• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bizim bebişin cinsiyetini sölemedi doktor o kadar sordum tahmin edin diye etmedi.bana soruyolar anneler hisseder içinden ne geçiyo diye ben erkek diyorum kayınvaldemde bana inat kız olcak görürsün diyo kız olursa artık çenesinden kurtulamam :)benim ilk bebişim kısmetse o yüzden farketmez ama erkek olsa erken görünürdü kız olabilir çok merak ettim daha bir ay var randevuma

Yok canim ne yazikki doktorum tavsiye etmedi bana,kimileri organik morganik boya yaptiriyormus ama ben o riske girmem,zaten bende simdiden suratimda lekelenme oldu,dudagimda bulantilardan cok cektigim icin ucuk cikti sıkıntıdan yani asıl ben cok cirkinlestim ama Allah bebiklerimize saglik versin napalim biz nasil olsa duzelecegiz.Hem bak yalniz degilsin bizlerde oyle hissediyoruz.

ayyy ne yapcaz bilmiyorum yaa...görüntümüz çirkinmiş gibi geliyo ama görenler ne güzel olmuşsun diyo ...
bende anlamadım..:1::1::1:
ayrıcaa kusmaktan gözlerim bereldiii bacakrım titriyo vallaa
allahım bir an evvel bulantılarmzı geçirsin aminnnn:emir_bebek::emir_bebek::49:

kızlar dünkü catlaklar için konustugumuz kremin malzemelerini aldım kakao yagıda vardı içinde hepsini karıstırıcaktık hani onuda aldım ama bu kakao yagı katı margarin gibi üzerinde güneş resmi falan da var güneş kremine benziyo bu kremle mi karıstırıcaz badem yagını ve e vitamin ampulunu

Canım galiba benim verdiğim krem tarifini yapacaksın onda ceviz yağı ve zeytinyağı da olmalı kakao yagını sıcak suyun içine koyup bekleteceksin okatı hali eriyecek hepsini karıştıracaksın ben nivea kremle karıştırdım banyodan sonra sürüyorum göğsümden diz kapaklarıma kadar

forumu 11 KULLANICI OKUYOR AMA KIMSEDEEE ICRAAT YOKK HUHU ORDAMISINIZZZZ?????

Son düzenleme:
bızde 11 haftalıkken dr aynısını dedıı soylemedı ama odasına gectık orda kız cocugun bakımı daha kolay ılk kızın olsun ısterım felan dedıııı bızde supenelendık kızmı dıe

ayyy cnm ne bileyim sonuçta kıızımız da yok oglumuz da allahım hayırlı evlat versin
merak ediyoruz amaaa heheeh:49:

tam iki aylıktı canım 3 gün hastanede yattım kürtaj olmak istemedim önce kendim düşürdüm parça kaldığı için kürtaj oldum. nasip değilmiş rabbim hayırlısını ve kalıcısını versin inşallah boş gebelik olduğu için ortada üzüleceğim bi can yok ama annelik bu olsa gerek işte alt üst etti yinede allahım sizinkilere uzun ömür versin..

cnm bende 2 yıl evvel boş gebelik geçirdim ve kürtajla aldılar düşüremedim çünkü
ayrıca hormanal hiçbir sağlık sorunun yoksa 3 ay içinde hemen hamiş kalıırsın üzülme ayy ben kürtajdan sonra 2 yıl geçti anca hamiş kalabildim çünkü hipotroidi var bende:50:

Pİ7Lİ allah bagıslasın gobus cıkıncaa hamıle oldugumu anladım yaa ılk baslarda ben hamıleyım dıyordumm kendı kendıme amaa ortada belırgın bırsey yok tu tuhaftı

Pİ7Lİ allah bagıslasın gobus cıkıncaa hamıle oldugumu anladım yaa ılk baslarda ben hamıleyım dıyordumm kendı kendıme amaa ortada belırgın bırsey yok tu tuhaftı

cnm sağolasıın allah sennn bebişini de bagşşlasın
ewet yaaa henüz karnım şiş değil ya kendimi hala gebe zannedemiyorum
hop oturuyor hop kalkıyorum unutuyorum:1::1::1:
az kaldı bizimde şişecek cnm nasıl bir duygu söylermisin şişmek:46::46:

Kızlar çok sinirim bozuldu yaa geçen haftlarda sağlık ocağında kan aldırmıştım doktorumun benden istediği onların sonucunu bir türlü alamıyorum yaa ptz de doktor randevum var bedava diye yaptırdım ama yok işte internet siteleri de bozukmuş öyle uzak bi yerdeki ki hastane de yanii ben yine kan vericem gibi gözüküyor valla çok moralim bozuldu delik deşik oldum yaaaa :43::43::43:

