2012 Ekim Anneleri

bebişler olunca insan kendini 2. plana atarmış ama ben hiç öyle olacağımı sanmıyorum
hiç geri kalır mıyım bebişimden

edacımm senden heveslendım bende cıvılden şimdi bırsuru sey aldım unısex olarak duşundum çogunu cınsıyetımız bellı olsadı çok rahat alıcaktım.eşimin ısrarı ve begenısı uzerıne hastane çıkışının bırını galatasaraylı aldım

kızlar muhakkak bakın çok çok uygun fıyatları

aminnnn...

bana herkes senin kızın olucak onu da kendin gibi süslersin artık diyorlar
ben süsler püslerimde olan kocaya olcakk

benimki şimdiden başladı..geçen hafta doktor kız dedi bize,poposuda büyük dedi. öyle olursa çok dikkat çeker,niye öyle dedi ki doktor diyo.bende dedim yandın sen,ikimizle bakalım nası başa çıkıcan

benimki şimdiden başladı..geçen hafta doktor kız dedi bize,poposuda büyük dedi. öyle olursa çok dikkat çeker,niye öyle dedi ki doktor diyo.bende dedim yandın sen,ikimizle bakalım nası başa çıkıcan

benım esımde ogluma hep sey dıyordu kızımız olursa sen sahıp çıkcan abısı tmm mı dedı bızımkıde tamam dedı.esım gıtmeden önce lcw ye gıttık orda mını etek begendım esıme baksana dedım ordan ogluşum hemen o çok kısa olmaz gelde gulme

aaaa ne güzel çok sevindim canım güle güle kullanın inş cicilerinizi..
bende genelde unisex aldımm..hepside çok hoşuma gitti..
ben de gs li birşey olmak istiyorum ama bunun için ist a gitmeyi bekliyorumm..
daha önce gs store gitmiştim harika şeyler vardı ben ordan alışveriş yapmak istiyorum..

bu arada ben wenice den de alışveriş yaptım..
indirim var haberiniz olsunn..

senin kızın olursa,bide abi olacak başında desene...benim eşim kızkardeşine hala çektiriyo.hatta annesine ben kızımın kardeşim kadar serbest olmasını istemiyorum dedi geçen.töbe yarabbim,kadın da doğal olarak nesi var kardeşinin diyo haklı olarak.aman ana oğul hiç karışmadım bakalım o günleri görelimde hayırlısıyla

ayyy bu erkekler hep aynı korkuda desene..
benim ki de diyor kız olsun çok istiyor ama ikisinize birden nasıl yetişcem diyor
ilki erkek olsun da en azından bana yardımcı olur diyor

iyi akşamlar arkadaşlar herkes alışverişe başlamış ne güzell cinsiyeti öğrensek de biz de başlasak.. eylül anneleri topiğini okuyodum daha öğrenemeyen bir sürü anne adayı var bakalım bizim durum ne olacak.. ya dün gece uykuda gerinme hareketi yapmışım daha sonra anladım karnıma acı girince bişey olmaz işallah ne zaman kurtulcam bu kuruntulardan bilmem ya

canım ben ünısex olarak almaya başladımm..
cinsiyet öğrenince artık erkek yada kız olarak almaya başlarım..

inş bizimkiler inatçı çıkmaz cinsiyet konusunda..
yoksa yandık vallaa..

o gerilme hareketlerini bende unutarak istem dışı yapıyorum..
acı duyunca aklıma geliyor..
ben bir kaç kere kopma gibi birşeyler hissettim ödüm koptu..
şimdi daha temkinli davranıyorum..
yüz üstü yatmadan uyuyamazdım..
şimdi rahatsız olup sancı girince kendimi sola yatmaya alıştırıyorum..

ay yanlız değilmişim bu konuda aynen bende senın gibi hissediyorum acı gibi kramp gibi bişeyler oluyo.. bişey olmasın da acı girmesine razıyım..

ay yanlız değilmişim bu konuda aynen bende senın gibi hissediyorum acı gibi kramp gibi bişeyler oluyo.. bişey olmasın da acı girmesine razıyım..

canım bende birşey olmadı allaha şükür ama olmayacak anlamına gelmez..
artık daha dikkat etmemiz lazımm..
ben artık karın kasık bölgesinden rahatsız olmaya başladım..
yanlış bir harekette ağrı hissediyorumm..

