Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun geçmişi okuyamadım bugün biraz yoğun olarak güne başladım çalışan arkadaşlara kolay gelsin hamile ikende çalışmak hiç güzel değilmiş dün evdeydim neyse yarın cumartesi :)))))
günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun geçmişi okuyamadım bugün biraz yoğun olarak güne başladım çalışan arkadaşlara kolay gelsin hamile ikende çalışmak hiç güzel değilmiş dün evdeydim neyse yarın cumartesi :)))))
kızlar bu batmalara neden takılıyorsunuz anlamıyorum doğrusu
sonuçta gebesiniz.içerde birşeyler oluşmaya çalışıyor..batmada olur fokurdamada bu gayet normal neden büyütüyorsunuz anlmadım dogrusu
hiç hareket olmamasını mı bekliyorsunuz..germeyin kendinizi bence..o var bu var diye.rahat olun..![]()
canım aynı durumu bende yaşıyorum sabah akşam 20 dakika köpeğimi gezdiriyorum yürüdüğüm zaman içinde batma oluyor eve gelıyorum uzanıyorum gecıyor uzun süre kalıcı değil batmalar ama gün içerisinde baya yokluyor
cnm o normalmiş ya benm uykuda uyandurcak şekildeydi.Şimdi geçti de korkulcak bilşi yok.Rahmin büyümesine bağlı bi durummuş o.korkulcak bişi yok..
bende ince sızı var, hafif ağrı gibi bazen umarım normaldir kızlarrr
offf çok mutsuzum bugun eşım 20 martta yurtdışına gönderıyolar afganıstana 6 ay yok yanımda((((((
saolun kızlar ben takılmıyodum aslında ama yoktu benim bayadır geçmişti arada batmalarım o yüzden merak ettim
super 87 kızma annem kızmaaaa dövmeee beniii:18:
offf çok mutsuzum bugun eşım 20 martta yurtdışına gönderıyolar afganıstana 6 ay yok yanımda((((((
estagfirullah tatlım:))
öyle yapmayın ama hamilelik hastalık değil böle görmeyin güçlü olalım lütfen..ben öldüm ben bittim olmayalım..nasıl güç bulcaz böyle...
ay canım şimdiden Allah kavuştursun,biraz zor olacak 6 ay ama olsun..sen annenlerle aynı şehirde miydin??oğluşun var yanında en azından.. evde tek başına olsan çok daha zor gelirdi.. çabucak geçsin inşallah zaman..bu arada sanırım maddi olarak ta kazançlı olacak bebeğin doğumunda rahat olursunuz...
kızlar benim bebişimi görmeme daha çok var 20 martta gel dedi dr.um bir bahaneyle gitsemmi acaba diyorum şuan 7.haftaya göre baya büyümüştür heraldeSizinde çok varmı dr.a gitmenize
kızlar benim bebişimi görmeme daha çok var 20 martta gel dedi dr.um bir bahaneyle gitsemmi acaba diyorum şuan 7.haftaya göre baya büyümüştür heraldesizinde çok varmı dr.a gitmenize