2012 Ekim Anneleri

çok şaşırdım gerçektenne kadar farklı geliyor insana alışık olmayınca böyle kültürler:26::26::26:
siz türksünüz peki nasıl alıştınız bu durumlara zor olmadımı
bide bende çok merak ettim kayınvalide görümce aynı odada yatıyormuşsunuzya zorlanmıyormusunuz

günaydın anneler....herkes umarım iyidir bebişleriyle ben size ne sorucam cinsiyet öğrenenler henüz yok sanırım biz 10 nisanda allah izin verirse öğrenicez bebişimizin cinsiyetini daha yakında öğrenecek olan varmı...yakında başlar sanırım topiğimizde cinsiyet sohbetlerihepinize mutlu ve sağlıklı günler arkadaşlar...

günaydın güzel hamişler ve bebişler =)))) iki gündür bulantıya ara vermiş durumdayım hatta dün akşam uzun zamandır yiyemedigim bişeyi yedim yoksa geçiyormu bulantılarım ne

günaydın güzel hamişler ve bebişler =)))) iki gündür bulantıya ara vermiş durumdayım hatta dün akşam uzun zamandır yiyemedigim bişeyi yedim yoksa geçiyormu bulantılarım ne

inşallah geçiyordurgerçi kandırıyor insanıgeçiyomuş gibi yapp hooppppp geliveriyo

Ayy hadi insallah,bizimki artarak devam ediyor bari seninki bitsin,sen kac kendini kurtar

günaydın herkese, canım sana bişey sorucaktım; 14+3 desin ya bulantılar ne alemde? yemek yıyebiliyomusun?

Gunaydınn dun gıremedım cok oglen 1 den aksam 9.30 kadar serum yedım sankı banamısın der gıbı gece yatarken yıne kustum.anlamadıgım sey bulantılarım nıye geceye dondu kı acaba

inşallah geçiyordurgerçi kandırıyor insanıgeçiyomuş gibi yapp hooppppp geliveriyo

dimi yaa neyseki iki gündür rahat bi nefes aldım inşallah geri gelmez

sabaha kadar rüyamda bebişime test yaptırdıgımı gördüm test sonuclarıyla ugrastım pazartesi günü randevum var cok kafaya taktım galiba

Biz öğrendik canım. Sanırım başka öğrenenler de var. Sana denk gelmemiş demek ki. Bizim kızımız olacakmış kısmet olursa:))) 2 yaşında bir oğluşum var, sevindik tabii )) Darısı isteyenlerin başına

Gunaydınn dun gıremedım cok oglen 1 den aksam 9.30 kadar serum yedım sankı banamısın der gıbı gece yatarken yıne kustum.anlamadıgım sey bulantılarım nıye geceye dondu kı acaba

günaydın canım bişey sorucam karnın aç mı yatıyosun boş karın benimde cok midemi bulandırıyo normalde aç oldugumuz iç sabahları bulanır ama ac yattıgım zaman benimde gece bulanıyo

ohh negüzel Allah gönlüne göre vermiş pazartesi doktorum var darısı benim basıma piti piti bi kızım olsun istiyorum ama erkek olursada kabulüm =))

off off çalışan arkadaşlarım hiç işte yöneticinize kızdığınız gerildiğiniz üzüldüğünüz oluyo mu ben bunu yaklaşık gün aşırı yaşıyorum. tabi bebiş de etkileniyo etkilenmesini istemiyorum ama elimde değil sinirleniyorum. ne yapıcam ben ya memur atamalarındA yazıcam başka bi kurum gerçi heryerde vardır böyleleri...

günaydın herkese, canım sana bişey sorucaktım; 14+3 desin ya bulantılar ne alemde? yemek yıyebiliyomusun?

ben bu konuda çok şükür şanslıyım bitanem 7. haftadan 10. haftaya kadar bulantım çok oldu ama hiç kusmadım sadece öğürdüm ve su geldi bir kaç defa.. 10. haftadan şimdiye kadar da çok az bulanıyo inşallah buradaki herkesin geçer artık bulantıları..
yemek yiyebiliyorum evet çok şükür Rabbime sadece yağlı şeyler de kötü oluyorum, kokularda ama tatlıyı çok canım çekiyor ve 2 kilo almışım ben çok zayıftım inşallah fazla almam kendimi kontrol ediyorum ama tabikide tatlı konusunda yoksa yanarım :)

günaydın canım bişey sorucam karnın aç mı yatıyosun boş karın benimde cok midemi bulandırıyo normalde aç oldugumuz iç sabahları bulanır ama ac yattıgım zaman benimde gece bulanıyo

yok cnm ac yatmıyorum yatarsam mıgdem kazınıyor daha cok bulanıyor sımdı aksama kadar yıyorum depoluyorum sonra bosaltıyorum ıstemeden.bıde ben lavaboya yetısemıyorum bırden gelıyor posetlerle gezıyorum sureklı

benimki kene gibi yapısmıstı bu ara bıraktı darısı basınıza tatlım ben kacıyorum siz onu oyalayın

Ay sen hic merak etme,bende bol bol oyalaniyor,kimseye gitmeye niyeti yok,esime diyorum ki bir dogsun bu yavru,intikamimi alicam poposunu isiricam
Ama acitmadan tabii,kiyamam

benim okadar kötü degildi ama yemek yedirmiyodu bulantıdan 3 ay böyle devam etti ama iki gündür ara verdi coksükür iyiyim insallah biran önce seninde gecer canım

Ay sen hic merak etme,bende bol bol oyalaniyor,kimseye gitmeye niyeti yok,esime diyorum ki bir dogsun bu yavru,intikamimi alicam poposunu isiricam
Ama acitmadan tabii,kiyamam

oyy hele bi dogsun da onun o mis kokusunu bi koklasam evime renk gelse hayatımız degişcek valla

ayyyyyy canım inşallah geçer bir an önce benimde bulantılarım kusmalarım var ama ssizlerin daha şiddetli
ben 1 gün çıkarıyorum 3 gün iyiyim maşallahidare edebiliyorum allahtan

inşallahhhhh gitsinde gelmesin zaten yolu açık olsun benimde cuma randevum günler geçmiyor çokkkkkkkk özledim yavrularımııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…