• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

merhaba emina hep evdeyiz sabah kalk iş yat bidaha kalk aynı şeyler ailen olmadımı gurbette zaman geçmiyor

Dağru vallahi, ben de öyleyim, Bursalıyım ama eşimin işi nedeniyle Şanlıurfa'da yaşıyoruz, bütün gün evde, hiç bilmediğim bir yerde sıkıntıdan patlıyorum. Ama inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alınca geçecek sıkıntılarımız. :)

Cinsiyetinnnn belliimi senin ufff benim zamanında çoğu kişi cinsiyetini öğrenmiş doktor bana demedi ama moralim bozuk meraktan çatlıyorum

Vallahi ya ne salatalıkta ne domateste hiçbrşeyde tat yok dolabımda ne sebze var ne meyve doğru düzgün moralim bozulyo halbuki yaz olsa bir köşede kocaman karpuz rengarenk meyveler herşeyin tadı daha güzel oluyo o zaman ben tam yaz gelene kadar uyusam bidaha hiç kalkamasam :32::32:

evt cnm erkek dedidoktorrrr:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

lütfen ama lütfen yediklerinizin yada canınızım çektiği şeyleri yazmayın artık
alan var alamayan var o anda temiz edemeyen var buradaki herkes hamile sonuçta

Bence de yaaa, karpuzu okudum içim gitti, küçücük bi kasabada yaşıyorum, elmayı bile bulduğuma şükrediyorum, aklıma karpuz düştü çok fena...

[1 hafta sonra 3 aylık olacak ama gögüs agrısından ölüyorum sanki taş koyulmuş normal deyil diyer gebeliklerimde olmamıştı kızlar nedersiniz dr gitmelimiyim

benimde 2. aydan 3. aya kadar öyle olmustu ama cok sükür bir hafta on gündür geçti dokunamıyodum bile okdar acıyodu sonrada farkettim damarlar falan cıkmıs süt kanalları olustu heralde 3. ayı doldurdum geçti seninkide geçer umarım

[1 hafta sonra 3 aylık olacak ama gögüs agrısından ölüyorum sanki taş koyulmuş normal deyil diyer gebeliklerimde olmamıştı kızlar nedersiniz dr gitmelimiyim

benimde 2. aydan 3. aya kadar öyle olmustu ama cok sükür bir hafta on gündür geçti dokunamıyodum bile okdar acıyodu sonrada farkettim damarlar falan cıkmıs süt kanalları olustu heralde 3. ayı doldurdum geçti seninkide geçer umarım

Back
X