2012 Ekim Anneleri

gözünaydın canımm maaşşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın resimlerini koy da bakalım

kızlar bişeyler almak için markete gitmiştim yukardan raftan uzanıp bişey almak zorunda kaldım ama sonrada çok kızdım kendime bişey olmaz dimi

benimkini doktor göbeğime vurup hareket ettiriyo oda küçük totosunu bi kaldırıyo zıplıyo bir iki sonra gene duruyo
hiç anasına çekmemiş ben çok hızlı hareketli biriyim:)
belki de benimki öksürünce korktu parmak emdi,,sen yine de dene bi öksürmeyi..hani uykusundan birini uyandırırsın ya o da nerede olduğunu nolduğunu anlamaz bakınır aynı öyleydi...
gözünaydın canımm maaşşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın resimlerini koy da bakalım

taratayım bi,bu arada ben foto nasıl ekleniyor bilmiyorum anlatır mısınız??

bircan inşallah cnm inşallah çok korkutuyo beni yaa keyfi yerinde demekki yan gelip yatıo.Uyuyoda olabilir o anda dimi:)
Bende uykuyu çok severim ama inşallah bebem bana çeker hep uyur
ama annesi çalışıyo uyumaya fırsatımız olmuyo işte bizim

lara bişi olmaz canım korkma bende uzanıyorum evde hep ama dikkat et

Son düzenleme:

bana da dün geldi canım kutusu fln janjanlı göze hoş geliyo o pembe olan mama kabından cok ıslak mendil kutusuna benzettim ben cd iyi bence onu izledim kısa ama özet bilgiler veriyo

cimeka maşallah tatlım çok sevindim yaaaayerim onu bennnn

ya benim bebişim nie tembel yaaaa:)

kızlar bu primanın emzik saklama kutusu değilmi?ben öyle biliyorum

benımkı de tembel brck yaa en son gittiğimizde vurdu doktor tık yok uyanmıyo korktum bende kalbi atıyo dimi dedim dinletti.. hiç üzmicek uslu olucak galiba dedi sonra da öyle işte halbuki şöle yuvarlansada görsek

kızlar bişeyler almak için markete gitmiştim yukardan raftan uzanıp bişey almak zorunda kaldım ama sonrada çok kızdım kendime bişey olmaz dimi

olmaz inşallah Allahın izniyle içini bozma ama uzanma bence bidaha hiç tereddüdün bile olmasın söyle calısanlar uzansın istedigini versin

ayyy kuzuuum okudukça duygulandım ve kendim için iyice sabırsızlanmaya başladımmmm sana ve bebişine 41 kere maşaAllah diyorummm

siz böyle primadan aldıkca ben daha cok özenir oldum ama sabredip beklicem biraz daha :)))

Son düzenleme:

olmaz inşallah... ben de unutup yapıyorum evde..benim mutfak çok saçma altta hi ç dolap yok sadece tüp koymaik için bi yer,çekmeceler,ve fırın bulaşık makinesi var.her birşeyim üst raflarda... eşim alıyor genelde ama ben çooook unutup aldım...Allaha emanet.. yine de dikkat edelim biz... haaaaa doktorum bir de meyveyi sebzeyi daha da arttırmamı söyledi...

yahuuu kızlar dedim yaaaaaa,o kuru gıdalar için bi saklama kabıymış... meyve dilimleyip çantanıza atarsınız hiç kararmıcak kurumucak,çıkar ver çocuğa..bisküvi kek kurabiye bayatlamadan duruyormuşşş. sıvı bişey konulmucak... bir de limon soğan domates gibi ne bileyim yarısını kullanığınız şeylerin diğer yarısını kurumadan koku yapmadan saklayabileceiniz bişey.. ben limonda denedim beğendim.. normalde ertesi güne limonun yarısı hemen üstü kururdu ama bu yeni koymuşum gibi sakladı...

kızlar doktor amcamıza gıtmemıze 1,30 saat kaldı zaman gecmıyor ya gıdekte gorek gıdekte gorek

az kalmış canım doktora bolbol soru sor oyala o arada caktırmadan bebegini izle uzun uzun.. benim bebişimi görmeme daha 1.5 hafta var nasıl geçicekk

cimeka'cığım forumun en zayıf üyesinin çık(a)mamış göbeğine evet bir tek seninki gerçek bebek göbeği diğerlerininki şişkinlik diyerek harcamışsın bizi ya canım ben kendi adıma konuşayım ilk 11 haftalık kaybımı saymazsak bu 3. gebeliğim ve yaş 35, yaniiiiii göbek kasları folloş! ayrıca boyum 1.58m ve gövde boyum oldukça kısa, hööö dedim mi göbek çıkabilir yani! 51kg ile resmen kuru bir kemik ve düz bir karınla hamile kaldım, ne yesem yarıyor tadında geçen 13 hafta 6kg kattı bünyeye. Bir gastrit, gaz vs. durumu da yok. Eklediğim foto sabah tuvaletten sonra aç karnına çekilmişti. O zaman da belirttiğim gibi göbek durumları annenin fiziğiyle, iç karın yapısıyla, kaçıncı gebelik olduğuyla yakından ilgili, ince uzunlarda göbek möbek olmuyor zaten bkz. mankenler. Önceki gebeliğimde ikiz mi diye soranlar, 6 aylıkken de 9 aylık sanıyorlardı beni.

4. gebeliğimi yaşadığım düşünülürse az buçuk gazla gebe göbeğini ayırdedebileceğimi sanıyorum. Yorumlarımızı daha yuvarlak hatlarla yapabilirsek kimseye batacak bir köşe de olmaz. Alınganım, asabiyim, hamileyim

heh bi tembel daha var bende hemen soruyorum iyimi die:)

ama benimkisi kendini aşmış kafası soldaydı sağa geçirmiş baya bi yorulmuştur baya bi dinlenir artık

kızlar sağolun valla ne biçim şey bu yaaaaa her şeyden tedirgin oluyoruzzzzallahım yardımcımız olsun

merhabalar guzel meleklerimizin guzel anneleri keyifler nasil. ay kizlar gecen aksam ruya gördum bebisim olmus erkek ayni esime benziyordu anneme verdim sakin dusurme diyorum aliyor yikiyor sonra aliyorum kokluyorum öpuyorum. tipki gercek gibiydi ruyam. demek bide kucagimiza aldikmi bebislerimizi bak bak doyamicaz sanirim

Bennn geldımmmm

Bebısımı gordum cok guzeldı ya kendıne ıyı bakamamıssın ama bebegın cok guzel gelısmıs buyumus dedı.ense kalınlıgını olctu cok guzel dedı carsamba kendı druma gıtcem.

Buarada serum verdı evde serum yıcem sureklı yoksa kusmaktan duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…