Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım aynen öle pahalı ve çok tükenen bişey ama ben hangi markanın iyi olduğunu bilmiyorum.sadece kulaktan dolma prima kullanırsan ve değişiklik yapınca pişik oluyomuş onu duydum :26:
selam kızlar herkesler iyidir inş.
bazı arkadaşlar bebişlerine kıyafet almışlar bile ne güzel![]()
sanırım ben 4-5.aya kadar almamama bebek bezini stok yapanlar oluyomuş çok kullanıldığı için her ay alanlar oluyomuş bilginize
![]()
tatlım içinin rahat etmesi için git en iyisi.. kendini daha iyi hissedersin güzelim..Kızlar 20 sinde gidecektim dr uma vazgeçtim bu cuma gitmeyi düşünüyorum tekrar bi görüşeyim drumla bakalım yerindemi
canım en sona en büyükleri bırakıcaz biz atlet zıbın pijama aldım koydum yavaş yavaş yapayımcinsiyeti belli olsun kıyafetle battaniye felan alıcam bütçeyede çok yüklenmemiş olurum hem
ee çıkacak tabii
ağda işi zararlı olmazmı ?ben korkuyorum açıkçası ne bileyim çekince hani acır yaa o an bebeğe bişey olur diye korkuyorum kendim halletsem daha iyi
ben hangi markalar ver onu bile bilmiyorum :) onada sıra gelicek eşim dalga geçiyo benle alamam bez mez al 5 metre kumaş kes kullan :)
Ben bebek bezi almanızı tavsiye etmem. En iyisi de olsa bebeğe yaramayabilir, alerji, pişik vs yapabilir. Ayrıca bedenleri de çabuk değişiyor, elinizde kalabilir. Zaten eskisi kadar pahalı değil bezler. Durmadan kampanyalar oluyor. Valla ben oğlanı daha tuvalete de alıştırmadım. İkisi çakışırsa fena![]()
aynen bende bilmiyorum :))
aynı şeyi eşimde söyledi![]()
hahaha işlerine geliyo tabi akıllılar ucuz yoldan kapatıcaklar işi :)))))
Ben bebek bezi almanızı tavsiye etmem. En iyisi de olsa bebeğe yaramayabilir, alerji, pişik vs yapabilir. Ayrıca bedenleri de çabuk değişiyor, elinizde kalabilir. Zaten eskisi kadar pahalı değil bezler. Durmadan kampanyalar oluyor. Valla ben oğlanı daha tuvalete de alıştırmadım. İkisi çakışırsa fena![]()
ya göbeği çıkan yok muu benim çıktı gayet öne doğru![]()
Kızlar hamilelik o kadar tuhaf ki duygularıo alt üst ediyo, helede beniiii halime şükrediyorum çok iyi ama eşimin ailesiyle yaşıyorum ve gün geçtikçe dahada zorlaşıyor. allahın izniyle ağustosda taşıncaz çünkü ev o zaman bitecek ama ona bile sevinemiyorum ya aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya bebeğim erken doğarsa diye hep dua ediyorum öyle olmaması için ama işte
birde ailemden ayrıyım onlar fransada ben konya da o beni dahada mahvediyor, hergün hergün ağlıyorum hamile kalmadan bu kadar değildi keşke annem yanımda olsaydı kardeşlerim burda olsaydı diye.. ben birde annemi üzdüm geldim buraya onların haberi yokken ama şimdi çok şüükür rabbime herşey yolunda ama bazen keşke gelmeseydim diyorum, eşimin yüzüne de bir tokat gibi çarpıyor bu!!
mesela geçen gün ağlıyordum yine geldi yapma felan dedi ben sen ne anlarsın ki senin için herşey kolay burada herşeyi çeken benim buraya geldiğim için çok pişmanım dedim, ağlamaya başladık beraber onu çok üzdüğümün farkına vardım ama elimde değil ki ne yapabilirim beni herşey boğuyor.... kafanızı şişirdim bu arada ama bunları yazmak istedim rahatlamak içinn
kizlar ya ben grip oluyorum galiba, hamileligimi ögrendigimden beri bu ikinci olucaknanelimon iciyorum bunun bi zarari olmaz sanirim dimi?
kızlar hamilelik o kadar tuhaf ki duygularıo alt üst ediyo, helede beniiii halime şükrediyorum çok iyi ama eşimin ailesiyle yaşıyorum ve gün geçtikçe dahada zorlaşıyor. Allahın izniyle ağustosda taşıncaz çünkü ev o zaman bitecek ama ona bile sevinemiyorum ya aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya bebeğim erken doğarsa diye hep dua ediyorum öyle olmaması için ama işte
birde ailemden ayrıyım onlar fransada ben konya da o beni dahada mahvediyor, hergün hergün ağlıyorum hamile kalmadan bu kadar değildi keşke annem yanımda olsaydı kardeşlerim burda olsaydı diye.. Ben birde annemi üzdüm geldim buraya onların haberi yokken ama şimdi çok şüükür rabbime herşey yolunda ama bazen keşke gelmeseydim diyorum, eşimin yüzüne de bir tokat gibi çarpıyor bu!!
Mesela geçen gün ağlıyordum yine geldi yapma felan dedi ben sen ne anlarsın ki senin için herşey kolay burada herşeyi çeken benim buraya geldiğim için çok pişmanım dedim, ağlamaya başladık beraber onu çok üzdüğümün farkına vardım ama elimde değil ki ne yapabilirim beni herşey boğuyor.... Kafanızı şişirdim bu arada ama bunları yazmak istedim rahatlamak içinn
gecmıs olsun canım dıkkat ette ılerlemesın
nanelımonun bı zararı olacagını sanmıyorum ben
kizlar ya ben grip oluyorum galiba, hamileligimi ögrendigimden beri bu ikinci olucaknanelimon iciyorum bunun bi zarari olmaz sanirim dimi?
kızlaaaaaaarrrrrr testlerim temiz çıktı doktorum progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam
1 ay sonra kontrole gel dedi![]()