Kızlar çok sinirim bozuldu yaa geçen haftlarda sağlık ocağında kan aldırmıştım doktorumun benden istediği onların sonucunu bir türlü alamıyorum yaa ptz de doktor randevum var bedava diye yaptırdım ama yok işte internet siteleri de bozukmuş öyle uzak bi yerdeki ki hastane de yanii ben yine kan vericem gibi gözüküyor valla çok moralim bozuldu delik deşik oldum yaaaa :43::43::43:

üzme canını cnm beni ..sonucunu site bozuk diyemi vermediler...
tekrar gidip sor çıkmıştır belki:31:

cnm sağolasıın allah sennn bebişini de bagşşlasın
ewet yaaa henüz karnım şiş değil ya kendimi hala gebe zannedemiyorum
hop oturuyor hop kalkıyorum unutuyorum:1::1::1:
az kaldı bizimde şişecek cnm nasıl bir duygu söylermisin şişmek:46::46:

cok guzel bır duyguuu
hamıle oldugunu hıssedıyorsunnn bıran once kocam olsun dıe beklıyorum

uzulme canısıı saglık olsunnnn amaa ıstee en guzelıı ozele gıtmek saglık ocagınaa guven olmaz ben hıc sevmem saglık ocaklarını hamılelık kaydım bıle yok saglık ocagında

kızlar genital bölgeyi nasıl alıyorsunuz jiletlemek istemiyorum ben yaa
bir krem dduydum sizde duydunuzmu aceba
emla krem tüyleri almak istediğiniz bölgeye sürüyormuşsunuz
o böle uyuşuyrmuş 2 saat bekliyorsunuz sürdükten sonra ama
sonra agda ile yada epilasyon aleti ile alıyormuşunuz
hiçbirşey hissetmiyormuşsunuz...
eczaelerde satıılıyor bu arada emla kremi

üzme canını cnm beni ..sonucunu site bozuk diyemi vermediler...
tekrar gidip sor çıkmıştır belki:31:

Ben sağlık ocağında yaptırmıştım yani kanı sağlık ocağında verdim onlar da labarotuar olarak büyükçekmece devlet hastanesine gönderiyorlarmış. Yani çok uzak bi yer öyle haa diyince gidip alınacak bir yer değil. Hem ben sonuçları sağlık ocağından alacağımı sandığım için yaptırmıştım. Bana eziyet oldu yaaa yine kan vericem bu sefer parayla yaptırıcam :50:

iyi akşamlar kızlar bugün 12. haftamıza girdik ama karnım 4 aylık gibi çok zayıfım heralde o yüzden çıktı:nazar::nazar::nazar::nazar:
bide yüzü sivilcelen varmı aranızda sürekli sivilce çıkıyor yüzümde:49::49::49::49::49:
haftaya çarşamba yani 12+1 de 2 li teste gidicem herkese bulantısız ağrısız akşamlar:49::49::49::49::49::49:

cok guzel bır duyguuu
hamıle oldugunu hıssedıyorsunnn bıran once kocam olsun dıe beklıyorum

uzulme canısıı saglık olsunnnn amaa ıstee en guzelıı ozele gıtmek saglık ocagınaa guven olmaz ben hıc sevmem saglık ocaklarını hamılelık kaydım bıle yok saglık ocagında

Yaa öyle bişey ki tam doktora gideceğim gün aradı hemşire aile hekimliğinden işte biz kan tahlilide yapıyoruz ücretsiz deyince aaa ne güzel madem böyle bir hakkım var değerlendireyim dedim. Bi de iki tahlilimi orası da yapmadı ben elimde kan şişesiyle laboratuar aradım bi de idrarla hepatitime baktılar 77 lira para istediler yuhhh yani halbuki özelde bütün testlerimi 200 liraya yaptıracaktım hem bi kere delinip aldıracaktım kanımı yani bana hem sıkıntı oldu hem eziyet aklıma tüküreyim yani çok kar a geçtim sanki ama bu bana ders oldu bi daha tetanoz aşısıymış neymiş hiç bişey için gitmeyecem sağlık ocağına onun bedavası batsın :19::19::19::19:

kızlar genital bölgeyi nasıl alıyorsunuz jiletlemek istemiyorum ben yaa
bir krem dduydum sizde duydunuzmu aceba
emla krem tüyleri almak istediğiniz bölgeye sürüyormuşsunuz
o böle uyuşuyrmuş 2 saat bekliyorsunuz sürdükten sonra ama
sonra agda ile yada epilasyon aleti ile alıyormuşunuz
hiçbirşey hissetmiyormuşsunuz...
eczaelerde satıılıyor bu arada emla kremi

Canım sakın ha sakın jilet kullanma, ben doktora gitmeden öce 1 kez ağda vakti gelmediği
çin mecburen jilet kullandım, onca yılın emeği boşa gitti.

Back
X