2012 Ekim Anneleri

Yeni dogmus bebek kokusu,dunyanin en guzel parfumu!hele de kendi bebisimiz,düşün....Allahim hayirlisiyla o gunleri hepimize goster...

heyecanlandım valla ilk bebegim bide her aksam eşimle bebekten bahsediyoruz o gelince böyle olucak söyle olucak diye nasıl geçicek 6 ay bilmiyorum ben bi dogurururm eşim dokuz dogurur artık

slm kızlarrr
offf belim kasıklarım ağrıyor..çaycı kadın yok 2 gündür herşeyi ben yapıyorum çay getir götür.burdaki kız hiçbişeye elini sürmüyo arada çay getirse getiriyo tüm bulaşıklar bana kalıyo onca kişinin..ya bu millet ne rahat 2.gün oldu kadın gelemicem die aramadı.

kendini kasma canım bırak olduğu yere kadar aaa sen iki canlısın bebeğini düşün yanındaki kızada söyle yardım et bana diye bu arada benimde belim ve kasıklarım fena arada bi ağrı giriyo ödüm kopuyo

Günaydın annişler :) Ohh ne güzel cinsiyetler bile belli olmaya başladı. Ben de kız olsun istiyorum ama genelde çevremdekiler erkektir diyip duruyorlar. :) Bakalım ben de bu hafta sonu gidiyorum bebişimi görmeye. İkili test de yaptırıcam tabi büyüdüyse. İnşallah güzel haberler alırım.Bir göreyim de rahat edeyim bebişimi :) Zaten fazla sesi sedası çıkmıyor öyle merak içinde kalıyorum :)) Kurtulalım biraz merakımızdan.
İnşallah sizlerin de bulantıları artık biter de rahat nefes alırsınız.

canım kimse için yorma kendini yapsanda ağırdan ağırdan alarak yap
arada da yapamıyorum yardım edermisin de yardım bekle kimse kusura bakmasın önce canben artık kimseyi umursamıyorum valla

bende de ağrı var adet zamanım benim ondan olabilirm acaba:26::26:

insan olan anlar işte tüm bulaşıklar bana kalıyor herkes düşüncesiz
arada rahmimde kramp oluyo sanki sizlerdede oluyormu kızlar?

bende de oluyor alttan bişey batıyor gibi bişey ama yorma kendini yorulunca bu tarz şeyler daha çok oluyor sanki:26::26::26:
bide benim rahmim kalçalarımın arasında sıkışıyormuş gibi bir his oluyorsanırım leğen kemiklerinin arasında büyüdükçe ben hissediyorum yürüyüşüm değişti ama

Bende kramp değil de nadir olarak kasılma oluyor. Öyle çok fazla olmadığı için de sorun yaratmıyor. Kendimi çok yorduğum zaman da ağrı yapıyor. Kendini çok fazla yorma. Ben de tez canlıyım öyle hemen olsun diye her işe atlıyorum ama artık geri çekildim :) Sonuçta kendimizi düşünmüyorsak bebişi düşünmek zorundayız artık.

canım sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez acık acık söyle bu devirde kimse imadan fln anlamıyo herkes ya bilmiyorum diyip kurtuluyo yada salaga yatıyo bikere sen yapıyosan bikerede o yapsın bilmiyomu senin hamile oldugunu acık acık belirt ayakta sabit kaldıgın zaman belin daha cok agrır

banada herkes erkek diyo kimse kız demedi suana kadar ama ben anladım ki onların erkek deme amacı erkege alışim kız gelirse bana sürpriz olsun diye cünkü cok istiyorum kıs (hayırlısı tabi ) bişey daha sorucam canım bu smiley leri nası yapıosun bende hiçbiri cıkmıyo gözükmüyo

canım sakın strese girme bu dönemde bende bakıyorum herkesede var bu kasık ağrısı bel ağrısı sanıyorum rahim iyice büyüyo ondan rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

Smiley mesaj yazdığın o panonun alt kısmında. Cevapla butonunun üstünde görünüyor. Hangisini istersen ona tıklayıp mesajına geçiyor.
Gerçi kız erkek farketmiyor tabi benim ilk evladım olucak Allah kısmet ederse. Kızlar daha bir anneye yakın oluyor ya o yüzden öyle düşünüyorum. Süslü püslü giydirebilmek de ayrı güzelliği tabi :))

Evet kulturumuz farkli ama esimin ailesi beni gercek kizindan daha cok sevdi. Bende onlari gercek ailem gibi goruyorum. Kayinvalidem benim gercek annemle es degerdedir. gorumcelerim ise hem arkadasim hem ablam gibi. Onlar bizim evden gitmesin istiyorum. hasta olsam kayinvalidem basimda bekler.surekli atesimi olcup saglikli yemekler pisirir. kayinvalidem bana asla gelin gibi davranmaz. yemekten sonra cayimi bile yapar verir ki bu onlarin kulturunde yok. ogluna hep kizar,geline iyi bak.cok calis onu memnun et.onun yuzu gulmezse senden bilirim diye cok nasihat eder.benim yanimda degil telefon acip sik sik hatirlatir.(ama ben kocama kiyamam )
Esimde Allah razi olsun.ben annemden babamdan uzagim ama inanin yemeklerden baska hic bir sorunum yok. cunku gorumcemin tayini cikti baska ulkeye tasindi,bebege bakmak icin kayinvalidemde gitti

Hepiniz çok sağolun kızlar
ama burası öyle bi ortamki hani ben yapmasamda isterler.En küçük benim bide bayan olarak..Herkes benden bekliyo
İnsanlar anlamıyolar gavur gibiler

benimde ilk bebegim olucak inşallah kızlar hem anneye daha yakın hemde arkadaş gibi .. bende gözükmüyo ya o smileyler sadece mesaj simgeleri adı altında fincan ampul kalp cansimidi var

çok sevindim senin adına canım
kendi annenden farlı görmemen o ülkede sana yalnızlığını unutturmştur düşünsene anlaşamaydın ne kadar zorlanırdın

anladığım kadarıyla artık eşinle baş başasın
Hepiniz çok sağolun kızlar
ama burası öyle bi ortamki hani ben yapmasamda isterler.En küçük benim bide bayan olarak..Herkes benden bekliyo
İnsanlar anlamıyolar gavur gibiler

yapsanda kendini çok yorma canm ağırdan al azcık

benimde ilk bebegim olucak inşallah kızlar hem anneye daha yakın hemde arkadaş gibi .. bende gözükmüyo ya o smileyler sadece mesaj simgeleri adı altında fincan ampul kalp cansimidi var

O zaman bir de mesaj yazdığın panonun üst kısmında, başlık butonunun altında sütunlar var. İlk sutun ve sağdan 3. sırada yüz resmi var bizde. Sende de görünüyorsa oradan da yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…