• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Yaa öyle bişey ki tam doktora gideceğim gün aradı hemşire aile hekimliğinden işte biz kan tahlilide yapıyoruz ücretsiz deyince aaa ne güzel madem böyle bir hakkım var değerlendireyim dedim. Bi de iki tahlilimi orası da yapmadı ben elimde kan şişesiyle laboratuar aradım bi de idrarla hepatitime baktılar 77 lira para istediler yuhhh yani halbuki özelde bütün testlerimi 200 liraya yaptıracaktım hem bi kere delinip aldıracaktım kanımı yani bana hem sıkıntı oldu hem eziyet aklıma tüküreyim yani çok kar a geçtim sanki ama bu bana ders oldu bi daha tetanoz aşısıymış neymiş hiç bişey için gitmeyecem sağlık ocağına onun bedavası batsın :19::19::19::19:

ben hepatıp b asısı nede tetenoz asısı oldum daha dr bırsey demedı o bır tek hepaatıp b ıcın kan ıle ugrasmadıgın ıcın gerek yok bosa yapmayalım demıstı saglık sektorunde calısmadıgım ıcın gerek duymadı tetenoz asısı ıcınde hıcbırsey demedııı daha benceee saglık ocaklarına fazla guvenme derım

ben hepatıp b asısı nede tetenoz asısı oldum daha dr bırsey demedı o bır tek hepaatıp b ıcın kan ıle ugrasmadıgın ıcın gerek yok bosa yapmayalım demıstı saglık sektorunde calısmadıgım ıcın gerek duymadı tetenoz asısı ıcınde hıcbırsey demedııı daha benceee saglık ocaklarına fazla guvenme derım

Ben zaten sadece kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında aşıları da doktoruma sormadan yaptırmayacaktım. Benim için doktorumun dediği önemli doğru diyosun.

Ben zaten sadece kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında aşıları da doktoruma sormadan yaptırmayacaktım. Benim için doktorumun dediği önemli doğru diyosun.

kızlar merhaba benim bugüne kadar hiç bulantım kusmam olmadı sürekli endişeleniyorum bebişlerim gelişmiyor diye bide bugün biraz fazla yürüdüm yürüdükten 1saat sonra falan iki damla sarımsı bi leke vardı çamaşırımda çok korkuyorum ya bidaha gelmedi ama hep aklım orda inşallah bişey olmamıştır belimde çok ağrıyor bidaha gelirse hemen arıcam doktorumu

merhabalar herkese maşallah bi kaç sayfa okudum keyifler yerinde benimde bugün tam 13 hafta bitti ve 5 kg almışım çok üzgünüm niye hızla kilo aldığımı çözemiyorum:14::14::14:ne yapsam ne etsem acaba benimki şimdiden kilo alan arkadaşlar varmı aranızda?hep evdeyim ve hareketsizim arada yemeklerden sonra uyuyorumda acaba ondanmıdır çok ekmek tatlı yemiyorum ne olabilirki bi fikrin olan varsa lütfen paylaşırmı benimle ilk kızımda sadece 6 kilo almıştım söyleye söyleye nazarmı ettim kendimi acaba:nazar::37:

kaçla başlamıştın canım acaba düşük kiloyla mı hamile kaldığın için kilo alıp dengeliyor vücut? Ben de 6kg aldım şimdiden. Tatlı yemiyorum ama hiç bulantım olmayınca boğazım kudurdu resmen. İlk gebelikte 56 kg ile başlatıp 73kg'de bitirmiştim. Şimdi 51kg ile başladım ve 13 haftada 6kg aldım şimdiden. Allah durdursun iştahımı:)

kaçla başlamıştın canım acaba düşük kiloyla mı hamile kaldığın için kilo alıp dengeliyor vücut? Ben de 6kg aldım şimdiden. Tatlı yemiyorum ama hiç bulantım olmayınca boğazım kudurdu resmen. İlk gebelikte 56 kg ile başlatıp 73kg'de bitirmiştim. Şimdi 51kg ile başladım ve 13 haftada 6kg aldım şimdiden. Allah durdursun iştahımı:)

