsiyetini göremeyiz bu seferde die:)
yedinmi daha iyi oluyo annesi bacakları açıveriyo:)
kızlar ama çok hareketsiz geliyo bana yada anlayamıyorum bazen...
doktora soruyorum hemen iyimi die korkuyorum çünkü.Oda iyi dio..normalmi böyle tembel olması:)uyuyoda olabilir dimi o an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?