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün gezdik eşimle gittiğimiz bir avm de joker magazasında bebek arabalarına baktık ayy ne keyifliydi bakması bile öyle güzel arabalar var ki eeee paraları da ona göre değişiyor tabi

Hoşgeldin canımm..
bizde şimdiden geziyoruz bebek mağazalarını öyle keyifli oluyor ki..
ama bazı yerlerde fiyatlar çok abartılı oluyor gerçekten..

almaya başlıcamız günleri heyecanla bekliyorum

HAMİLELİK 5 AYA İNİYOR!!!

İsviçreli bilim adamları, laboratuvar deneylerinde, anne karnındaki bebeğin gelişimini hızlandırmayı başardı. Çalışmalar tamamlandığında kadınlar, 5 ayda doğum yapabilecek.

Alınan bilgiye göre, İsviçreli bilim adamları, farelerde hücre gelişimini sağlayan "XW12Z" geninin çalışmasını 2 katına çıkararak, 9 ay 10 gün olan hamilelik süresini yarı yarıya azalttı.

Hiasengx Üniversitesi'nde gen çalışmaları konusunda uzun yıllardır deneyler yapan moleküler biyoloji profesörü April First, tıp dergisi "Schwangerer Mann (Hamile Adam)"da yer alan makalesinde, fareler üzerinde başarıya ulaştıklarını kaydetti.

Bilim dünyasını sarsacak bu gelişmeyi önümüzdeki günlerde geniş çaplı bir basın toplantısıyla duyuracaklarını belirten First, "Deneylerimiz sonucunda farelerdeki 3 hafta olan hamilelik süresini 10 güne indirdik. Koyunlar ve domuzlar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz koyunlar 150, domuzlar da 114 günde doğuruyor. Ekip arkadaşlarımızla koyun ve domuzun hamilelik süresini de yüzde 50 oranında azalttık" dedi.

Eşinin hamileliği döneminde yaşadığı zor ayları gözlemledikten sonra bilimsel çalışmalarına bu yönde ağırlık verdiğini belirten First, hücre gelişimini 2 katına çıkaran "XW12Z" geninin insan bünyesinde de hamilelik süresini kısaltacağından emin olduklarını bildirdi.

"Başta sevgili karım olmak üzere bütün kadınlar bana minnettar kalacak" diyen First, makalesinde "Dünya kadınlarından birkaç ay daha süre istiyorum. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Yakında dünya büyük buluşumuzu konuşacak. Kadınlar isterlerse 5 ayda çocuk doğurabilecek" ifadesini kullandı.
Bilim dünyası, laboratuvar ortamında çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren April First'in "Mucizevi buluşu"nun kesin sonuçlarını açıklayacağı basın toplantısını merakla bekliyor.

Not: Bu haber gerçek değil 1 Nisan şakasıdır.

canım benim bulantılarım baya azaldı 1 haftadır iyiydim en son dün akşam çıkardım
birazda yediğim şeylerle alakalı benim bulantım 2-3 tane cips yemiştim baharatlı sanırım onları hazmedemedim ve çıktı:26::26::26::26::26::26:
inşallah seninkide bir an önce azalır
medikal park ı düşünüyorsun demek hayırlısı olsun inşallahhhhh memıun kalırsın
bende haberlerde duydum pür dikkat seyrediyodum sonradan öğrendimki 1 nisan şakasıymış

meraba kızlar umarım herkes ıyıdır soyle bır gecmıse goz attım karın agrısı agrıları var galıba herkesde hemen hemen aynısı bendede var hele bırde anı hareket edersem daha kotu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…