• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

:63::63::64::64: biraz biz geyik yapalım yaaa di mi ama,bu arada t-yasak ve tehliklei olan şeyler konusunda ciddiyim,bilmediğimiz duymadığımız olabilir...

ay bu çok tatlıymış..bende muhatap bulamıyorum çok:) bulamayınca küsüorum ama küstüğümüde yazmıorum..neyse şimdi redshadow ve cimekacım duygularınızı paylaşarak yapıorum aynısını:63::63: :63: :63: :63: :63:

yaaaa bak yeni anne adayları gelince bizim pabuç dama atılmış,ne çok üzülen varmış:) tam 3 gündür yazıyorum yazıyorum tınnnn aaaaaaaaaaaaa:63::63::63::63::63::63::25::25::25::25:

ay bu çok tatlıymış..bende muhatap bulamıyorum çok:) bulamayınca küsüorum ama küstüğümüde yazmıorum..neyse şimdi redshadow ve cimekacım duygularınızı paylaşarak yapıorum aynısını:63::63: :63: :63: :63: :63:

ya benim kontrolüme 3 hafta kaldı gerçi dr,görmek istersen için raht etmezse gel demişti 2 hafta sonra,o da haftaya oluyor,ama gitmiyim ya sabretmeyi öğrenmem gerek.. 3 hafta sonra 12 olucam 2li test yapılacak inşallah..ben bebeğimi çok özledim.. bu arada çok samimi bir arkadaşım da hamile okulda o 17 haftalık,dr. aynı,her gidişinde o kadar büyümüş fotolarla geliyor ki,maşallah,artık neredeyse tek kareye sığmıyor,el ayak kafa ayrı ayrı bir sürü foto veriyor ona. benim daha 2 oluyor her gidişimde. bu 4. fotomuz oldu en son.albümlük olmaya başladı..daha önce söylemiştim kızlar,bu fotolar zamanla sararıyormuş,ya taratın yada poşet dosya...

,
maşallah canım gözün aydın,Allaha emanet artık bebelerimiz...

benim de çamaşırım ıslak oluyor genelde..

ayyyyy super87 canım süpersin valla,zaten imalı imalı söylemiş baksana ünlem işaretlerine.. Allah seni......güldürdün beni...

ya bu arada biz bu topiğin ilk üyelerindeniz,eskiler nereye gitti?? bi de niye kimse benimle muhatap değil hıh işte:25:

bir de bu dönemlerde yapmamamız gereken şeyleri konuşalım azıcık,kesin bilgiler olsun,öyle kulaktan dolma falan değil...mesela yüksek bir yere uzanmak,ağır kaldırmak,eşya itip çekmek,sıcak suyla ve uzun süreli duş almak..bunlar kesinlikle yasak....

:60: bir konu açıldınmı hepimiz o konuyu konuşursak aynı konu üzerinden herkes herkesle konuşmuş olur.

eşim bir kaç kişiye sormuş.bazılarında kalp atışı gec duyulurmuş dmişler.

canım kafeinden uzak durmak gerek..günde 2 fincan normal insana bile çokkk.

Valla arkadaşım bende o ilk heyecanla doktora inandım gitti ama şimdi neyseki aklım başıma geldi :D Ne yaptım ben diyorum :=) Neyse ki okadar içmemiştim zaten. Hatta çay hiç içmiyorum midem almıyor. Kahvenin de bir fincanı bile çok bana yani... Onu da almıyor midem çünkü benim bulantılarım çok fazla :( Sabahları öğürerek uyanıyorum. Neyse sormak istediğim birşey daha var arkadaşlar. En son bana guatr testi yapıldı onun sonucunda birşey çıkmamış ama doktor dahiliyeye görünmemi istedi. Ne için olduğunu sormuş eşim. Önemli birşey yok sadece görünse iyi olur demiş. Anlamadım ben ne olduğunu... Sizce neden olabilir...

ya benim kontrolüme 3 hafta kaldı gerçi dr,görmek istersen için raht etmezse gel demişti 2 hafta sonra,o da haftaya oluyor,ama gitmiyim ya sabretmeyi öğrenmem gerek.. 3 hafta sonra 12 olucam 2li test yapılacak inşallah..ben bebeğimi çok özledim.. bu arada çok samimi bir arkadaşım da hamile okulda o 17 haftalık,dr. aynı,her gidişinde o kadar büyümüş fotolarla geliyor ki,maşallah,artık neredeyse tek kareye sığmıyor,el ayak kafa ayrı ayrı bir sürü foto veriyor ona. benim daha 2 oluyor her gidişimde. bu 4. fotomuz oldu en son.albümlük olmaya başladı..daha önce söylemiştim kızlar,bu fotolar zamanla sararıyormuş,ya taratın yada poşet dosya...

