Hamileliğim ilk haftasında maydanoza limon sıkp yerdim bana birşey olmadıysa sana hiç olmaz![]()
kısss allah seni ne etmiyee ALLAH korumuşş vallaaaa bebekinii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğim ilk haftasında maydanoza limon sıkp yerdim bana birşey olmadıysa sana hiç olmaz![]()
yaaaa gerçektenmi,acaba düşürecekmiyim ondanmı çıktı o çizgi acaba dr a gitsemmiki.Zaten benim herşeyimde var bi anormallik cinsiyetide çok erken belli oldu.Başka göbeğinde çizgi çıkan yokmu yaaaaaa?????
ya kızlarr bana böyleee iğnelerr batıyoo resmen göbegimin alt kısımlarına bide kasıklarımaaaa sizdede oluyomuuu
[1 hafta sonra 3 aylık olacak ama gögüs agrısından ölüyorum sanki taş koyulmuş normal deyil diyer gebeliklerimde olmamıştı kızlar nedersiniz dr gitmelimiyim
işte dünki ağrılarım öle idihatta devlete gittim ultrasona sokmadı haftaya gel ikili test için bakalım çok ultrasona girme dedi
aslında ultrasonun bir zararı yok ama ona göre bebekler saldırgan olurmuş falan filan işte
ama şimdi gayet iyiyim meraklanma canım dün sabahtan akşama kadar sürmüştü o ağrı
öleeemi seyhanımmm benim hep var ama o yaaaa aradaa oluyoo bugün biraz daha fazlaaa sanki devlet deilmi 2 dk ultrasonla bakmayaaa ugraşamamışlardırrr![]()
benim dünki ağrım diğer ağrılardan farklıydı bıçak gibi anlık anlık giriyodu sancı.
aynen öle üşendisanki ikili teste gidecem ben oraya
![]()
kısss allah seni ne etmiyee ALLAH korumuşş vallaaaa bebekinii
Merhaba, kendi adıma cevaplayayım ben iyiyim çok şükür. :) Hayırdır, sıkıntının sebebi ne?
Kızlarr canm çok acı çekiyor bu sıralar sizce cinsiyeti nedir
sezonun ilk karpuzunu yedim bide nasıl iyi geldi çok güzledi çağlada çıkmışş çıksın bütün meyveler erik kayıs kirazzzzz dört gözle bekliyorum
Kızlarr canm çok acı çekiyor bu sıralar sizce cinsiyeti nedir
sezonun ilk karpuzunu yedim bide nasıl iyi geldi çok güzledi çağlada çıkmışş çıksın bütün meyveler erik kayıs kirazzzzz dört gözle bekliyorum
merhaba emina hep evdeyiz sabah kalk iş yat bidaha kalk aynı şeyler ailen olmadımı gurbette zaman geçmiyor
kızlarr canm çok acı çekiyor bu sıralar sizce cinsiyeti nedir
valla benim cnm bişey istemiyoduuu sadecee tuzlu şeylerrr bu tür konulardanda anlamam o yüzdennn![]()
OHHH afiyet olsun canım çıksın herşey yaa ben kışın yicek bulamıyorum hem yemek hem meyve çıksın da doya doya yiyelim