O zaman bir de mesaj yazdığın panonun üst kısmında, başlık butonunun altında sütunlar var. İlk sutun ve sağdan 3. sırada yüz resmi var bizde. Sende de görünüyorsa oradan da yapabilirsin.
banada herkes erkek diyo kimse kız demedi suana kadar ama ben anladım ki onların erkek deme amacı erkege alışim kız gelirse bana sürpriz olsun diye cünkü cok istiyorum kıs (hayırlısı tabi ) bişey daha sorucam canım bu smiley leri nası yapıosun bende hiçbiri cıkmıyo gözükmüyo
kızlar buarada dr a gittim bugün bebiş Allahıma çok şükür iyiydi büyümüş nasıl kıpır kıpırdınasıl heycanlandım dr cinsiyet tahmininiz var mı dedim yaklaştırdı erkek gibi dedi ama 15 gün sonra gel kesin söyleyim sana dedi ikili testimizde 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda güzel olur
Herkeslere merhaba güsel anneler umarım hepiniz iyisinizdir,bebişlerinizle beraber tabiki:)))
Bugün bi baktım göbeğimde kopkoyu bir çizgi oluşmuş göğsümün altından kasıklarıma kadar iniyor çok enteresan geldi banaaa sanki bu kadar erken çıkmazmış gibi geldi.Allahım daha nelere görücezzzz nerle değişecek vücudumuzda :)))
ben bu konuda çok şükür şanslıyım bitanem 7. haftadan 10. haftaya kadar bulantım çok oldu ama hiç kusmadım sadece öğürdüm ve su geldi bir kaç defa.. 10. haftadan şimdiye kadar da çok az bulanıyo inşallah buradaki herkesin geçer artık bulantıları..
yemek yiyebiliyorum evet çok şükür Rabbime sadece yağlı şeyler de kötü oluyorum, kokularda ama tatlıyı çok canım çekiyorve 2 kilo almışım ben çok zayıftım inşallah fazla almam kendimi kontrol ediyorum ama tabikide tatlı konusunda yoksa yanarım :)
kızlar buarada dr a gittim bugün bebiş Allahıma çok şükür iyiydi büyümüş nasıl kıpır kıpırdınasıl heycanlandım dr cinsiyet tahmininiz var mı dedim yaklaştırdı erkek gibi dedi ama 15 gün sonra gel kesin söyleyim sana dedi ikili testimizde 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda güzel olur
sağol canım aminnnnMaşallahhhhh.Ben de heyecanla bekliyorum bebişimi görmeyi. Test sonuçların da güzel çıkar inşallah.
gözünaydın canım maasallah bebişine ve sana
İnşaallah sonuçlar çok çok güzel çıkar. Ben de dün dr'a gittim dr erkek dediErken değil mi yalnız ya ben çok şaşırdım! Bi de ben kız bebeklerin kıyafetlerini çok seviyorum ya erkekler için o kadar güzel şeyler yok.
sağol canım aminnnnbeklemek çok heycanlı yaaa sen ne zaman gideceksin bebişini görmeye ?
teşekkür ederim canım benimmmm
erkek yılı demişlerdi de doğruymuş demekki..
Eki Görüntüle 381726 Eki Görüntüle 381727 Eki Görüntüle 381728 Eki Görüntüle 381729 Kızlar bende dun gıttım.buda benım mınık oglum..
tesekur ederım valla hep erkek ıstıyodum doktor erkek dıyınce cok mutlu oldummaşallahh allah nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 381726 Eki Görüntüle 381727 Eki Görüntüle 381728 Eki Görüntüle 381729 Kızlar bende dun gıttım.buda benım mınık oglum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?