Feliscim iyi akşamlar :21:
Yarındı dimi doktor kontrolün?

iyi aksamlar kizlar artik yavas yavas herkes bebikinin cinsiyetini ogreniyor rabbim herkese hayirli ve saglikli evlat nasip etsin.

ben grip oldum bulanti bide girip cok fena aldu insallah en kisa zamanda atlatirim.

iyi aksamlar kizlar artik yavas yavas herkes bebikinin cinsiyetini ogreniyor rabbim herkese hayirli ve saglikli evlat nasip etsin.

ben grip oldum bulanti bide girip cok fena aldu insallah en kisa zamanda atlatirim.

Limon ye. Dilim dilim yiyebildigin kadar. Kabuklariyla mumkunse. Tek ve en iyi ilac.

selam kızlar nasılsınız dr a gittim bugün gördüm minişimi 10gün bile farketmiş baya veee kesinnn kızım oluyo 2.kızım geliyo hehe:)

kızlar merhaba benim bugüne kadar hiç bulantım kusmam olmadı sürekli endişeleniyorum bebişlerim gelişmiyor diye bide bugün biraz fazla yürüdüm yürüdükten 1saat sonra falan iki damla sarımsı bi leke vardı çamaşırımda çok korkuyorum ya bidaha gelmedi ama hep aklım orda inşallah bişey olmamıştır belimde çok ağrıyor bidaha gelirse hemen arıcam doktorumu

Canım benim de hiç bulantım ve kusmam olmadı. Hatta oğlumda da olmamıştı. Olacak diye bir şart yok ki. Ben geçen hafta doktora gittiğimde 11+4 idi bebiş. Ama ultrasonda 13 haftalık görünüyordu. :nazar::nazar: Yani çok şükür gelişimi önden bile gidiyor. :nazar: Sarı akıntı da gebelikte gayet normal. Benim defalarca kahverengi ve hatta kırmızı akıntım bile oldu. Ama çok şükür 12.haftayı tamamladığımdan beri herşey normale döndü. Rahat ol canım. Çok kaygılanıyorsan biraz daha sık doktora git. Sağlıklı olduğunu görüp rahatlarsın.

arkadaşlar ben takvimimi yine değiştirdim bugün 15haftalık çıktı.geç döllenme olmuştu ama dr bebek yakaladı dedi sat ı o yüzden ona göre hareket edicez dedi...

inşallah cnm ya ben hiç yemiyodum bi baktım maydanoz beynimden vurulmuşa döndüm resmen

Aşırı pimpirikleniyorsun tatlım, oturup da hergün bir bağ maydanoz yemedikçe bir zararı olmaz tabii ki. Valla hamilelere interneti yasaklamak lazım, en azından google'ı:1: Burada maydanoz rahim kasılmalarını arttırır diye okuyan 5 tel maydanoza zehir muamelesi yapıyor. Salatanı da ye bitir afiyetler olsun, o kadarcık maydanoz değil ama, o yüzden girdiğin stres tehlike yaratır. Bir rahat bırakabilsek kendimizi, bebişler de rahat edecek.:emir_bebek:

Yaa öyle bişey ki tam doktora gideceğim gün aradı hemşire aile hekimliğinden işte biz kan tahlilide yapıyoruz ücretsiz deyince aaa ne güzel madem böyle bir hakkım var değerlendireyim dedim. Bi de iki tahlilimi orası da yapmadı ben elimde kan şişesiyle laboratuar aradım bi de idrarla hepatitime baktılar 77 lira para istediler yuhhh yani halbuki özelde bütün testlerimi 200 liraya yaptıracaktım hem bi kere delinip aldıracaktım kanımı yani bana hem sıkıntı oldu hem eziyet aklıma tüküreyim yani çok kar a geçtim sanki ama bu bana ders oldu bi daha tetanoz aşısıymış neymiş hiç bişey için gitmeyecem sağlık ocağına onun bedavası batsın :19::19::19::19:

ethica'da laboratuvarda da sgk geçiyor canım yaaa, üstelik 24 saat açık, ben kızımın da tüm tahlillerini orada yaptırdığımdan bazılarını gece veriyorduk, o yüzden biliyorum açık olduğunu. Yarın sabah erkenden versen, birkaç güne çıkıyor zaten. Takma kafana, en kötü ihtimalle Ali Bey'e sonuç göstermeye yeniden gelirsin, telefonla bile olur, o sonuçları ekrandan görebileceği için.

