tutmayın biziiiyalnız şöyle bi durum var ben alışveriş yapmayı çok severim,evlenmeden önce ne güzel sadece kendime alışveriş yapardım,sonra evlendim,eşim çıktı onun kıyafetlerini filanda ben alıyorum,sonra ev için almak istediklerim oluyo,sonra bebekkk,ve sanırım en çok alışveriş yapacağım alan bu.ee ben noldum??
bebişler olunca insan kendini 2. plana atarmış ama ben hiç öyle olacağımı sanmıyorum
hiç geri kalır mıyım bebişimden
bende geri kalacağımı sanmıyorum,Allah kocalarımıza güç kuvvet versinnn
aminnnn...
bana herkes senin kızın olucak onu da kendin gibi süslersin artık diyorlar
ben süsler püslerimde olan kocaya olcakk
benimki şimdiden başladı..geçen hafta doktor kız dedi bize,poposuda büyük dedi. öyle olursa çok dikkat çeker,niye öyle dedi ki doktor diyo.bende dedim yandın sen,ikimizle bakalım nası başa çıkıcan
edacımm senden heveslendım bende cıvılden şimdi bırsuru sey aldım unısex olarak duşundum çogunu cınsıyetımız bellı olsadı çok rahat alıcaktım.eşimin ısrarı ve begenısı uzerıne hastane çıkışının bırını galatasaraylı aldım
kızlar muhakkak bakın çok çok uygun fıyatları
benım esımde ogluma hep sey dıyordu kızımız olursa sen sahıp çıkcan abısı tmm mı dedı bızımkıde tamam dedı.esım gıtmeden önce lcw ye gıttık orda mını etek begendım esıme baksana dedım ordan ogluşum hemen o çok kısa olmaz gelde gulme
benimki şimdiden başladı..geçen hafta doktor kız dedi bize,poposuda büyük dedi. öyle olursa çok dikkat çeker,niye öyle dedi ki doktor diyo.bende dedim yandın sen,ikimizle bakalım nası başa çıkıcan
iyi akşamlar arkadaşlar herkes alışverişe başlamış ne güzell cinsiyeti öğrensek de biz de başlasak.. eylül anneleri topiğini okuyodum daha öğrenemeyen bir sürü anne adayı var bakalım bizim durum ne olacak.. ya dün gece uykuda gerinme hareketi yapmışım daha sonra anladım karnıma acı girince bişey olmaz işallah ne zaman kurtulcam bu kuruntulardan bilmem ya
ay yanlız değilmişim bu konuda aynen bende senın gibi hissediyorum acı gibi kramp gibi bişeyler oluyo.. bişey olmasın da acı girmesine razıyım..
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün gezdik eşimle gittiğimiz bir avm de joker magazasında bebek arabalarına baktık ayy ne keyifliydi bakması bile öyle güzel arabalar var ki eeee paraları da ona göre değişiyor tabi
evet benımde bu hafta özellikle kasıklarımds ağrı çok oldu umaım geçicidir.
canım benim bulantılarım baya azaldı 1 haftadır iyiydim en son dün akşam çıkardımcanım bende topcular andevada emine arslana gittim şimdide medicalpark ta fatma seda soylunun namını çok duydum ona gideceğim galiba ..senin özel bir durum tabi..neyse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.buarada ben 2 gündür hiç bişey yiyemeiyorum bulantım falan yok ne güzel diyordumki cuma günü başladı yataktan kalkamıyorum bile ne yesem gidiyor su bile içemez haldeyim çok zor ya çok ...galiba seninde bulantılı geçiyor umarım en kısa zamanda atlatırız canım..
HAMİLELİK 5 AYA İNİYOR!!!
İsviçreli bilim adamları, laboratuvar deneylerinde, anne karnındaki bebeğin gelişimini hızlandırmayı başardı. Çalışmalar tamamlandığında kadınlar, 5 ayda doğum yapabilecek.
Alınan bilgiye göre, İsviçreli bilim adamları, farelerde hücre gelişimini sağlayan "XW12Z" geninin çalışmasını 2 katına çıkararak, 9 ay 10 gün olan hamilelik süresini yarı yarıya azalttı.
Hiasengx Üniversitesi'nde gen çalışmaları konusunda uzun yıllardır deneyler yapan moleküler biyoloji profesörü April First, tıp dergisi "Schwangerer Mann (Hamile Adam)"da yer alan makalesinde, fareler üzerinde başarıya ulaştıklarını kaydetti.
Bilim dünyasını sarsacak bu gelişmeyi önümüzdeki günlerde geniş çaplı bir basın toplantısıyla duyuracaklarını belirten First, "Deneylerimiz sonucunda farelerdeki 3 hafta olan hamilelik süresini 10 güne indirdik. Koyunlar ve domuzlar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz koyunlar 150, domuzlar da 114 günde doğuruyor. Ekip arkadaşlarımızla koyun ve domuzun hamilelik süresini de yüzde 50 oranında azalttık" dedi.
Eşinin hamileliği döneminde yaşadığı zor ayları gözlemledikten sonra bilimsel çalışmalarına bu yönde ağırlık verdiğini belirten First, hücre gelişimini 2 katına çıkaran "XW12Z" geninin insan bünyesinde de hamilelik süresini kısaltacağından emin olduklarını bildirdi.
"Başta sevgili karım olmak üzere bütün kadınlar bana minnettar kalacak" diyen First, makalesinde "Dünya kadınlarından birkaç ay daha süre istiyorum. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Yakında dünya büyük buluşumuzu konuşacak. Kadınlar isterlerse 5 ayda çocuk doğurabilecek" ifadesini kullandı.
Bilim dünyası, laboratuvar ortamında çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren April First'in "Mucizevi buluşu"nun kesin sonuçlarını açıklayacağı basın toplantısını merakla bekliyor.
Not: Bu haber gerçek değil 1 Nisan şakasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?