• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

selam arkadaşlar nasılsınız ben hep gündüzleri pek aranızda olamıyorum akşamları mutlaka halinizi hatrınızı soruyorum ama malesef bana kkimse ne yorum yapıyo ne cevap veriyoo kendi kendime konuşuyomuşum gibiyim...:50:

canım yazdıklarımız arada kaynayabiliyor..bizlere de oluyor aynı şey..

selam arkadaşlar nasılsınız ben hep gündüzleri pek aranızda olamıyorum akşamları mutlaka halinizi hatrınızı soruyorum ama malesef bana kkimse ne yorum yapıyo ne cevap veriyoo kendi kendime konuşuyomuşum gibiyim...:50:

selam canım burda herkes aynı konudan muzdarip sanırım:)

ben soruyim nasılsın:54: nasıl gidio hamişlikk:29:

süper 87 canım çok geçmil olsun inş güzel haberlerle gelirsin ..bende 5 haftalıkken gittiğimde doktor sadece keseyi görmüştü kalp atmıyrdu bana dediki ya bebek gelişmyr yada adetin uzundu geç oldu döllenme bende çok korktum üzüldüm düşündüm baya 2 hafta sonra tekrar gittim atmaya başlamıştı benim son adetim 3 ocaktı ..inş seninkide geç döllenmedir ondan geç atacaktr kalbi canım korkma :)

slm canim fena degilim iste :)sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?calistigin icin mi gunduzleri giremiyorsun

benimde midem cok agriyor kav gundur ya birzada bulaniyor.gebelik ilk zamanlarinda mide agrisi olurmu ki?
ılık süt iyi gelebilir miğde ağrısına çokmu aç kalıyosun asit yakmıştır belki?

ya bu arada herkesin midesi sabah bulanir benimki aksam bulaniyor mide agrisiyla beraber.midemi tutup yatiyorum.baska mide agrisi olan varmi kizlar?

benimde akşam daha çok bulanıyor ama bence daha iyi gündüz öğrencilerin yanında bulanmasın rezil olmiyim. birde lise herşeyi anında anlarlar kaçmaz

are

bunu buldum fazlalaşırsa ağrın yapabildiğini canın çektiğini seç ....
Mide ağrılarınıza son verecek sağlıklı ve dost besinler

Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tüm sorunları giderebilir. İçeriğinde bulunan gefarnato maddesi ülser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor.

Lahana : Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın. Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için. Lahana, ülser ve gastrit ilacı olarak biliniyor. Dörtte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın. 1 kerevizi soyup doğrayın. 1 havucu temizleyip dilimleyin. Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu için.

Patates : Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın. Su,havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.

Elma sirkesi : Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.

Maden suyu : Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.

Ispanak : Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.

Zeytinyağı : Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.

Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte bulunan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktörünü artırıyor.

Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.

Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor.

Meyankökü : Güçlü bir mide koruyucusu.Yapılan son araştırmalara göre midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor.

ılık süt iyi gelebilir miğde ağrısına çokmu aç kalıyosun asit yakmıştır belki?

benimde akşam daha çok bulanıyor ama bence daha iyi gündüz öğrencilerin yanında bulanmasın rezil olmiyim. birde lise herşeyi anında anlarlar kaçmaz

:):)keske sut icebilsem:(:(oldum olasi sevmem sutu.aslinda evet ac kaldigim oluyor sabah canim birsey yemek istemiyorum okula giderken atistiryorum ayak ustu dondukten sonrada yiyebilirsem eger.dun midemin agrisindan yiyemedim aks yemegi

are

bunu buldum fazlalaşırsa ağrın yapabildiğini canın çektiğini seç ....
Mide ağrılarınıza son verecek sağlıklı ve dost besinler

Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tüm sorunları giderebilir. İçeriğinde bulunan gefarnato maddesi ülser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor.

Lahana : Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın. Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için. Lahana, ülser ve gastrit ilacı olarak biliniyor. Dörtte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın. 1 kerevizi soyup doğrayın. 1 havucu temizleyip dilimleyin. Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu için.

Patates : Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın. Su,havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.

Elma sirkesi : Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.

Maden suyu : Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.

Ispanak : Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.

Zeytinyağı : Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.

Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte bulunan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktörünü artırıyor.

Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.

Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor.

