Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulamıyom ya,anaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bayılıyorum ona yaa eskiden msn de kullanırdım çok :109:![]()
biraz biz geyik yapalım yaaa di mi ama,bu arada t-yasak ve tehliklei olan şeyler konusunda ciddiyim,bilmediğimiz duymadığımız olabilir...
ay bu çok tatlıymış..bende muhatap bulamıyorum çok:) bulamayınca küsüorum ama küstüğümüde yazmıorum..neyse şimdi redshadow ve cimekacım duygularınızı paylaşarak yapıorum aynısını![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay bu çok tatlıymış..bende muhatap bulamıyorum çok:) bulamayınca küsüorum ama küstüğümüde yazmıorum..neyse şimdi redshadow ve cimekacım duygularınızı paylaşarak yapıorum aynısını![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tamam canım eşim geldi acilen çıkıyorum senin için tekrar koyacam ama![]()
,
maşallah canım gözün aydın,Allaha emanet artık bebelerimiz...
benim de çamaşırım ıslak oluyor genelde..
ayyyyy super87 canım süpersin valla,zaten imalı imalı söylemiş baksana ünlem işaretlerine.. Allah seni......güldürdün beni...
ya bu arada biz bu topiğin ilk üyelerindeniz,eskiler nereye gitti?? bi de niye kimse benimle muhatap değil hıh işte
bir de bu dönemlerde yapmamamız gereken şeyleri konuşalım azıcık,kesin bilgiler olsun,öyle kulaktan dolma falan değil...mesela yüksek bir yere uzanmak,ağır kaldırmak,eşya itip çekmek,sıcak suyla ve uzun süreli duş almak..bunlar kesinlikle yasak....
canım kafeinden uzak durmak gerek..günde 2 fincan normal insana bile çokkk.
ya benim kontrolüme 3 hafta kaldı gerçi dr,görmek istersen için raht etmezse gel demişti 2 hafta sonra,o da haftaya oluyor,ama gitmiyim ya sabretmeyi öğrenmem gerek.. 3 hafta sonra 12 olucam 2li test yapılacak inşallah..ben bebeğimi çok özledim.. bu arada çok samimi bir arkadaşım da hamile okulda o 17 haftalık,dr. aynı,her gidişinde o kadar büyümüş fotolarla geliyor ki,maşallah,artık neredeyse tek kareye sığmıyor,el ayak kafa ayrı ayrı bir sürü foto veriyor ona. benim daha 2 oluyor her gidişimde. bu 4. fotomuz oldu en son.albümlük olmaya başladı..daha önce söylemiştim kızlar,bu fotolar zamanla sararıyormuş,ya taratın yada poşet dosya...
aynenn kuzum yaa..sorma gitsin..üzül üzül nereye kadar ama dımıyaaaa bak yeni anne adayları gelince bizim pabuç dama atılmış,ne çok üzülen varmış:) tam 3 gündür yazıyorum yazıyorum tınnnn aaaaaaaaaaaaa![]()
onu bende anlayamadım:26: sayfalar aktı gitti ama bize mi çok denk gelmedi ne oldu ki..yada gereksiz alınganlık mı yapıoruz kiahaahahah e kimse muhattap bulamıyorsa bunca sayfa kim kimle konuştu ki![]()
ya benim kontrolüme 3 hafta kaldı gerçi dr,görmek istersen için raht etmezse gel demişti 2 hafta sonra,o da haftaya oluyor,ama gitmiyim ya sabretmeyi öğrenmem gerek.. 3 hafta sonra 12 olucam 2li test yapılacak inşallah..ben bebeğimi çok özledim.. bu arada çok samimi bir arkadaşım da hamile okulda o 17 haftalık,dr. aynı,her gidişinde o kadar büyümüş fotolarla geliyor ki,maşallah,artık neredeyse tek kareye sığmıyor,el ayak kafa ayrı ayrı bir sürü foto veriyor ona. benim daha 2 oluyor her gidişimde. bu 4. fotomuz oldu en son.albümlük olmaya başladı..daha önce söylemiştim kızlar,bu fotolar zamanla sararıyormuş,ya taratın yada poşet dosya...
Ay bana da kimse cevap vermiyorBebişim zülüyor bakın... Hemen konuşun benimle yoksa karnımda ağlıycak
![]()
Valla arkadaşım bende o ilk heyecanla doktora inandım gitti ama şimdi neyseki aklım başıma geldiNe yaptım ben diyorum :=) Neyse ki okadar içmemiştim zaten. Hatta çay hiç içmiyorum midem almıyor. Kahvenin de bir fincanı bile çok bana yani... Onu da almıyor midem çünkü benim bulantılarım çok fazla
Sabahları öğürerek uyanıyorum. Neyse sormak istediğim birşey daha var arkadaşlar. En son bana guatr testi yapıldı onun sonucunda birşey çıkmamış ama doktor dahiliyeye görünmemi istedi. Ne için olduğunu sormuş eşim. Önemli birşey yok sadece görünse iyi olur demiş. Anlamadım ben ne olduğunu... Sizce neden olabilir...
Ay bana da kimse cevap vermiyorBebişim zülüyor bakın... Hemen konuşun benimle yoksa karnımda ağlıycak
![]()
cevapppppppppp :) cnm aman ağrımasın karınlar sen konuş konuşmazmıyız hiç :))))))))))))))))))))))))))))
Hahahhaha işe yarayacağını biliyordumEşime de yapıyorum her defasında işe yarar
Heheheh.... Acaba neden doktor dahiliyeye gitmemi önermiş olabilir arkadaşım yaa... Eşim sormuş önemli birşey yok sadece görnse iyi olur demiş... Anlamadık :S