- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
selam kızlar,herkesin kadınlar günü kutlu olsun,müdürcüğümüz hepimize kırmızı gül verdi bugün...

eee bence hiç riske girme.. organik bitkisel boya olabilir diyen var yada uçlara atılabilir efendim balyaj gölge yapılabilir diyen var.. benim saçlar siyah ben de tam kızılllı bişey istiyordum ki hamileliğimi öğrendim...
bana bu değer azıcık fazla gibi geldi. çoğul gebelik mi acaba?? sen kesweyi bebeği kalbini görmüş müydün? benim geç döllenme olduğu için tam bilemiyorum ama 5 haftalıkken 1279 gibi bişeye denk geliyordu.2güne bir ikiye katlasa10000 gibi bisayı çıkıyor.doktorun ne dedi???gunaydın canım cok gecmıs olsun
kızla rhepınıze gunaydın
biliyorsunuz ben hamılelıgımı sadece testle öğrenmiştim 2 gün öncede bı devlet hastanesıne gıttım dun sonucları aldım ama kendı doktoruma gosterıcem ondan once sıze osrmak ıstıyorum 6+1 ken dil-beta hcg 56098 yazıyor sızce sonuc nasıl haftamla uyumlu mu:26:
geçmiş olsun canım,inşallah kalbni atıyordur veya atacaktır..Allah ol dedi mi olur.. inşallah yarın sevinirsin...günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
senden de güzel haberler bekliyoruz.. bebeğimin kalp sesini hiç bi sese değişmem. o an dünya duruyor....kızlar bugün bende kalp atışları için gidicem şans dileyin bana meleğimi göreyim
ayyy ben geçen defa gittiğimde direk kalbi durmuş haberine o kadar alıştırmıştım ki kendimi,hazırdım yani kötü habere.hattauzandığımda ekrana bakamadım hemen, ve doktora gözüm kapalı bi şekilde duruyor mu dedim..o da kahkahayı bastı duruyor tabi bi yere mi gidecek?? dedi,çok utandımkızlar ınanın bız Allah nasıp ederde sagsalım dogurana kadar panık atak gıbı rahatsızlıgımız olmazsa sukredelım.bende dun kontrole gıdıcem saat yaklastıkca kalbıl kut kut kut atıyor.muayene koltuguna oturdugumda bır endıse acaba ne olmustur ıyımıdır gelısmıs mıdır kotu bır sey var mı dıye korka korka oturuyorum kafamdan bın tane dusunce gecıyor.boyle nasıl zaman gececek bılmıyorum.nesekı dun mınnaklarımı gordum cok kucuktuler neysekı hıcbır problem yokmus bu benı bı hafta ıdare eder sonrasında yıne bekle ay sonu gelsınde gorelım ne olmus dıye.
eee sen bizden ilerdesin sana gazdır diyemeyiz artık.. sen bize dicen tecrübeli annem...beni karnım sertleşmeye başladı iyice ve az önce ilk göbüş fotomu çektim :) bugün hiç şişkin hissetmiyorum kendimi... yani gazdır o falan demeyin heee.bebişim işte o![]()
Kızlarrr birşey duydummm istanbulda yaşayanlar için lafım esenlerözel hastanede bir doktor 11 haftalık bebegın cınsıyetn soyluyomuss ben gıtcem hemen adıda fehmymış kesin gitcem kesin bilgi veriri sizeee
Kzlar birde sorum olcak benım sacım bakır kızılı koklerden syah cıkıyor ben sımdı sacımı boyayamıycakmıyım
eee bence hiç riske girme.. organik bitkisel boya olabilir diyen var yada uçlara atılabilir efendim balyaj gölge yapılabilir diyen var.. benim saçlar siyah ben de tam kızılllı bişey istiyordum ki hamileliğimi öğrendim...