ben de ekim annesi olacağım yeni üye oldum arkadaşlarr
hoşgeldiinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yapmak istiyorum canim ama simdi degil ben henuz keseyi bile goremedim bu cumartesi doktora gidicez ins hersey yolundadir ins ondan sonra yaparim cizelge.daha once iki dusuk yapinca insan temkinli davraniyor
Kabiz oldum ve migdem bulaniyo ve burnum tikali grip oldum geniz akintim var. Nasil gecer bunlar?
anladımm canımm inşallahh busefer sağlıkla doğucak bebeğinn benimde 3. hamileliğim ama hiç korku getirmiyorum aklımaa ... inşallahh topiğimiz bidaha hiç kayıp vermez..![]()
arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun benimkide inşallah bu benim 2.bebeğim olacak bulantımlarım var 9 haftadayım sizin nasıl geçiyorrr
aynen öyle ha şimdi ha bir ay sonra Allahın izni ile yavaş yavaş pörtlüycek göbeciklerSelam guzel anneler herkeslere selam olsun
Ben hala annemdeyım cepten gırıyorum burdan takıp etmesı zor oluyor ama sızden de ayrı kalamıyorum merak edıyorum sızlerı de ben cok sukur ıyıyım burdakı kotu haberlerı aldım cok uzuldum Allah nurran egeada ve zeynep84 arkadasıma sabırlar versın baska ne denır kı Rabbımın takdırı
Bende bıraz tedırgın oldum bebegımı gormeye 1 hafta once gıdıcem 16 mart da kısmetse bakalım nasıl oldu melegım guzel gelısıyor mu hep bır muamma ıcındeyım onu ultrasonda saglıklı bır sekılde gormedıkten sonra rahat edemeyecem.
Allah hepımızın evlatlarını bıze bagıslasın
AMİN CANIM..BENDE HEP TEDİRGİNİM..
MAŞALLAHHHHH:))ARKADAŞIM YANLIŞ ANLAMADA 8 HAFTALIK BU KADAR GÖBÜŞ OLMAZZGAZ VEYA ŞİŞLİKTİR O.BEN 10 HAFTALIĞIM DAHA OKADAR YOK.
İŞTAHIM AÇILDI DEMİŞSİN YA BELKİ ONDAN ÇIKMIŞTIR GÖBÜŞLER...GERÇİ KAÇIŞ YOK HA 1 AY ÖNCE ÇIKMIŞ HA 1 AY SONRA.HEPİMİZİN SONU BELLİ
![]()
yanii dimii gaz bile olsa seviyoz o göbüşü eşimlecanım benimde ufacık bir ayva göbüşüm çıktı ama ben gördükçe çok mutlu oluyorum gaz yada bebeiş bilemem ama çok sevimli:)
benim gibi şişenlerin olması çok memnun etti beni bir tek ben şişmemişim dimekkiisana şiddetle katlıyorum gaz mı bebek mi ama şişti işte benim de![]()
tamam canım boşaltıyorum hemen ama artık bir faydası yok galiba neyse sağlık olsun artıkmesaj kutun dolmuş,cevap gönderemiyorum sana![]()
arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun benimkide inşallah bu benim 2.bebeğim olacak bulantımlarım var 9 haftadayım sizin nasıl geçiyorrr
amin canımins canim rabbim bu kez saglikli evlat nasip etsin bizlere ins.dusuklerden sonra herhangi birsey kullaniyor musun bu hamileliginde igne gibi?
kızlar ikiz hamile olanlardan yardım bekliyorum keseyi ilk ne zman gördünüz ve boyu ne kadardı
canım ben 5 haftalıkken görmüştüm 2 kesem vardı..
mm lerini tam hatırlamıyorum ama biri 3 mm daha küçüktü..
küçük olan bir daha ki gittiğimde kaybolmuştu..
kaybolan ikiz sendromu deniliyormuş buna..
şuan tek kese şeklinde devam ediyorum..
heeyyy maşallahhöncesi nasıldı anca öyle anlarız ne kadar çıktığını
![]()
oluyor canım bende de,bir de bende gece yönümü değiştirirken ağrı oluyor resmen uyandırıyor beni.. sürekli aynı şekilde yatmıcakmışız,bir de ayakları çok sallamıcakmışız,azıcık yukarı..Arkadaşlar kalçası batan var mı hiç yani garip bi soru oldu ama oyle sızı gırıyorki bazen sol ayağımı basamıyorum kalçamın sol tarafında romatizma gibi deyince kuluç gibi bi ağrı sağa sola devindirmiyor bazen. Kimse de yok mu bu sorun
maşallah maşallah gözün aydın...selam kızlarr :) biz Perşembe günü bebişimizin kalp atışlarını gördük, herşeyimiz de yolunda görünüyor çok şükür. geçen hafta birkaç defa ciddi mide bulantısı yaşadım ve istifra ettim. bunları sıklıkla yaşayanlarınız varsa Allah yardımcınız olsun diyorum, o ne kötü duygu öyle ya. yemek yerken de zorlanmaya başladım. kahvaltıık ya da tuzlu şeyler dışında pek birşey yiyemiyorum. tatlı göresim yok. tavuk göresim hiç yok. sigara kokusundan da inanılmaz tiksindim. daha yeni yeni hamileliğimin farkına varıyorum sanırım.
ayy ben de eve geldim dolapta görünce limonu canım çekti 1 limon yedim azıcık tuzla.ama azzzzz...cuma günü tam bir limonu yedim mandalina gibi
normalde limonu yerdim zaten.çorbanın yanına alır o dilimi ham yapardım.
sırf ferahlamak için bir tane yedim tam tamına![]()
ay yok ben öyle yiemem ekşiye tuzlu katmak.tuz zararlı çok tüketmeyin..
of yaz gelsin az kaldı..yeşil yeşil eriklerimizi yiyelimm.çok severim![]()
hiiiiiiiiiiiiişşşşşşşttttt,deme öyle deme:)1 haftadır şeftali arıyorummm bulamadım![]()
Ya ben böyle bişey görmedim otururken burnuma kokuyor
eşimde başka ne istersen var ama şeftali yok diyor bugün antalyada arayacaklar ne yapacam bilmem![]()
![]()
![]()
![]()
cimeka canım eşin için cok cok gecmiş olsunn.. Allah tan tez farketmişsiniz...
sağol canım,geçirmeye çalışıyoruz,beni bıraktık bi köşeye,ona bakıyorum...Allahtan ben iyiyim..
aramıza hoşgeldin,gözün aydın...ben de ekim annesi olacağım yeni üye oldum arkadaşlarr
canım olmamız gereken aşılar var sırası gelince hepimiz yaptıracağız,gerçi benim aşılarım tamarkadaslar birsey soracaktım kan testlerimi gorunce doktor 12 haftada hepatıt asısı olman gerekıyor koruyuculugun yok gecırmemıssın dıyor daha once heryerden kapabılırsın vucudun dırencsız dıyor yazın bı tane olmustum oda tutmamıs hamılelıkte pek bılgı yazmıyor ınternette sıze hepatıt asısı ıle ılgılı bısey soyledımı doktorunuz yoksa bı benmıyım yaptırmalımıyım sasırdım gercı 12 hafta ya daha var ama bılemedım
Kabiz oldum ve migdem bulaniyo ve burnum tikali grip oldum geniz akintim var. Nasil gecer bunlar?
aa bilmiyodum senin başta ikiz olduğunu... doğal yollamı olmuştu ilaç filan kullanmışmıydın?