Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum
canım olabiliyor ya her evlilikte bide hamile olduğun için daha hassas bir dönemdesin zaten.geçen gün benim eşimde sorun çıkarttı benim midem bulanınca naz yapıyorsun diyor belki sende ona eskisi gibi ilgili değilsende olabilir.biz şimdi öyleyiz iyi olursam iyiyiz ben rahatsızlanınca kötüyüz.bilerek yaptığımı düşünüyor.ben takmıyorum artık.bide canım stress direk bebeğe yansıyor yani ona inşallah hiç bişey olmaz ama doğduğunda hırçın bir bebek olur o yüzden sakin olmaya çalış.kendini dinle biraz kafan dağılsınnn