- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
Bende de hep oluyor. Hamileliğimin başından beri üstelik. İnternetten baktım beyaz olduğu müddetçe sorun yok yazıyordu. O yüzden çok umursamamıştım. Ama sen yine de bir doktoruna danış.
tebrikler fındık burunlu bir bebicik doğuracaksın
yoh canım olamadın bizim bebeler allaha kalmış
şaka tabiki hepimizin bebişleri dünya güzeli olsun inşallahhhh başta hayırlı ve sağlıklı
nurhan bebeklerimizin beklenen doğum tarihleri aynıymışMaşallahhhh. Burası yakında rekor sayfa sayısına ulaşacak sanırım :))
Eki Görüntüle 379018
Kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü
Fiyatı da 200 tl
masumiyet tesekkür etmek lazım sana böyle bi topigi kurdun eve gidiyorum aklıma bişey geliyo diyorumki foruma giriim de hemen kızlara sorimm muhakkak dogumdan sonrada bu topigin devamı olsunn
Ba-yıl-dım!!! Şehzade yatağı olmuş bu! Kızlarınki de pembe kurdelelidir herhalde:) Ben kıyafet dışında yeni birşey almıyacağım ama içim gidiyor böyle görünce de:) Kızımın park yatağı ve arabası ana kucağı hep unisex renklerde o yüzden yeniye gerek kalmadı.
çok güzelmiş bana lazım aslında iyi ki paylaştın cinsiyetleri belli olsada alışveriş yapsakBa-yıl-dım!!! Şehzade yatağı olmuş bu! Kızlarınki de pembe kurdelelidir herhalde:) Ben kıyafet dışında yeni birşey almıyacağım ama içim gidiyor böyle görünce de:) Kızımın park yatağı ve arabası ana kucağı hep unisex renklerde o yüzden yeniye gerek kalmadı.
nurhan bebeklerimizin beklenen doğum tarihleri aynıymış
benim de sezeryan olacak canım kısmetse ben 17 ekim istiyorum ama önce sağlıkTahmini doğum tarihi 26 Ekim denildi ama büyük ihtimalle farklı bir gün olucak bendeki doğum. Tabi Allah bir aksilik vermez ve sağ salim o günlere varırsak :))
Benim doğum sezeran yapılır o yüzden biraz öne alınabilir. İlerleyen günlerde nasılsa görürüz ne olur ne biter :)
sağol canım paylaşım için bu krem bozulurmu yoksa buzdolabında falan mı saklanmalıKızlar size çatlak için krem tarifi yazıyorum. Belki aranızda ilgilenenler vardır. Bende malzemelerimi aldım bugün hazırlayacam valla her gün göbeğim kaşınıyor. Zaten diğer topikten almıştım bu tarifi doğum yapan bir kız yazmıştı. 12. haftasından itibaren kullanmaya başlamış çatlağı olmamış. Doğal bir tarif olduğu için bende tercih ettim açıkçası.
1 Adet yoğun kıvamlı nivea tarzı krem
E vitamini ampulu ( 5 li ) olarak satılıyor
Eczaneden bir adet karışım kutusu kremi hazırlamak için
zeytinyağı, badem yağı, ceviz yağı, kakao yağı
Zeytinyağının hepsini diğer yağların yarısını ve E vitamini ampulunun hepsini nivea tarzı kremle karıştırıyorsunuz.
Göğüslerden diz kapaklarına kadar sürülmesi öneriliyor. 12. haftadan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz...
Çatlaksız bir hamilelik dilerim
Zaten hayatimda hicbir yarismayi kazanamadim,herhangi bir cekiliste bir ketıl bile cikmadi bana,bak kucuk emrah moduna girdim
Kızlar size çatlak için krem tarifi yazıyorum. Belki aranızda ilgilenenler vardır. Bende malzemelerimi aldım bugün hazırlayacam valla her gün göbeğim kaşınıyor. Zaten diğer topikten almıştım bu tarifi doğum yapan bir kız yazmıştı. 12. haftasından itibaren kullanmaya başlamış çatlağı olmamış. Doğal bir tarif olduğu için bende tercih ettim açıkçası.
1 Adet yoğun kıvamlı nivea tarzı krem
E vitamini ampulu ( 5 li ) olarak satılıyor
Eczaneden bir adet karışım kutusu kremi hazırlamak için
zeytinyağı, badem yağı, ceviz yağı, kakao yağı
Zeytinyağının hepsini diğer yağların yarısını ve E vitamini ampulunun hepsini nivea tarzı kremle karıştırıyorsunuz.
Göğüslerden diz kapaklarına kadar sürülmesi öneriliyor. 12. haftadan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz...
Çatlaksız bir hamilelik dilerim
sağol canım paylaşım için bu krem bozulurmu yoksa buzdolabında falan mı saklanmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?