• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bende maydanozu kahvaltıda penir ve domatesle yerim en fazla 2- 3 dal oda, herşeyin fazlası zarar elbet ama canın isteyince çok az yenebilir bence

bende maydonozu salatalarda yiyorum o kadardan bişey olacağını sanmıyorum sonuçta demet demet yemiyoruz...

yaaaa gerçektenmi,acaba düşürecekmiyim ondanmı çıktı o çizgi acaba dr a gitsemmiki.Zaten benim herşeyimde var bi anormallik cinsiyetide çok erken belli oldu.Başka göbeğinde çizgi çıkan yokmu yaaaaaa?????

bu aylardan itibaren çoğu hamilelerde çıkar bu çizgi adına madayon denir hatta merak etme herşey normal yani :31:

[1 hafta sonra 3 aylık olacak ama gögüs agrısından ölüyorum sanki taş koyulmuş normal deyil diyer gebeliklerimde olmamıştı kızlar nedersiniz dr gitmelimiyim

ya kızlarr bana böyleee iğnelerr batıyoo resmen göbegimin alt kısımlarına bide kasıklarımaaaa sizdede oluyomuuu

işte dünki ağrılarım öle idi :31: hatta devlete gittim ultrasona sokmadı haftaya gel ikili test için bakalım çok ultrasona girme dedi :47: aslında ultrasonun bir zararı yok ama ona göre bebekler saldırgan olurmuş falan filan işte :31: ama şimdi gayet iyiyim meraklanma canım dün sabahtan akşama kadar sürmüştü o ağrı

[1 hafta sonra 3 aylık olacak ama gögüs agrısından ölüyorum sanki taş koyulmuş normal deyil diyer gebeliklerimde olmamıştı kızlar nedersiniz dr gitmelimiyim

her gebeliğin belirtileri aynı olacak diye bişey yok vucut bişekilde değişim gösteriyo ve bunu bize nüksettiriyo.benimde uçları felaket kaşınıyo ne yapsam geçmiyo..

işte dünki ağrılarım öle idi :31: hatta devlete gittim ultrasona sokmadı haftaya gel ikili test için bakalım çok ultrasona girme dedi :47: aslında ultrasonun bir zararı yok ama ona göre bebekler saldırgan olurmuş falan filan işte :31: ama şimdi gayet iyiyim meraklanma canım dün sabahtan akşama kadar sürmüştü o ağrı

öleeemi seyhanımmm benim hep var ama o yaaaa aradaa oluyoo bugün biraz daha fazlaaa sanki devlet deilmi 2 dk ultrasonla bakmayaaa ugraşamamışlardırrr:47::47::47::47:

Son düzenleme:
öleeemi seyhanımmm benim hep var ama o yaaaa aradaa oluyoo bugün biraz daha fazlaaa sanki devlet deilmi 2 dk ultrasonla bakmayaaa ugraşamamışlardırrr:47::47::47::47:

benim dünki ağrım diğer ağrılardan farklıydı bıçak gibi anlık anlık giriyodu sancı.
aynen öle üşendi :31: sanki ikili teste gidecem ben oraya :19:

benim dünki ağrım diğer ağrılardan farklıydı bıçak gibi anlık anlık giriyodu sancı.
aynen öle üşendi :31: sanki ikili teste gidecem ben oraya :19:

benim hep varr o bıçak saplamalarıı işteeeeee 2 veya 3 günde bir oluyoooo amann gıcık şeyler ikilinin sonucunu 1 ay sonra anca verirler herhaldee

kısss allah seni ne etmiyee ALLAH korumuşş vallaaaa bebekinii

Napıyım canım cekiyodu hemde büyük salata kahsesine koyuyodum yarım demet limon sıkıp sıkıp yiyodum neysei bu krizmi atlattım bebeğin düşmediği için şanslıymışm çoğu kişi öyle dedi ama bbenim ona kötülük yapma niyetim yoktu ki bilir annesini bırakmadı beniii

Kızlarr canm çok acı çekiyor bu sıralar sizce cinsiyeti nedir
sezonun ilk karpuzunu yedim bide nasıl iyi geldi çok güzledi çağlada çıkmışş çıksın bütün meyveler erik kayıs kirazzzzz dört gözle bekliyorum

sezonun ilk karpuzunu yedim bide nasıl iyi geldi çok güzledi çağlada çıkmışş çıksın bütün meyveler erik kayıs kirazzzzz dört gözle bekliyorum

valla benim cnm bişey istemiyoduuu sadecee tuzlu şeylerrr bu tür konulardanda anlamam o yüzdennn:7::7:

OHHH afiyet olsun canım çıksın herşey yaa ben kışın yicek bulamıyorum hem yemek hem meyve çıksın da doya doya yiyelim

kızlarr canm çok acı çekiyor bu sıralar sizce cinsiyeti nedir

lütfen ama lütfen yediklerinizin yada canınızım çektiği şeyleri yazmayın artık
alan var alamayan var o anda temiz edemeyen var buradaki herkes hamile sonuçta

valla benim cnm bişey istemiyoduuu sadecee tuzlu şeylerrr bu tür konulardanda anlamam o yüzdennn:7::7:

Cinsiyetinnnn belliimi senin ufff benim zamanında çoğu kişi cinsiyetini öğrenmiş doktor bana demedi ama moralim bozuk meraktan çatlıyorum
OHHH afiyet olsun canım çıksın herşey yaa ben kışın yicek bulamıyorum hem yemek hem meyve çıksın da doya doya yiyelim

Vallahi ya ne salatalıkta ne domateste hiçbrşeyde tat yok dolabımda ne sebze var ne meyve doğru düzgün moralim bozulyo halbuki yaz olsa bir köşede kocaman karpuz rengarenk meyveler herşeyin tadı daha güzel oluyo o zaman ben tam yaz gelene kadar uyusam bidaha hiç kalkamasam :32::32:

Back
X