Meyankökü : Güçlü bir mide koruyucusu.Yapılan son araştırmalara göre midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor.

ay cok sagol canim ya lahanayi sectim simdilik. simdi mor lahana slatasi yapim :):)

valla gözünü karartmışsın,iyi cesaret etmişsin...üni falan okudun mu? çalışmıyordun dimi??

hayır orda liseyi bitirdim, devam edecektim ama işte nasip olmadı, konya ya geldim canım. ve çalışmıyorum onu da çok istedim de sonuç olarak eve tıkılıp kaldım...

anliyorum seni canim cok zor ama esinle konusup bu konuyu halletmeniz gerek.esin kendini senin yerine koysun bakalim hos oda senin icin endiseleniyor ama yani disari cikmaktan ne olurmus ya.esinin ailesi falan orda degiller mi yada hic arkadasin yok mu?

biz zaten annesi babasıyla kalıyoruz ve o daha bi kötü işte, hiç rahat olamıyorum sadece odamda rahatım onada birşey diyecekler diye aklım gidiyo çünkü oldu daha önce:43:

ya bu arada herkesin midesi sabah bulanir benimki aksam bulaniyor mide agrisiyla beraber.midemi tutup yatiyorum.baska mide agrisi olan varmi kizlar?

benim de çok kötüydü 2 hafta önce canım, sabah ve akşam çok fena oluyordum ve bütün gün sürüyordu çok şükür geçti, şimdide hergün oluyo ama sürekli değil gelip geçio, geldiğinde de naneli bir sakız alıyorum ağzıma o geçiriyo

eylül annelerine baktımda hala mideleri bulanıyo ya ne zaman biterki bu bulantılar

ay cok sagol canim ya lahanayi sectim simdilik. simdi mor lahana slatasi yapim :):)

ben arkadaşın yazdılarının hepsini yedim hepside dokundu tabi bu kişiden kişiyede değişir sana ii gelir inş lahana :) birtek maden suyu iyi geliyr ama ben sana çubuk kreker önerebilirm benim tek vazgeçilmezim şimdilk o :)

kızlar içim nasıl bulanıyor anlatamam. yemiyorum midem bulanıyo yiyorum midem bulanıyo nasıl iş anlamadım.
hatta yemek konuşunca bile içim bi hoş oluyo. yiyememek bebişe zarar veriyo mudur acaba yoksa benden alıyo mudur zaten?

hayır orda liseyi bitirdim, devam edecektim ama işte nasip olmadı, konya ya geldim canım. ve çalışmıyorum onu da çok istedim de sonuç olarak eve tıkılıp kaldım...

biz zaten annesi babasıyla kalıyoruz ve o daha bi kötü işte, hiç rahat olamıyorum sadece odamda rahatım onada birşey diyecekler diye aklım gidiyo çünkü oldu daha önce:43:

benim de çok kötüydü 2 hafta önce canım, sabah ve akşam çok fena oluyordum ve bütün gün sürüyordu çok şükür geçti, şimdide hergün oluyo a sürekli değil gelip geçio, geldiğinde de naneli bir sakız alıyorum ağzıma o geçiriyo

ev ustune ev olmaz derlerya cok dogru.keske ayri olsaydiniz daha rahat ederdin biz kayinvalidemlere gittik ilk defaa 2 hafta kaldik ama o bile yetti:)iyi anlasiyoruz aslinda ama bir sure bir arada olunca birseyler soyleiyor iste.benim tarafimdan degil tabi:)birde sen rahatliga aliskin biriymissin anladigim kadariyla am nepacaksin canim nesip iste.hepboyle devam edecek diye birsey yokya elbet birgun ayrilir kendi evine gecersin ve daha ozgur olursun ins

ben arkadaşın yazdılarının hepsini yedim hepside dokundu tabi bu kişiden kişiyede değişir sana ii gelir inş lahana :) birtek maden suyu iyi geliyr ama ben sana çubuk kreker önerebilirm benim tek vazgeçilmezim şimdilk o :)

ins iyi gelir ama benim bulantidan cok mide agrim var canim sanki midemin uzerinde kocaman bir tas varmis gibi hissediyorum neyse bebislerimiz iyi olsunda herseyi cekeriz neyapalim:)

kızlar içim nasıl bulanıyor anlatamam. yemiyorum midem bulanıyo yiyorum midem bulanıyo nasıl iş anlamadım.
hatta yemek konuşunca bile içim bi hoş oluyo. yiyememek bebişe zarar veriyo mudur acaba yoksa benden alıyo mudur zaten?

vallahi canim herkesin basinda o bulanti bende herzaman olmuyorda bazen dedigin gibi esim onumde yemek yiyemedi dun o yedikce benim midem kalti guluyor bana.tvde sucuk teklami gordukce oldumigrenmekten:(merak etme ama ilk 3 ay bebisin senin depondan besleniyor.ama kendin icinde iyi beslenmen gerek tabi.2.tremesterde bebegin senin yediklerine ortak olmaya basliyor:)

benimde çok bulanıyo şimdi naneli olips şeker keşffettim 1 tane atıyorum ağzıma 1 saat kadar hafifltiyo...

Back
X