• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

selam kızlar,herkesin kadınlar günü kutlu olsun,müdürcüğümüz hepimize kırmızı gül verdi bugün...
gunaydın canım cok gecmıs olsun:34:

kızla rhepınıze gunaydın:16:
biliyorsunuz ben hamılelıgımı sadece testle öğrenmiştim 2 gün öncede bı devlet hastanesıne gıttım dun sonucları aldım ama kendı doktoruma gosterıcem ondan once sıze osrmak ıstıyorum 6+1 ken dil-beta hcg 56098 yazıyor sızce sonuc nasıl haftamla uyumlu mu:26:
bana bu değer azıcık fazla gibi geldi. çoğul gebelik mi acaba?? sen kesweyi bebeği kalbini görmüş müydün? benim geç döllenme olduğu için tam bilemiyorum ama 5 haftalıkken 1279 gibi bişeye denk geliyordu.2güne bir ikiye katlasa10000 gibi bisayı çıkıyor.doktorun ne dedi???

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
geçmiş olsun canım,inşallah kalbni atıyordur veya atacaktır..Allah ol dedi mi olur.. inşallah yarın sevinirsin...
kızlar bugün bende kalp atışları için gidicem şans dileyin bana meleğimi göreyim
senden de güzel haberler bekliyoruz.. bebeğimin kalp sesini hiç bi sese değişmem. o an dünya duruyor....
kızlar ınanın bız Allah nasıp ederde sagsalım dogurana kadar panık atak gıbı rahatsızlıgımız olmazsa sukredelım.bende dun kontrole gıdıcem saat yaklastıkca kalbıl kut kut kut atıyor.muayene koltuguna oturdugumda bır endıse acaba ne olmustur ıyımıdır gelısmıs mıdır kotu bır sey var mı dıye korka korka oturuyorum kafamdan bın tane dusunce gecıyor.boyle nasıl zaman gececek bılmıyorum.nesekı dun mınnaklarımı gordum cok kucuktuler neysekı hıcbır problem yokmus bu benı bı hafta ıdare eder sonrasında yıne bekle ay sonu gelsınde gorelım ne olmus dıye.
ayyy ben geçen defa gittiğimde direk kalbi durmuş haberine o kadar alıştırmıştım ki kendimi,hazırdım yani kötü habere.hattauzandığımda ekrana bakamadım hemen, ve doktora gözüm kapalı bi şekilde duruyor mu dedim..o da kahkahayı bastı duruyor tabi bi yere mi gidecek?? dedi,çok utandım:17:
beni karnım sertleşmeye başladı iyice ve az önce ilk göbüş fotomu çektim :) bugün hiç şişkin hissetmiyorum kendimi... yani gazdır o falan demeyin heee.bebişim işte o :8:
eee sen bizden ilerdesin sana gazdır diyemeyiz artık.. sen bize dicen tecrübeli annem...
Kızlarrr birşey duydummm istanbulda yaşayanlar için lafım esenlerözel hastanede bir doktor 11 haftalık bebegın cınsıyetn soyluyomuss ben gıtcem hemen adıda fehmymış kesin gitcem kesin bilgi veriri sizeee

Kzlar birde sorum olcak benım sacım bakır kızılı koklerden syah cıkıyor ben sımdı sacımı boyayamıycakmıyım

eee bence hiç riske girme.. organik bitkisel boya olabilir diyen var yada uçlara atılabilir efendim balyaj gölge yapılabilir diyen var.. benim saçlar siyah ben de tam kızılllı bişey istiyordum ki hamileliğimi öğrendim...

teşekkür ederim cimeka..kızlar öglen sağ gögsümün altında bir şey oldu.pıt pıt diye elimi koydum hareket oldu.onunla alakası yok sanırım.hissedemem çünkü..

midem yanıyor şimdide.

