• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

uyumak bısey deıl de oglum var kucuk yavrum bana muhtac babası ılgılenıyor ama ıcım rahat etmıyor genede :26:bıran once düzlemem lazım:31:

bunu okuyunca pınar altugunun lafı geldi aklıma ..ikinci çoçuk birincinin ilgisini azaltıyor diyor.

senin ilk dogumun normal dogummuydu?

Evde olan kızlar ne şanslısınızzz uykunuz geldiğinde uyursunuzzz hep:(
Ama bizim için öyle diil maalesef...

kızlar benim bulantılarım yeni yeni başlıyo böle içim sürekli karışıyo baz yemekleri hiç görmek bile istemiyorum gecen cumartesi gittik kesemizi ve yolk kesemizi gördük kalp atışları için bu cumartesi gidicez allahım yardım ederse benimledir inşallah bebişim :nazar::3:

sizler ne isim düşünüyosunuz erkek yada kız belli olmadı daha ama kimsenin en azından aklınızdakiler neler?

canım hayırlı olsun..inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın kuzum.. çok muhteşem bi duygu..allah herkese nasip etsin hayırlısı ile inşallah..:nazar:
biz daha isim konusunda karar vermedik. cinsiyeti belli olmadan o mevzuya dalmak istemiyoruz..bakalım ne olacak?

Son düzenleme:
Kızlar bende isim olarak şunları düşündüm ama eşimin haberi yok :1:
Erkek olursa şimdilik düşüncem yiğit,barış,ömer muhammed eki olacak
kız olursa öykü ismini beğeniyorum

Kızlar bende isim olarak şunları düşündüm ama eşimin haberi yok :1:
Erkek olursa şimdilik düşüncem yiğit,barış,ömer muhammed eki olacak
kız olursa öykü ismini beğeniyorum

2 isim koyarak neden çoçugun hayatını zorlaştırıyorsunuz:32:

bir insana 2 isim bana çok saçma geliyor.hep okulda listede nok.koyuyorlar ikinci isme.bir başka sesleniyor diğeri başka:ssz:

canım hayırlı olsun..inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın kuzum.. çok muhteşem bi duygu..allah herkese nasip etsin hayırlısı ile inşallah..:nazar:
biz daha izim konusunda karar vermedik. cinsiyeti belli olmadan o mevzuya dalmak istemiyoruz..bakalım ne olacak?
[/COLOR]

aynen, ben de cinsiyet belli olmadan isim düşünmüyorum.2 isim arayacağıma tek isme kanalize olurum diyorum.

evde olan kızlar ne şanslısınızzz uykunuz geldiğinde uyursunuzzz hep:(
ama bizim için öyle diil maalesef...

canım bu arada maşallah 10 haftaya girmişsin evet aynen öyle uykuya bende engel olamıyorum akşam bi gidiyorum sabah gözümü zor açıyorum uyku çok zorluyo beni

ahh nerdeee keşke 1 yaşa kadar izin olsa iyice büyütüp sonra işe başlansa :31: O yüzden işten ayrılmak zorunda kalıcam

bakalım ben ne olcagım peki çalışanlar bebiş dogunca ne kadarlık izin kullancaksnızı toplam?

benim işyerimde 3 ayım.memnunlarmış.bakalım gebe olunca ne diyecekler

bir insana 2 isim bana çok saçma geliyor.hep okulda listede nok.koyuyorlar ikinci isme.bir başka sesleniyor diğeri başka:ssz:

ben de 2 isme karşıyım.bizim şirkette de 2 isim birden yazılıyor mesela, rehberden veya mail rehberinden bakarken kullanmadıkları isim 1. sıradaysa 2 isimlileri ara ki bulasın ki genelde öyle oluyor.sadec bunun için de değil tabi bir örnekti sadece.çocuk için de zor...:45::45:

evet işe gelince baya yürüme mesafem var:)) evde derin duygulara girerdik böyle iyi
:)ya ben evde kendimi dinlemekten kafayı yerdim sanırım oram ağrıyo buram nie sancıyo falan die:)
canım bu arada maşallah 10 haftaya girmişsin evet aynen öyle uykuya bende engel olamıyorum akşam bi gidiyorum sabah gözümü zor açıyorum uyku çok zorluyo beni

saol teyzesii teşekkür ederiz:)11.hafta içine girmiş bulunmaktayızz:38::emir_bebek::nazar::49:

eşim eğer evlat nasip ederse Rabbim muhammed ismini koyacağını söylemiş o yüzden sadece bu ismi koymak ağır geleceği için hitap edileceği başka bir isim olacak yanında.

ben de 2 isme karşıyım.bizim şirkette de 2 isim birden yazılıyor mesela, rehberden veya mail rehberinden bakarken kullanmadıkları isim 1. sıradaysa 2 isimlileri ara ki bulasın ki genelde öyle oluyor.sadec bunun için de değil tabi bir örnekti sadece.çocuk için de zor...:45::45:

katılıyorum arkadaşım:4:

madem iki ismi birden seviyorsun.dogur bitane daha ona ver o ismi:23:

eşim eğer evlat nasip ederse Rabbim muhammed ismini koyacağını söylemiş o yüzden sadece bu ismi koymak ağır geleceği için hitap edileceği başka bir isim olacak yanında.

ağır bir isim bencede ama hitap eden olacak..hele bir de kötü hitamlar..tövbe övbe iyi cesaret.:18:

Son düzenleme:
Back
X