doktorun da yeşil ışık yakmış sana aslında huzursuzsan git canım.benim de çünkü kontrolum bu cts :46::46::46: büyük ihtimalle 1 hafta sonra tekrar gitmem gerekicek test için,ve bu duruma çok seviniyorum üst üste gideceğim için..bu arada ben de yapıcam albüm hatta şöyle planlıyorum ultrasonun hemen karşısına o anki kendi göbek fotomu da çekip koycam.bu cts başlıcam göbişimin fotolarını çekmeye:46::46::46:

yaaaa bak yeni anne adayları gelince bizim pabuç dama atılmış,ne çok üzülen varmış:) tam 3 gündür yazıyorum yazıyorum tınnnn aaaaaaaaaaaaa:63::63::63::63::63::63::25::25::25::25:
aynenn kuzum yaa..sorma gitsin..üzül üzül nereye kadar ama dımı:63: :63: :63: :63:
ahaahahah e kimse muhattap bulamıyorsa bunca sayfa kim kimle konuştu ki :52::52::52::52:
onu bende anlayamadım:26: sayfalar aktı gitti ama bize mi çok denk gelmedi ne oldu ki..yada gereksiz alınganlık mı yapıoruz ki:1: ah hamilelik ve hassaslık:34:

benimde çok var daha kontrolüme ama ikinci doktorum cuma günü gel kontrole. gidip bebişimin geliişimini birazcık daha göreyim..inşallah herşey yolundadır..evet ben poşet dosyaya koydum.,tarayıp bilgisarımada kaydettim.ilk resimleri kuzularımızın:16:

Valla arkadaşım bende o ilk heyecanla doktora inandım gitti ama şimdi neyseki aklım başıma geldi :D Ne yaptım ben diyorum :=) Neyse ki okadar içmemiştim zaten. Hatta çay hiç içmiyorum midem almıyor. Kahvenin de bir fincanı bile çok bana yani... Onu da almıyor midem çünkü benim bulantılarım çok fazla :( Sabahları öğürerek uyanıyorum. Neyse sormak istediğim birşey daha var arkadaşlar. En son bana guatr testi yapıldı onun sonucunda birşey çıkmamış ama doktor dahiliyeye görünmemi istedi. Ne için olduğunu sormuş eşim. Önemli birşey yok sadece görünse iyi olur demiş. Anlamadım ben ne olduğunu... Sizce neden olabilir...

Ay bana da kimse cevap vermiyor :D Bebişim zülüyor bakın... Hemen konuşun benimle yoksa karnımda ağlıycak :D

aman annesi üzme bebişini..tatlım bana öyle bişi yapmadı. o yüzden fikrim yok :26:ama muhtemelen tecrübeli arkadaşlar bişiler diycektir. dahiliyeye niye görünmesi istedi anlamadım ki? bişi yokturda belki çok küçük bi değer sapması vardır kendiside konunu uzmanı olmadığı için haliyle net yorumlayamamıştır içiniz rahat etsin diye yönlendirmiştir. olumsuz bişi düşünme canım:44::34:

cevapppppppppp :) cnm aman ağrımasın karınlar sen konuş konuşmazmıyız hiç :))))))))))))))))))))))))))))

Hahahhaha işe yarayacağını biliyordum :D Eşime de yapıyorum her defasında işe yarar :D Heheheh.... Acaba neden doktor dahiliyeye gitmemi önermiş olabilir arkadaşım yaa... Eşim sormuş önemli birşey yok sadece görnse iyi olur demiş... Anlamadık :S

Hahahhaha işe yarayacağını biliyordum :D Eşime de yapıyorum her defasında işe yarar :D Heheheh.... Acaba neden doktor dahiliyeye gitmemi önermiş olabilir arkadaşım yaa... Eşim sormuş önemli birşey yok sadece görnse iyi olur demiş... Anlamadık :S

guatr dışardan bakınca da anlaşılır bişey, sende var mı hiç şişlik?

Back
X