$IMG_0849.webp

:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

rabbim nasıl uygn gördüyse öyle tabi.

herşey allahın takdir ilahisi.veren allah alan allah..:26:

canım benim ancak gelebildim. çok üzüldüm ama sen daha önce doktora göre sattan bir hafta geriden geliyor demiştin. belki o yüzdendir henüz atmayışı. ben 8+4'te gitmiştim doktora kalp atışları için. ilk ben de göremedim dedim göremiyorum, doktor gülümsedi zamanla alışcaksın ultrasona bak parmağımın oraya dedi, o zaman görebildim ancak. inşallah sen de en yakın zamanda görür, duyarsın kalp atışlarını bebişinin, şimdiden moralini bozma, hep yüksek tut lütfen. dualarımız seninle.

amin canım insallah duyarsın ben 6+3 ken duydum ınanılmaz bır mucizeye tanıklık edıyorsun ozaman hamıle oldugumu anlamıstım ben kesınlıkle esınle beraber duymalısınbence

ya ben de duycam diye bekliyodum ama doktor daha erken dedi bana. sanırım orda o tip bir makina yoktu. 8. haftanın sonlarına doğru gittim ben. sen kaçıncı haftada duydun canım? ben de duymak istiyorum çok.

kızlar öğürdüğünde sarı su kusan varmı???
yediklerim gelmiyo ama sarı su geliyo iğrenç bi tat..

daha bu sabah aynı şekilde istifra ettim canım. gözlerim kan çanağına dönüyor çıkartırken. su içmeye korkuyorum çünkü o bile midemi bulandırıyor, yine istifra etmekten korkuyorum. yarın sağlık ocağına gitcem devam ederse. su bile içemediğimden çok sık wcye gitmiyorum, bu da beni korkutuyor açıkçası.

olur mu canım bu sen deıl hepımız olabılırdık yanı sırf sevıncımızı paylasmıycaz kı burda üzüntülerde olcak elbet hersey ınsanlar ıcın:34:

aynen öyle ,acısyla,tatlısıyla:13:
canım benim ancak gelebildim. çok üzüldüm ama sen daha önce doktora göre sattan bir hafta geriden geliyor demiştin. belki o yüzdendir henüz atmayışı. ben 8+4'te gitmiştim doktora kalp atışları için. ilk ben de göremedim dedim göremiyorum, doktor gülümsedi zamanla alışcaksın ultrasona bak parmağımın oraya dedi, o zaman görebildim ancak. inşallah sen de en yakın zamanda görür, duyarsın kalp atışlarını bebişinin, şimdiden moralini bozma, hep yüksek tut lütfen. dualarımız seninle.

sağol yarencim.kalp atacak aga:)

düzdü bebişim :9:

maşallahhh canımm o zaman bu ne hız..

selam kızlar,herkesin kadınlar günü kutlu olsun,müdürcüğümüz hepimize kırmızı gül verdi bugün...

bana bu değer azıcık fazla gibi geldi. çoğul gebelik mi acaba?? sen kesweyi bebeği kalbini görmüş müydün? benim geç döllenme olduğu için tam bilemiyorum ama 5 haftalıkken 1279 gibi bişeye denk geliyordu.2güne bir ikiye katlasa10000 gibi bisayı çıkıyor.doktorun ne dedi???

geçmiş olsun canım,inşallah kalbni atıyordur veya atacaktır..Allah ol dedi mi olur.. inşallah yarın sevinirsin...

senden de güzel haberler bekliyoruz.. bebeğimin kalp sesini hiç bi sese değişmem. o an dünya duruyor....

ayyy ben geçen defa gittiğimde direk kalbi durmuş haberine o kadar alıştırmıştım ki kendimi,hazırdım yani kötü habere.hattauzandığımda ekrana bakamadım hemen, ve doktora gözüm kapalı bi şekilde duruyor mu dedim..o da kahkahayı bastı duruyor tabi bi yere mi gidecek?? dedi,çok utandım:17:

eee sen bizden ilerdesin sana gazdır diyemeyiz artık.. sen bize dicen tecrübeli annem...

eee bence hiç riske girme.. organik bitkisel boya olabilir diyen var yada uçlara atılabilir efendim balyaj gölge yapılabilir diyen var.. benim saçlar siyah ben de tam kızılllı bişey istiyordum ki hamileliğimi öğrendim...