Ah canim kimi insan en ufak biseyi yuzune vuruyor,eller sahip cikiyor da akrabalardan bir telefon bile almiyorsun.En cok yardim bekledigin insanlar doktor randevun nasil gecti deyip kapatiyor,ya da ona bile aramiyor,herkesin ic yuzunu gordum su uc ay.Allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin diyorum vallahi.en cok yardim gordugum insan kim biliyor musun esim.Allah onlari basimizdan eksik etmesin.zaten daha once yasadigim babamin vefatinda da bir cok insanin ic yuzunu gormustum.sanirim etrafta cok fazla iyi gun akrabalari var.ayy icim yanmis ya,veryansin ettim resmen:14:Tsh i ihmal etme takipte ol canim.bulantilarimiz da gecmiyor,benim iki gundur daha da artarak devam ediyor,diger arkadaslarin da tam gecti diyorlar geri geliyor ne yazikki.yani tam gecen pek yok gibi.

Aynen insanların iç yüzü belli durumlarda ortaya çıkıyor. Ben de babamın vefatında anladım insanların iç yüzünü. Şükür eşim ve annem var. Kayınpedirim var yanımızda ama annem gelecek inşallah desteğe ihtiyaç duyduğum anda. Şu an tembelliğin dışında desteğe ihtiyaç duymuyorum ama son bir kaç ay kaldığında ve doğum sonrasında muhakkak ihtiyacım olacak. Görümcelerim bile diyor belki sorunsuz geçirirsin. Sırf kayınpedirimi yanlarına almamak için. Sonuçta ben bir engelliyim ve mutlaka bir yerden sonra tıkanırım böyle bir durumdayken. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

ethica'da laboratuvarda da sgk geçiyor canım yaaa, üstelik 24 saat açık, ben kızımın da tüm tahlillerini orada yaptırdığımdan bazılarını gece veriyorduk, o yüzden biliyorum açık olduğunu. Yarın sabah erkenden versen, birkaç güne çıkıyor zaten. Takma kafana, en kötü ihtimalle Ali Bey'e sonuç göstermeye yeniden gelirsin, telefonla bile olur, o sonuçları ekrandan görebileceği için.

Cok canim sikildi yaa aksilikler buldu beni tecrubesizligimin kurbani oldum simdi ethicaya gidemem ben halkalidayim sabah ac karnina yaptiricam O tahlilleri o yuzden evime yakin hastane var daha oncede yaptiriyodum orda sonuclari mailime atiyorlar gebelik kan testimi ve baska kan tahlillerini de yaptirmistim. İgne fobim var bi de illa curur kolum ama katlanicaz artik :50:

Cok canim sikildi yaa aksilikler buldu beni tecrubesizligimin kurbani oldum simdi ethicaya gidemem ben halkalidayim sabah ac karnina yaptiricam O tahlilleri o yuzden evime yakin hastane var daha oncede yaptiriyodum orda sonuclari mailime atiyorlar gebelik kan testimi ve baska kan tahlillerini de yaptirmistim. İgne fobim var bi de illa curur kolum ama katlanicaz artik :50:

Bebişlerimiz için nelere katlanmıyoruz ki.:emir_bebek: Sağlıkla gelsinler de katlanmak olsun bize düşen :)):34:

3 aym tam doldurayım ben organik boya alacagım etrafımda cogu kişi boya yaptı son kez doktorumada sorup boyarım inşallah :32:

benim doktorum kan testinde hamileliğimi görür görmez ben sormadan boya kesinlikle yasak demişti canım değmez riske girme bence bebek doğunca rahat rahat boyarsın inş :))

Back
X