ahanda arkadasım bana cevap vermişşş:52::52:bende gene kaynadı sorum dıyodum ama sabah arkadasın sıkıntısına yogunlastık bıde fazla kımse yoktu oncelıkle saol canım cvbın ıcın:38:

ben sadece testle ogrenmıstım sonucu yanı doktora ılk kez bu hafta gıttım ama bısey goremedık nedne dersen makına eskıydı yan ıoyle dedı doktor normal dedı haftaya kendı doktorum agıdıcem ılk kez bakalım merakla beklıyom ama bazı arkadaslarda erkek cocukta yuksek oluyomus deger dedı bıde mol gebelıkte oluyo bıldıgım kadarıyla allak korusun tabı de bı tek sen ıkız dedınn:52::52:cok ısterdım ıkı kızım olsa :21::21:ama zor cunku bızım ve esımın aılesınde hıc ıkız yok:26:

ha bu arad sonucları kendı doktoruma gostercem dıgerıne gıtmedım bı daha:34:

Son düzenleme:
bugün işlere daldım bende :31:

redshadow maşallahhh :nazar: baya büyümüş gerçekten peki kilo alımın oldumu şuana kadar

super87 arcakın dediği gibi her türlü paylaşımlar için burdayız ama bilmiyorum sanki yarın güzel haberlerle geleceksin diye bir his var içimde :34:

arcak sanırım sendin betahcg ye baktıran :nazar: belkide eşinin istediği gibi ikizdir ne dersin :30: ben yanlış hatırlamıyosam 4+ lardayken 3200 lerdeydi zaten zaman geçince iki günde 2ye katlama olyını aşıyor :34: inşallah kalbinden geçen olur diyeyim

redshadow maşallahhh :nazar: baya büyümüş gerçekten peki kilo alımın oldumu şuana kadar

super87 arcakın dediği gibi her türlü paylaşımlar için burdayız ama bilmiyorum sanki yarın güzel haberlerle geleceksin diye bir his var içimde :34:

arcak sanırım sendin betahcg ye baktıran :nazar: belkide eşinin istediği gibi ikizdir ne dersin :30: ben yanlış hatırlamıyosam 4+ lardayken 3200 lerdeydi zaten zaman geçince iki günde 2ye katlama olyını aşıyor :34: inşallah kalbinden geçen olur diyeyim

saolasın canım guzel dıleklerın ıcın:34:
bılmıyorum tabı oncelıkle saglıklı olsunda ıkız sanmıyorum ama hayırlısıyla kızı cok ıstıyorum yaa:49:

selam arkadaşlar... ben de 30 Şubat pazartesi hamile olduğumu öğrendim :) sat 29 Aralık.
İnşallah firesiz devam ederiz...herkese bu uzun, zorlu yolda çok güzel anılar biriktirmesini dilerim...

aradım taradım en sonunda ilk mesajımı buldum,duygulandım da hee :16::16::16:
eskiden buralar hep dutlukmuş ne güzel de çoğalmışız..inşallah bu satten sonra hiiiç kaybımız olmaz:13::13::13:

canım bencede:13:

gunaydın canım cok gecmıs olsun:34:

kızla rhepınıze gunaydın:16:
biliyorsunuz ben hamılelıgımı sadece testle öğrenmiştim 2 gün öncede bı devlet hastanesıne gıttım dun sonucları aldım ama kendı doktoruma gosterıcem ondan once sıze osrmak ıstıyorum 6+1 ken dil-beta hcg 56098 yazıyor sızce sonuc nasıl haftamla uyumlu mu:26:

canım 6 haftalık hcg değeri 1,080 - 56,500 bu aralıklarda oluyomuş.seninki en yüksek değere yakın.bakalım ikiz mi:49::49:

günaydın kızlar,

bazen geç duyulabiliyomuş kalp atışları.inşallah senin de öyle olur canım.yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah...

Back
X